Gość: MIKA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.07.03, 19:12 co sądziecie o zabiegu prostowania wlosów?chodzi mi o trwaly efekt? ile takie cos kosztuje,jak dlugo sie utrzymuje i czy mocno niszczy to wlosy??moze wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmay Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW! 14.07.03, 19:15 prostowanie to podobnie jak trwala zabieg ingerujacy w strukture wlosa i bardzo ja niszczacy ja prostuje swoje lekko falowane wlosy karbownica z odpowiednia wkladka i to tylko od wielkiego 'halo' koszt zapewne podobny do trwalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW! IP: *.zec.lodz.pl 14.07.03, 21:13 ja tez bardzo chcialabym cos na ten temat wiedziec. nie, nie cos - jak najwiecej!!! mam swoje krecone - ale jak kazda kobieta przewrotna - i czasami nachodzi mnie mysl na zmiany diametralne! moze ktos robil, wie, jak to wyglada i "czym to sie je", jakie efekty itp. moze sa jakies dziewczyny, ktore maja za soba tego typu eksperyment? albo alternatywny moze jakis? z gory dziekuje za dane. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW! IP: *.crowley.pl 14.07.03, 22:53 Zastanawiam sie nad kupnem karbownicy do wlosow...Czy wiecie ile kosztuje to cudo?jakie posiada wkladki procz opcji prostowania?wiem,ze firma Baby(cos tam) ma do zaoferowania takie urzadzonko.czy warto? bardzo prosze o odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 13:20 Ja używam prostownicy do włosów,bez wymiennych wkładek (baby coś tam) polecam, mam dość mocno kręcone włosy z natury a nawet domowym sposobem po użyciu prostownicy są proste. Do tego najlepsze sa środki chroniące włosy jak i wygładzajace np. serum do włosów. Ja jestem bardzo zadowolona. Włosów nie mam zniszczonych prostuję raz na tydzień. Kręcone włosy z natury są suche, dlatego należy je dobrze odżywiać Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW! 15.07.03, 14:31 firma babyliss ma w ofercie specjalne porstownice do wlosow, jest to dosyc drogie, ale za to ma emisje pary ja uzywam zwyklej karbownicy, ktora ma wkladki karbujace i prostujaca, tez dobrze dziala, a w hipermarketach mozna ja kupic za 30 zeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.07.03, 18:13 a co sądzicie o chemicznym prostowaniu (cos podobnego do trwalej)czy nie lepiej jest raz wykonac zabieg i miec spokoj na jakis czas czy po codziennym myciu wlosow meczyc je karbownica?? Odpowiedz Link Zgłoś