Gość: perelka76 IP: *.tele2.pl 04.07.03, 14:42 Zastanawiam się, czy znalazł już ktoś coś niesamowitego, co wzmocnilo maksymalnie pazurki. Mam wrazenie , ze probowalam juz wszystkiego i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katija1 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 04.07.03, 14:49 spróbuj Scientifique MAVALI Gwarantuje, ze pomoze! 100% gwarancji! www.mavala.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.ey.com.pl / 10.106.67.* 04.07.03, 14:57 A gdzie to cudo mozna dostać? Bardzo kosztowny to zakup będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 04.07.03, 15:09 w sieci INA CENTER w Warszawie. koszt ponad 50 zł. poszukaj w wyszukiwarce. troche juz o tej Mavali było k1 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_1 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 04.07.03, 16:04 Jestem chyba jedyną osobą, której nie pomogła Mavala. Przez pierwsze 2-3 tygodnie było trochę lepiej ale później nic. Znów ten opłakany stan. Dodam, że stosuję ją zgodnie z zaleceniami... i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perelka76 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.tele2.pl 11.07.03, 10:21 dzieki za rady :) Jestem zainteresowana tym kosmetykiem Movalii, ale gdzie ja mozna dostac, czy moge prosic o jakies szczegóły :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.03, 20:24 Mi ostatnio bardzo odpowiadaja i pomagaja lakiery Lovely z Rossmana, kosztuja jakies 3,50 (np. odżywka z wapniem) więc może warto zaryzykować? Moja mama też jest zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.no Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: 212.182.122.* 04.07.03, 22:37 Ja tez mam Lovely i jestem raczej zadowolona! Juz zuzylam pol buteleczki. Efekty sa, za ta cene warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: 62.233.250.* 05.07.03, 00:09 witam. moja mama używa odżywki z kaktusa Avonu i jest bardzo z niej zadowolona. miała naprawdę łamliwe paznokcie - teraz są takie twarde, wzmocnione. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.res.pl / 10.2.6.* / *.res.pl 05.07.03, 15:00 Ja też miałam ten problem.Tydzień temu kupiłam sobie tabletki ze skrzypu polnego i efekty są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.47.* 06.07.03, 10:46 A mnie wzmocnilo paznokcie nic innego tylko olejek rycynowy.Trzeba smarowac nim paznokcie.Efekty po okolo 10 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 11:31 - Podgrzej oliwę,dodaj parę kropli soku z cytryny.Smaruj tym paznokcie. - Kup witaminę a+e, przekłuj albo rozetnij kapsułkę i smaruj zawartością /to jest olejek/ paznokcie tak czesto jak tylko możesz. - Detergenty bardzo niszczą paznokcie,więc zmywaj,szoruj w rękawicach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 11.07.03, 10:58 Ja zdecydowanie polecam utwardzacz Bell - 6.50. Nic ni tak nie pomogło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pererlka76 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.tele2.pl 16.07.03, 10:14 Wielkie dzieki za pomoc, na pewno cos wybiore dla siebie z tych propozycji :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perelka76 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.tele2.pl 17.07.03, 12:43 A co powiecie na temat firmy Hansen? Odpowiedz Link Zgłoś
helen27 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 17.07.03, 22:44 Witam serdecznie. Z zawodu i zamilowania jestem stylistka paznokci wyprobowalam juz kupe preparatow na sobie i klientkach.Co moge napisac o Sally moja opinia jest taka orginalne preparaty z USA super polecam lecz robione na Europe do bani straszna roznica niestety mialam orginalne i te kupione w Polsce jakosc kiepska a cena z kosmosu,klientki tez to mowia czasem cos im zalatwie orginalnego i lakierki trzymaja sie az do nastepnego manicure. Mam kilka sprawdzonych profesjonalnych odzywek do paznokciz USA goroco polecam moim zdaniem najlepsza na rynku z wyciagiem z Miry wszystkie moje babeczki wychodowaly na niej dlugie piekne paznokcie cena smieszna a efekt gwarantowany. Kilka dni temu wystawilam moim zdaniem najlepsza na Allegro moge podac link poczytajcie sobie moze sie skusicie. www.allegro.pl/show_item.php?item=14696576 Jesli ktoras z was bedzie zainteresowana kupnem a mieszka w Warszawie jest mozliwosc zakupienia jej u mnie w salonie osobiscie bez oplaty za przeslanie piszcie na maila. Jesli macie jakies problemy paznokciowe to chetnie doradze piszcie. Pzdrawiam Helenka Odpowiedz Link Zgłoś