ad21 16.09.07, 12:50 Dodam, że zalezy mi na szybkim i w miarę "naturalnym" usunięciu nieprzyjaciela. Słyszałam, że sok z czosnku działa- ktoś próbował, nie podrażnia skóry czasem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: co na pryszcz? 16.09.07, 12:53 Ja takiego intruza atakuje maścią ichtiolową :DDD Przyklejam plaster z maścią na całą noc i rano już go nie ma albo jest niewidoczny (po warunkiem, że się przy nim nie majstrowało). Odpowiedz Link Zgłoś
ad21 Re: co na pryszcz? 16.09.07, 13:06 O, no właśnie, maść ichtiolowa, pomyślałam o niej, ale bałam się zastosować na wrażliwą skórę mojego cudownego policzka. Odpowiedz Link Zgłoś
emcezet Re: co na pryszcz? 16.09.07, 14:52 smarujesz pryszcza maścią i na to naklejasz zwykły plaster czy może są jakieś specjalne plastry z ichtiolem (o których nic mi nie wiadomo)? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co na pryszcz? 16.09.07, 14:59 Smaruje pryszczola maścią i naklejam plaster. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra.ole Re: co na pryszcz? 16.09.07, 17:09 maść Acneroxidl. Plaster zbyteczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ima80 Re: co na pryszcz? 26.09.07, 21:43 A ja ostatnio na targach kosmetycznych kupiłam sobie "papkę polską" firmy jadwiga, nie można tego chyba kupić normalnie w sklepie, ale może jest na allegro, kosztuje 15 zł. Nie wiem dokładnie co się na niego składa, ale na pewno zawiera białą glinkę... Jest świetny - nakładam na wypryski na noc patyczkiem do uszu, a rano - prawie nic nie widać - naprawdę polecam, bo niedrogie, a naprawdę skuteczne :) Odpowiedz Link Zgłoś