kari_26 18.10.07, 22:10 hej, mam 20 lat i mam wrazenie ze moje piersi sie jakby zmniejszyly i zrobily takie dziwne...kiedys byly ladniejsze... czy to jest mozliwe? z gory dzieki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_veuve_noire Re: piersi- pytanie 18.10.07, 22:23 Może nosisz źle dobrany stanik i sobie biust prasujesz? Albo się starzejesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: piersi- pytanie 18.10.07, 22:31 Właśnie - starość nie radość :DDD Mój biust zapewne też nie byłby w wieku 26 lat taki megajędrny i spory gdyby nie tabletki anty :DDD Wiadomo: - grawitacja - hormony - z wiekiem inaczej przyswajasz pokarmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: piersi- pytanie 18.10.07, 22:52 > Mój biust zapewne też nie byłby w wieku 26 lat taki megajędrny i spory gdyby nie > tabletki anty :DDD i to jest ten skutek uboczny, którego nigdy nie mam dość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: piersi- pytanie 18.10.07, 23:39 To powiedzcie mi dziewczyny czy poważnie tak jest, że po tych tabletkach są większe piersi a reszta nie przytyje? Tylko same piersi? Chociaż troszkę, ale tak, że widać? I jeśli tak to po jakim czasie widoczne są "efekty"?:D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: piersi- pytanie 18.10.07, 23:47 Ja miam (jak zwykle) mega szczęście z tabletkami - jedynym "skutkiem ubocznym" jest u mnie "porost" biustu z rozmiaru C na D-DD. Nic innego się nie zmieniło. Właściwie zmianę widzi się po paru dniach (4-5) tylko, że to trochę boli na początku bo biust nie rośnie ale jakby puchnie - przez co jest megajędrny - u mnie prawie jak sylikon <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: piersi- pytanie 19.10.07, 00:17 Ale masz fuksa:) No nie wiem chyba się "skuszę" Heh, ale najbardziej sie boję, ze przytyję Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: piersi- pytanie 19.10.07, 00:31 Mój przypadek nie ma co brac pod uwagę bo jak ogólnie fuksiara jestem :) P.S. Ja biorę tabletki tylko ze względu na antykoncepcję. Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: piersi- pytanie 19.10.07, 00:34 Wiem, że ze względu na antykoncepcję:) Mi też o to chodzi, ale ciągle się waham-że przytyję, że mi się pogorszy /jeszcze/ stan cery, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że cera może mi się poprawić, a do tego nie przytyję i jeszcze mi cycki podskoczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: piersi- pytanie 19.10.07, 00:37 P.S. Jak ja bym chciała, być taką optymistką, taką zadowolona z życia i siebie jak Ty... Ale mój przypadek to tez już w ogóle tragedia-ja sama ze sobą nie wytrzymuję Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: piersi- pytanie 19.10.07, 00:45 Nic się nie przejmuj - pracuj nad uwierzeniem w to, że jesteś wyjątkowa, niepowtarzalna, piękna, mądra, cudowna, jedyna, boska (jak każda kobieta). Ja wiem, że mam wiele wad ale wierzę w to, że nadrabiam zaletami :) Pokochaj sama siebie i uwierz w siebie :) to wymaga czasu ale da się zrobić :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: piersi- pytanie 19.10.07, 01:06 :D Ja też tak sobie wierzę, że kiedyś. Tylko, że ja mam taki problem, że znam swoje zalety niby jestem zadowolona, a wydaje mi się, ze "zamazują" je moje wady... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: piersi- pytanie 19.10.07, 01:15 Coś u Ciebie kiepsko z matematyką :) przecież wiadomo, że 1 zaleta zamazuje 33 wady! :D Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: piersi- pytanie 19.10.07, 01:26 :D Fajnie. Może kiedyś to do mnie dotrze. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkka21 Re: piersi- pytanie 18.10.07, 23:38 Moze schudlas ostanio? Wtedy na pewno odczulyby to Twoje piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: piersi- pytanie 19.10.07, 12:56 Moze rzeczywiscie masz zle dobrany stanik, tez tak mialam ale juz nie mam:). Zapraszam na biusciaste.prv.pl - wpisz sie do watku rozmiarowego Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: piersi- pytanie 19.10.07, 15:48 Najczęciej taki efekt ma miejsce właśnie gdy się traci na wadze, jak to z tym jest u Ciebie ostatnio? Odchudzałaś się może? Trzeba dobrze dobrać stanik no i ćwiczyć, warto! A jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne to ja je biorę od 10 lat i absolutnie nie tyję, biust mi na szczęście też nie urósł po nich, bo natura i bez tego była dla mnie zbyt łaskawa. Natomiast odkąd je biorę mam idealną cerę, a borykałam się niegdyś z megatrądzikiem, na który żaden dermatolog nie potrafił nic poradzić.. PS. A swoją drogą już dawno stwierdziłam czytając forum, że Malange to kawał superowej Dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: piersi- pytanie 19.10.07, 16:15 Aż się zaczerwieniłam :) Baaaardzo mi miło :) Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś