doris48 14.07.03, 15:52 Dziewczyny, mam łupież i nie mogę sie go pozbyć, nie działa ani Nizoral ani Neutrogena, ani Vichy. Może ktoś zna coś dobrego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyou EKINOS 14.07.03, 19:28 na mnie tez zaden z powyzszych nie dziala... łupież skończył się dopiero po zastosowaniu szamponu przeciwłupieżowego, a w zasadzie "kąpieli przeciwłupieżowej" firmy EKINOS (taki z granatowym paskiem) Moze akurat pomoze i Tobie... polecam :) Kosztuje w sumie sporo, bo okolo 35 pln, ale warto... ja od dluzszego czasu innego nie stosuje! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szampon przeciwłupieżowy IP: *.euv 14.07.03, 19:58 Had& Shoulders! Moj chlopak uzywa go regularnie i lupierz zniknal.Uzywal Nizoral, ale nie pomogl.Wiec mozesz sprobowac, moze tobie tez pomoze! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolita Fructis 2 in 1 IP: 217.153.90.* 16.07.03, 08:06 Polecam Fructis 2 in 1 przeiwłupieżowy!!! Po 3 myciach łupież znikną!! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
elf Re: Fructis 2 in 1 16.07.03, 09:54 Niestety, w przypadku łupieżu jedyna metoda to tzw. metoda prób i błędów. Ja mam łupież ciągle i w zasadzie bez przerwy używam szamponów przeciwłupieżowych. Ostatnio na zmianę Nizoral z H&S. Spróbuj też szmaponów z innymi czynnikami, skoro nie pomaga Ci Nizoral - np. z dziegciami (spytaj w aptece, jest kilka różnych firm). Odpowiedz Link Zgłoś
doris48 Re: Fructis 2 in 1 16.07.03, 10:55 Właśnie również mam ciągły łupież i mam wrażenie że wszystkie szampony tylko zaleczają go. Stosuję szampon zgodnie z ulotką np. przez miesiąc codziennie a później raz na tydzień i wtedy właśnie łupież wraca a po ciągłym stosowaniu przez trzy miesiące tego samego szamponu on już wogóle nie działa. Teraz kupiłam w aptece szampon Selsun blue. Według ulotki trzeba myć głowę przez tydzień codziennie a później raz na 2 tygodnie. Jestem po tygodniowej kuracji, wczoraj nie umyłam głowy i już dzisiaj mam lekki łupież. Ratunkuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś