Dodaj do ulubionych

szampon przeciwłupieżowy

14.07.03, 15:52
Dziewczyny, mam łupież i nie mogę sie go pozbyć, nie działa ani Nizoral ani
Neutrogena, ani Vichy. Może ktoś zna coś dobrego????
Obserwuj wątek
    • onlyou EKINOS 14.07.03, 19:28
      na mnie tez zaden z powyzszych nie dziala...
      łupież skończył się dopiero po zastosowaniu szamponu przeciwłupieżowego, a w
      zasadzie "kąpieli przeciwłupieżowej" firmy EKINOS (taki z granatowym paskiem)
      Moze akurat pomoze i Tobie... polecam :)
      Kosztuje w sumie sporo, bo okolo 35 pln, ale warto... ja od dluzszego czasu
      innego nie stosuje!

Pozdrawiam :)
    • Gość: Ania Re: szampon przeciwłupieżowy IP: *.euv 14.07.03, 19:58
      Had& Shoulders!
      Moj chlopak uzywa go regularnie i lupierz zniknal.Uzywal Nizoral, ale nie
      pomogl.Wiec mozesz sprobowac, moze tobie tez pomoze!
      Pozdrawiam
    • doris48 Re: szampon przeciwłupieżowy 15.07.03, 09:58
      dzięki
    • Gość: Lolita Fructis 2 in 1 IP: 217.153.90.* 16.07.03, 08:06
      Polecam Fructis 2 in 1 przeiwłupieżowy!!! Po 3 myciach łupież znikną!!
      Rewelacja!
      • elf Re: Fructis 2 in 1 16.07.03, 09:54
        Niestety, w przypadku łupieżu jedyna metoda to tzw. metoda prób i błędów. Ja
        mam łupież ciągle i w zasadzie bez przerwy używam szamponów przeciwłupieżowych.
        Ostatnio na zmianę Nizoral z H&S. Spróbuj też szmaponów z innymi czynnikami,
        skoro nie pomaga Ci Nizoral - np. z dziegciami (spytaj w aptece, jest kilka
        różnych firm).
        • doris48 Re: Fructis 2 in 1 16.07.03, 10:55
          Właśnie również mam ciągły łupież i mam wrażenie że wszystkie szampony tylko
          zaleczają go. Stosuję szampon zgodnie z ulotką np. przez miesiąc codziennie a
          później raz na tydzień i wtedy właśnie łupież wraca a po ciągłym stosowaniu
          przez trzy miesiące tego samego szamponu on już wogóle nie działa. Teraz
          kupiłam w aptece szampon Selsun blue. Według ulotki trzeba myć głowę przez
          tydzień codziennie a później raz na 2 tygodnie. Jestem po tygodniowej kuracji,
          wczoraj nie umyłam głowy i już dzisiaj mam lekki łupież. Ratunkuuuuuuuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka