goossia 25.07.03, 20:41 czy wiecie, gdzie w Warszawie mozna cos takiego zrobic? chodzi mi o naprawde gleboka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiolka Re: gleboka depilacja bikini IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 09:36 też chciałabym wiedzieć, nie chodzi mi tylko o W-wę, ale generalnie, czy można to zrobić laserem? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka77 Re: gleboka depilacja bikini 26.07.03, 10:29 myslę, że w gażdym gabinecie kosmetycznym. to przecież żadna wyjątkowa usługa - po prostu kosmetyczka nakłada wosk na większą powierzchnię skóry. może co najwyżej kosztować troszkę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: gleboka depilacja bikini IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 10:36 dzięki za info, ale woskowanie odpada myszka77 napisała: > myslę, że w gażdym gabinecie kosmetycznym. > to przecież żadna wyjątkowa usługa - po prostu kosmetyczka nakłada wosk na > większą powierzchnię skóry. > może co najwyżej kosztować troszkę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: gleboka depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 10:55 W ostatnim magazynie "Twój styl" i "Look" możecie poczytać o głębokiej depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: gleboka depilacja bikini 26.07.03, 12:16 zeby nie bylo nieporozumien, bikini zrobilam sobie laserem jakies trzy lata temu, ale w normalnym ,,zakresie'', a teraz chce przesunac sobie granice wloskow. wszystkie kosmetyczki, do ktorych chodze, robia to do brzegow majtek, i ani kroku dalej.... slyszalam, ze taki gabinet z mila kosmetyczka jest gdzies na sluzewcu, ale nie moge odnalezc tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: gleboka depilacja bikini IP: *.pekao.com.pl 27.08.03, 14:01 Ostatnio czytalam w jakims pisemku, ze mozna to zrobic w niemal kazdym zakladzie kosmetycznym (lacznie z roznymi wzorkami) - woskiem Mozesz cos wiecej napisac o tej depilacji laserem? w ktorym zakladzie (w w- wie?)? jakie wrazenia? jakie ceny? Dzieki z gory goossia napisała: > zeby nie bylo nieporozumien, bikini zrobilam sobie laserem jakies trzy lata > temu, ale w normalnym ,,zakresie'', a teraz chce przesunac sobie granice > wloskow. wszystkie kosmetyczki, do ktorych chodze, robia to do brzegow majtek, > i ani kroku dalej.... slyszalam, ze taki gabinet z mila kosmetyczka jest gdzies > > na sluzewcu, ale nie moge odnalezc tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
elf76 Re: gleboka depilacja bikini 27.08.03, 17:31 depilacja niewątpliwie boli.penseta udało mi sie wyrwać 2 włoski.czy wiecie może gdzie można poddać sie tym torturom w okolicach katowic?? oczywiście nie zależy mi na torturze lecz na fachowośći. w miare tanio i bez bólu Odpowiedz Link Zgłoś