Dodaj do ulubionych

korektor na cienie pod oczami

IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 12:39
czy wiecie ktora firma ma taki bardzo jasny no i skuteczny oczywiscie- mam
bardzo jasna skore, wrecz biała i nawet te jasne sa zbyt ciemne.
Słyszałam wiele dobrego o shiseido ... mozga byc tez inne firmy ale
szczegolnie czekam na rady dziewczyn o podobnym problemie: biała skora i
cienie pod oczami
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.kielce.com.pl 15.07.03, 13:05
      polecam korektor firmy Revlon (45 zł).Jest bardzo podobny do tego slynnego YSL
      ale jest o polowe tanszy.
      Sprawdz informacje i opinie o revlonie na www.wizaz.pl
      Polecam go. Jest dostepny w trzech odcieniach,jeden jest przeznaczony
      do cieni pod oczami,pozostale do drobnych (i nie tylko)korekt.
      • Gość: martha Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.biol.uni.wroc.pl 15.07.03, 13:10

Ja również polecam Revlon Skinlights! Jak dla mnie świetny, mam ten
        najjaśniejszy i używam go pod oczka, pięknie rozświetla spojrzenie.
    • Gość: Dosia Re: korektor na cienie pod oczami IP: 195.217.253.* 15.07.03, 13:09
      Wypowiedzialam sie w watku ponizej. Uwazam, ze zamiast wydawac pieniazki na
      korektor powinnas zainwestowac w dobry krem pod oczy. Ja uzywam Clarinsa i
      cieni nie mam, a kiedys mialam. A Clarins to jeszcez nie najwyzsza polka :)
      • Gość: Mikka Re: korektor na cienie pod oczami IP: 80.48.129.* 15.07.03, 17:16
        Mi pasuje L'Oreal Lift Activ, jest jasny i dobrze kryje.
        Dosiu, czy cienie pod oczami miałas od zawsze?
        Bo ja, szczerze mówiąc, nie wierze, żeby krem pomógł, na cos co ma się od
        dziecka.
        • Gość: Dosia Re: korektor na cienie pod oczami IP: 195.217.253.* 15.07.03, 17:51
          Mikko.

Juz napisalam powyzej. Na cienie naprawde pomogl mi krem Clarinsa. Po tygodniu
          po prostu zniknely. Nie obserwuje sie od kolyski, ale moge ze stuprocentowa
          pewnoscia powiedziec, ze na pewno mialam cienie przedtem i krem mi pomogl
          bardzo. A uzywalam go w zasadzie jako krem przeciwzmarszczkowy, o cieniach
          nawet nie myslac. Po tygodniu stwierdzilam, ze cienie zniknely - takze nie byla
          to autosugestia, bo takiego dzialania w ogole nie oczekiwalam.

Naprawde goraco polecam.
          • Gość: Monika Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.com.pl / 192.168.6.* 15.07.03, 17:55
            Dosiu,
            Ja zuzylam dwa opakowania tego kremu i niestety cienie jak byly, tak sa nadal.
            Za to skora wokol oczu rzeczywiscie sie poprawila. Obawiam sie, ze jesli ktos -
            tak jak ja - ma bardzo mocne i wyraziste cienie, to nic nie pomoze. Oprocz
            korektora.
            Dawniej nie mialam tego problemy, cienie pojawily sie po pewnym stresujacym
            bardzo przezyciu.

Pozdrawiam :)
          • Gość: saba Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 18:02
            dzieki :)
            coz, napisałam wątek i poszłam do sklepu.
            Szkoda ze nie wiedziałam wczesniej ze Revlon moze uchodzic za tansza wersje
            YSL, bo ...własnie YSL zakupiłam. Touche Eclat nr 1. Wypróbowałam i uwazam ze
            jest swietny! Lekko rozswietla, cudownie stapia sie ze skora. Faktycznie
            maskuje i jest wystarczajaco jasny do mojej skory. Bardzo fajny pedzelek. Ale
            bede pamietac o Revlonie i jak mi sie YSL skonczy - zakupie. W koncu roznica w
            cenie jest dosc duza.
            Dzieki za info o kremie Clarinsa. Kiedy bedzie mi sie konczył aktualny - mysle
            ze zakupie tez przez Dosie polecany. Dziekuje bardzo :)

pozdrawiam Wszystkie Panie
            • Gość: Monika Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.com.pl / 192.168.6.* 15.07.03, 18:04
              Sabo, a ile kosztuje ten YSL, ktory zakupilas? :)
              • Gość: zeta Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 22:22
                Tez jestem zainteresowana tym korektorem. Ciekawa jestem jak wyglada na
                zmarszczkach. Czy się nie warzy?
                • Gość: gosia Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.di.pl / 192.168.0.* 16.07.03, 12:03
                  Ja stosuje korektor pod oczy z Avonu za 19.90 (chyba) i jestem z niego bardzo
                  zadoweolona.
                  • Gość: monias1 Re: korektor na cienie pod oczami IP: 217.97.133.* 16.07.03, 13:57
                    z tego co wiem to Clarins ma balsam do oczu w wersji do skory suchej i do
                    wszystkich, zel i zel silnie przeciwzmarszczkowy. NIc nie wiem o kremie?????
                    Jesli to ten balsam to w baaardzoo niewielkim stopniu pomaga na cienie pod
                    oczami. Do walki z cieniami polecam Antigravity Clinique lub ANR Estee Laudera.
                    Z korektorow to lepiej sprawdz ten Revlona bo u mnie b. wysuszyl skore pod
                    oczami.
                    • Gość: Dosia Re: korektor na cienie pod oczami IP: 195.217.253.* 16.07.03, 15:55
                      Gość portalu: monias1 napisał(a):

> z tego co wiem to Clarins ma balsam do oczu w wersji do skory suchej i do
                      > wszystkich, zel i zel silnie przeciwzmarszczkowy. NIc nie wiem o kremie?????
                      > Jesli to ten balsam to w baaardzoo niewielkim stopniu pomaga na cienie pod
                      > oczami. Do walki z cieniami polecam Antigravity Clinique lub ANR Estee
                      Laudera.
                      > Z korektorow to lepiej sprawdz ten Revlona bo u mnie b. wysuszyl skore pod
                      > oczami.

Konkretnie chodzi o New Eye Contour Balm Clarinsa - nazywa sie "balm", ale
                      konsystencja lekkiego kremu (dlatego nazwalam go kremem, no bo balsam do oczu
                      to jakos mi nie brzmi, poza tym to nie jest koniecznie dobre tlumaczenie :) -
                      na pewno jednak nie jest to zel.

Oto opis. Polecam zwlaszcza trzecia linijke.

Promotes smoother eye contours
                      Minimizes the signs of fatigue and dark circles in just 5 minutes
                      Suitable for those with sensitive eyes and/or contact lens wearers

I okazalo sie, ze to ja sie pomylilam. Bo myslalam, ze kupuje krem
                      przeciwzmarszczkowy, a on byl wlasnie od ciemnych plackow pod oczami - stad
                      moje zdziwienie kiedy zniknely :))

Mam nadzieje, ze ta informacja Wam troszke pomoze. Z moich obserwacji wynika,
                      ze ciemne placki znikaja od tego kremu, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze
                      Clarins to nie jest najwyzsza polka kosmetyczna i np. taka Helena ma na pewno w
                      swojej ofercie lepsze kremy pod oczy. Skoro mi pomogl "zwykly" Clarins, to moze
                      osobom z bardziej uciazliwymi cieniami pomoze jakis lepszy krem?
                      • Gość: Maruda Re: korektor na cienie pod oczami IP: *.nyc.rr.com 16.07.03, 18:57
                        Na uciazliwe cienie lekarstwa niestety nie ma, i niestety zadne nawet najlepszy
                        krem na ten problem nie pomoze.
                        Ale o tym juz bylo w sasiednim watku o cieniach pod oczami.
                • Gość: Saba Re: do Moniki i Zety IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 20:57
                  Juz mowie :)
                  kosztował 135 zł. , wyglada jak gruby flamaster, na koncu ma pedzlek na tyle
                  duzy i miekki zeby dobrze zaaplikowac korektor. NIe wazy sie - ja mam cere
                  mieszana , w takie upały jak dzis musze czesto poprawiac makijaz, z korektorem
                  nic sie nie dzieje - jest na swoim miejscu. Nie wałkuje sie - jest super. NIe
                  podkresla zmarszczek. Wazna jego zaleta jest m.in ta ze choc płynny ma taka
                  pudrowa troszke konsystencje - nie jest tlusty, daje tylko dyskretne
                  rozswietlenie. Doskonale sie go rozprowadza.

Drogi ale naprawde nie żałuje tej kasy. Miałam "burzuja" za 40 zł. - tragedia,
                  za ciemny choc to był najjasniejszy, zbijał sie i efekt był zaden.
                  • Gość: Monika Re: do Moniki i Zety IP: *.com.pl / 192.168.6.* 16.07.03, 23:17
                    Dziękuję za odpowiedź. Chyba skuszę się na ten korektor. Tym bardziej, że - jak
                    piszesz - jest trwały. Zawsze miałam właśnie ten problem, że robiły się pod
                    oczami brzydkie kreseczki(grudki).
                    Pozdrowienia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka