Gość: BLOONDI IP: *.computerland.pl 30.06.03, 08:56 wiem że sa specjalne; czy możecie cos polecić; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-ia Re: Samoopalacz do nog... 30.06.03, 08:58 Czytałam, że dobry jest Sopot - balsam do ciała brązujący samoopalacz w sumie), ale opinie są podzielone. Od zachwytu po dno... więc nie wiadomo ;] Kosztuje koło 10 zł; może wolisz droższe? pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś
ginger82 Re: Samoopalacz do nog... 30.06.03, 09:32 Przylaczam sie do pytania. Jaka forma samoopalacza jest najlepsza do nog? - pianka/spray/mleczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Samoopalacz do nog... IP: 212.244.242.* 30.06.03, 10:28 Ja polecam Nivea w kremie,tylko nie wiem czy nie zostały wycofane bo widziałm jakąś nowośc tzn do cery jasnej i ciemnej, tamten był bez tej specyfikacji.Tych nie sprawdzałam.Co do preferencji to nie lubie sprajów bo ich nie "czuję",krem jest dla mnie bardziej treściwy.Ostatnio chciałam zaoszczędzić i kupiłam właśnie spraj kolastyny=lepiej nie mówić!!!w każdym razie dla mnie żenada....kiedyś byłam zachwycona samoopalaczem Vichy ale jest za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Alexandra Re: Samoopalacz do nog... IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 30.06.03, 13:30 hello, mam bardzo jasną karnację, ze słońcem to raczej nie jestem w najlepszej komitywie (alergia), no a nogi białe... co robić? Kiedyś wpadłam na pomyssł samoopalaczy i skończyło się to prawie tragedią - uzywałam po kolei Loreala, ambre Solaire< Vichy... tragedia, mnóstwo smug i pomarańczowe nogi, błe!!!! to było ładne pare latek temu, nabawiałm się urazu do samooplaczy. I kiedyś przypadkowo kupiłam samoopalacz z wyższej półki, a konkretnie byl to samoopalacz do nóg Lancome. Dla mnie rewelacja... łatwo go rozprowadzić - bo zabarwiony, nie tworzy smug, piękny naturalny kolor. Do tego ma złociste drobinki które swietnie rozświetlają skórę... Od tej pory kupuje tylko drogiesamoopalacze. Nie śmierdzą tak bardzo, no i dają dobry efekt nawet w przypadku takiej niezdary jak ja. Moje ulubione to Lancome i Guerlain, nadają się nawet dla komlpetnych samoopalaczowych laików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursi Re: Samoopalacz do nog... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 14:57 Ja używam Riviera do twarzy i ciała firma POLLENA-EWA SA. Cena ok.20 zł. Nie zostawia plam i daje ładną opaleniznę a cena też przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Samoopalacz do nog... IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 08:56 Ja kupiłam wczoraj samoopalacz YVES ROCHER, jest oddzielny do nóg, jakaś nowośc i inny do twarzy i ciała. ten do nóg ma kolor brązowy, ale jak się rozsmaruje nie widać tego. Nie próbowalam jeszcze na cale ciało tylko na kawałeczek i póki co jest ok. na szczęście po kilku godzinach znika intensywny zapach tego do ciała i twarzy, bo jakby miał tak pachnieć cały czas to chyba nie mogłabym używać. A jeszcze dodam że w sklepach YVES ROCHER jest obniżka i kosmetyki sloneczne są przecenione o 50 %. Odpowiedz Link Zgłoś