Dodaj do ulubionych

zakup perfum przez internet

IP: *.sulejow.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 17:43
Czy ktoś kupował perfumy przez internet(np. Essentia,Pedet)?A jeśli tak ,czy
nie dziwią Was niskie ceny niektórych perfum,wód toaletowych?Prosze ,niech
ktoś da mi znac o swoim zakupie przez internet ,bo ja mam obawy ,ale kuszą
mnie niskie ceny -a perfumy uwielbiam:-)
Obserwuj wątek
    • czarodziejka1 Re: zakup perfum przez internet 21.07.03, 16:06
      Już kilkanaście razy kupowałam perfumy z Pedet.pl. Nigdy nie miałam żadnych
      problemów. Perfumy są oryginalne i zawsze oryginalnie zapakowane. Polecam :)
      • Gość: basia20 Re: zakup perfum przez internet IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 11:39
        patrzyłam na tą strone i moje Kenzo kosztuje tam 193 zl, ale to chyba i tak
        taniej niż w sklepie.
      • Gość: agnieszka Re: zakup perfum przez internet IP: *.sulejow.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 21:30
        To powiedzcie mi skąd te niskie ceny?Bo czy to jest normalne ,że w sklepach
        internetowych są one tańsze czasami nawet o 40%?
    • Gość: basia20 Re: zakup perfum przez internet IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 11:35
      nie kupowałam nigdy, ale sama mam do sprzedania wodę perfumowaną Kenzo (listek)
      50 ml za 150zl. w sklepach jest duzo droższa, bo to woda perfumowana, a nie
      toaletowa. kupilam ja sobie jak bylam na lotnisku w turcji-strefa bezcłowa,
      dlatego kupiłam ją tak tanio jak na oryginalną perfumę, ale nie używam jej, bo
      załuję że wydałam tyle kasy na perfumę, zaszalałam, a nie stać mnie na to i
      chce ja sprzedac, ale jakos małe jest zainteresowanie. to chyba i tak drogo, a
      ludzie nie mają teraz pieniędzy, a jak ktos ma to woli doplacic i kupic w
      sklepie, mimo, że ja mam to samo w niższej cenie. wiecej juz nie zaszaleję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka