glukoza84 07.08.07, 20:46 Jak uzyskać kolor włosów Beyonce ? Próbowałam miodowym blondem i jasnymi brązami, ale za pierwszym razem wyszedł rudy, za drugim za ciemny...Proszę o poradę, bo moje włosy mają już dosyć nieudanych prób.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmelek4 Re: Kolor włosów Beyonce 07.08.07, 20:58 Hmm...mysle, że ona nie ma jednolitego koloru, ale różne "roświetlacze", . Niestety nie moge pomóc, bo sama jestem kiepska w tych kolorystychnych zgadywankach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakataka4 Re: Kolor włosów Beyonce 07.08.07, 21:07 karmelek4 napisała: > Hmm...mysle, że ona nie ma jednolitego koloru, ale > różne "roświetlacze", > . > > Niestety nie moge pomóc, bo sama jestem kiepska w tych > kolorystychnych zgadywankach:)OTOZ TO! Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Jakataka 07.08.07, 22:03 Jak juz chcesz być złośliwa to musisz się troche postarać, bo póki co strzelasz same gole i budzisz tylko współczucie! Poczytaj moje wątki dot. oceny kolorystycznej włosów, a będziesz wiedziała, o co mi chodziło w tzw. "kolorystycznych zgadywankach". Wyciaganie wniosków z Twojego wątku, gdzie wyraziłam swoją opinię o ohydnych fryzurach i kolorach świadczy tylko, że kiepściutko u Ciebie z samokrytyką . Fora to nie tylko schlebianie gustom. Jak nie lubisz słów krytyki to następnym razem nie pytaj o zdanie wszystkich, ale tylko tych, którym się ewentualne fryzury podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Kolor włosów Beyonce 07.08.07, 21:18 Chyba kolor peruki... Nie żartuję. Też nie wiem, jaki to. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Kolor włosów Beyonce 08.08.07, 07:44 moze to: www.celebrity-beauty-tip-goldmine.com/perfect-hair-color.html Loreal dark blonde- ciemny blond.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Kolor włosów Beyonce 08.08.07, 09:37 Moze zacznij od wklejenia zdjecia z kolorem, o ktory pytasz - przeciez co chwila ma inny. Teraz jakis rudawy braz, wczesniej blond pasemka, innym razem ciemne... Odpowiedz Link Zgłoś
glukoza84 Re: Kolor włosów Beyonce 08.08.07, 13:56 Mea culpa. Konkretnie o ten : images.askmen.com/galleries/singer/beyonce/pictures/beyonce-picture-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś