Gość: zz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 13:41 dziewczyny,szukam takiej torebki militarnej,z zielonego lub innego koloru płotna wiecie,taką do bojowek-oczywiscie ne za drogą(chodzi o Warszawę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: torebka militarna 02.07.03, 13:57 Ja kupiłam sobie dwie (jakieś dwa miesiące temu). Obie są z lnu. Jedna jest z Solar za 49 zl, a druga z Promod za chyba 109 zl. Właściwie to noszę tylko tę drugą. Tej z Solar nie miałam jeszcze ani razu. Ma jeszcze metkę, więc mogę Ci ją odsprzedać. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: torebka militarna 02.07.03, 14:12 Fajne torebki widzialam wczoraj w orseyu w klifie (bylam w szoku, bo mi sie tam niewiele podoba). Ok 40-50 zl kosztowaly i teraz b. zaluje ze zadnej nie kupilam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: torebka militarna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 14:44 czy mogłabym gdzies zobaczyc jak wyglada ta torebka z solara?chętnie odkupię- moze jest jaks strona internetowa? a w ogole to gdzie jest solar w centrum ?albo orsay? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: torebka militarna 02.07.03, 15:51 Niestety na stronie Solar nie ma tej torebki www.solar-company.com.pl/flashindex.html Poza tym w sklepach też już ich nie ma. Tak jak pisałam one były w maju. Torebka jest z oliwkowego lnu wykończona ciemno brązową skórką (rączki). Można ją nosić na ramię. Nadaje się do innych letnich rzeczy (nie koniecznie do klimatu military). Sklep Solar jest w Galerii Mokotów i Wola Park. Orsay też jest w tych centrach handlowych oraz w Klifie. Nie mam pojęcia czy jest gdzieś w Centrum :( Odpowiedz Link Zgłoś