Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• zachelmie Re: Biała lista fryzjerów :-)- a na Pradze? 08.03.05, 11:34
      no nie jestem w stanie przejrzeć całego wątku. Czy możecie polecic kogos na
      Pradze, szczególnie na P. Południe? Pozdrawiam :-)
      • totylkomail Katowice - czy ktos moze mi cos polecic? 08.03.05, 11:39
        KATOWICE
        prosze mi polecic fryzjera
        • Gość: Barka Re: Katowice - czy ktos moze mi cos polecic? IP: *.speed.planet.nl 08.03.05, 12:41
          Salon na Mlynskiej, taki malutki i milutki kolo "Misia"(nazwy nie pamietam),
          stara gwardia przeniesiona w wiekszosci ze Stawowej z salonu Sandra. Zapisz sie
          do Miro. Facet ma multum klientek, zatem radze sie pospieszyc. Obcinalam u
          niego wlosy, zanim nie przenioslam sie do Amsterdamu. Powodzenia
          • Gość: myniahrynia A w Chorzowie ktory salon polecacie? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.03.05, 15:26
            • Gość: otylia Re: A w Chorzowie ktory salon polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:07
              Nie polecam Franck Provost na ul. Zjednoczenia. Dziewczyny nie potrafią
              strzyc !! Dużo pianki i lakieru żeby jakoś wyjść z zakładu a następnego dnia w
              domu tragedia. Nie znalazłam jeszcze dobrego fryzjera w tym mieście :(((
              • agatasun Re: A w Chorzowie ktory salon polecacie? 15.04.05, 19:59
                Hej, ja polecam Trendy na ul. Wolności - naprawdę super. Byłam u Tomka Stycznia
                i u Kuby!! rewelka za kazdym razem - no i przy myciu rewelacyjny masaż głowy -
                można odlecieć!!
            • Gość: pacjentka Re: A w Chorzowie ktory salon polecacie? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.03.05, 12:49
              Ja bylam w Welli i bylam bardzi niezadowolona, mam krecone wlosy i prosilam
              zeby troche podcial i scieniowal, tylko nie za krotko. Po tej wizycie musilam
              sobie spinek nakupowac bo oczywiscie obcial mnie za krotko z przodu i wygladalo
              beznadziejnie.
              Jeszcze nie znalazlam fryzjera ktory by dobrze obcinal krecone wlosy,(((
              • Gość: penny Re: A w Chorzowie ktory salon polecacie? IP: *.ssnet.pl 20.03.05, 00:04
                na ul. Chrobrego ( chyba??)- tj. ta ulica, przez którą tramwaj skręca z
                Wolności na Powstańców. Byłe Trendy, p. Beata. Wysłuchała, odradziła głupi
                pomysł, zaprezentowała swoją wizję. Profesjonalnie ścina ( ostatnio pracowała w
                W-wie w Jean Louis David), jest po wielu szkoleniach, a tymi maszynkami
                normalnie cuda wyczynia. Wycieniowanie super. dzisiaj umyłam włosy i bez
                problemu ułożyła fryzurkę. Kolorystyka też rewelacja. teraz mają promocję -
                gratis maska, tańsza koloryzacja. Ceny nie zwalają z nóg. Polecam.
            • janka2010 Re: A w Chorzowie ktory salon polecacie? 24.04.10, 11:36
              napewno nie Trendy na Wolnosci 110. Wlosy po pierwszym myciu stracily cala forme. W dodatku fryzjer (Tomek) jest raczej gluchy na sugestie klienta. Tak zle obcietych wlosow chyba nigdy nie mialam.
          • Gość: JUICE Re: Katowice - czy ktos moze mi cos polecic? IP: 195.205.21.* 09.03.05, 14:31
            a ja salonem mira nie jestem zachwycona! bylam na przemyslowej (belg) obsuga
            niby mila, ale wyczuwalny byl brak szefa... uzywaja tanich kosmetykow... keidy
            fryzjerka prostowala mi wlosy, poprosilam zeby utrwalila czyms swoja "prace"...
            odpowiedziala ze ma tylkoz wykla pianke (chyba jakas wella dostepna w
            hipermarkecie)... jakos nie chce mi sie tam wracac...

z drugiej jednak strony pamietam jak wygladaly wlosy mojej kolezanki po pasmach
            u mira na mlynskiej (robila je fryzjerka, nie Miro) - piekne kolory!!:)
            niestety troszke chyba za dlugo trzymane:(
        • Gość: Boz29 Re: Katowice - Chorzów poszukuje p.Irka z WOMEN IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.11.05, 10:42
          Polecam p.Irka który pracował w WOMEN w Chorzowie, niestety od polowy roku
          (mniej więcej) przeniósł sie gdzieś do salonu fryzjerskiego w
          Katowicach.Niestty nie wiem gdzie czy ktoś może pomóc???Naprawde rewelacyjnie
          obcina włosy po prostu SUPER
        • impresja7 Re: Katowice - czy ktos moze mi cos polecic? 30.11.07, 00:45
          Jesli chodzi o fryzjera to moge polecic salon Berendowicz&Kublin.
          Jedynym mankamentem salonu jest recepcja, a wlasciwie humorzasta,
          opryskliwa i cyniczna P. Karina, przez ta Pania zastanawiam sie czy
          nie poszukac innego fryzjera.
      • Gość: Mimi Re: Biała lista fryzjerów :-)- a na Pradze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:54
        na ul.targowej jest salon golden eye, kiedys tam bylam - strzygł niejaki Artur
        (dobrze mnie ostrzygł). Z tym ze nie wiem czy tam jeszcze pracuje - tel.618-30-
        40.
        Jest jeszcze na tej ulicy w centrum targowa inny fryzjer (bodajrze targowa 33a)
        niejaki Grzesiek - salon jest jego, z tym ze nie wiem jaki tam jest nr tel.
        Pozdrawiam
    • arbuss Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.03.05, 12:17
      Poznań, Hair Bazar Studio, ul. Krysiewicza, polecam Darek,Piotrek,Majka i
      Sebastian.
    • Gość: Joanna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 217.110.53.* 08.03.05, 12:45
      Ja polecam Pania Marte z Atelier Urody przy Pl. Wilsona
      • ziemacka Re: Biała lista fryzjerów :-) 25.03.05, 10:38
        tel. do avangardy 844 16 68 adus
    • Gość: avilon Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:40
      Najlepszy w WaWie salon to Avangarda WSZYSCY SĄ DE BEST. Chodzę do nich od 3
      lat i zawsze jestem zadowolona. Sami proponują fryzurę!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Magi Kuba Poznań ????? IP: *.gbw.com.pl / *.gbw.com.pl 08.03.05, 14:50
        czy ktoś może ma telefon do niego???? na Piłsudskiego 100???? Poznań
        • Gość: aldona Re: Kuba Poznań ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:07
          Nie mam !!!!! A dlaczego tak Ci na nim zależy chodziłas juz kiedys do niego i
          polecasz tak bardzo????????
      • Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.acn.waw.pl 08.03.05, 16:12
        gdzie miesci sie AVANGARDA?moze jakies namiary nr telefonu i kogo konkretnie
        polecasz?
        • Gość: avilon Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:07
          Salon mieści sie rog Racławickiej i Buckiego na mokotowie. Tel. 844-16-68
          pracują sami faceci. Do kogo nie trafisz bendzie super. Fajny klimat i nie
          musisz mówić jaką chcesz mieć fryzure bo sami ci dobiorą. byłam u wszystkich i
          naprawde niewiem który z nich jest naj lepszy.
          • Gość: agnes Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:20
            bywam s avangardzie od roku z kawałkiem a wcześniej chodziłam do tadasa.
            strzyże mnie sławek i jest ok. serdecznie polecam.
            • Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.acn.waw.pl 08.03.05, 22:08
              i z ktorego salonu jestes bardziej zadowolona z creative(Tadas) czy avangardy?
              • Gość: Bi Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.acn.waw.pl 09.03.05, 10:21
                Jakie ceny w Avangardzie ?
              • Gość: cosmic76 Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:39
                ja też chodzę do salonu avangarda i mogę jedno powiedzieć, że ći koleśie to
                wiedzą co robią (gorąco całuje mojego Piotruśia) pozatym jest tam fajny
                wyluzowany klimat!! Gorąco polecam!!!!!!!!!!
                • Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:37
                  Też bywam w Avangardzie super atmosfera.Polecam Piotra świetny stylista i
                  fachowiec, nie ma problemu z zapisem zawsze dostosuje sie do twojego czasu no i
                  ten masaz glowy rewelka.
                  • Gość: Krzysztof Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:41
                    A propo Piotra z Avangardy męskie strzyżenia też ma w małym palcu. Naprawdę
                    świetny fachowiec.Gorąco polecam!!
                    • Gość: Munia Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.acn.waw.pl 13.03.05, 17:37
                      Dziewczyna, ale jakie ceny no obięcie, balejaż ?
                      Szukam speca, który obetnie moje włosy tak, żebym w końcu była zadowolona.
                      Mam trudne do układania włosy.
                      • Gość: avilon Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:28
                        ceny są spore za pelną usługe balejazu zaplacisz 230 przy krutkich wlosach a
                        cięcie z modelowaniem 90zl ale są tego warci ja polecam SŁAWKA no gdyby tylko
                        nie te terminy. najlepiej na tydzien wczesniej. :~(
                    • nitulina Re: AVANGARDOWA REKLAMA 15.03.05, 21:55
                      Hmmmm...te posty dotyczące Avangardy wszystkie jakby pisane jedną ręką...
                      • Gość: koza Re: AVANGARDOWA REKLAMA IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 07:34
                        Rzeczywiście te posty pisze właściciel AWANGARY :)
                        • Gość: zawiedziona Re: Awangarda- nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:38
                          Skuszona opiniami poszłam do Avangardy.
                          Za tę cenę usługa beznadziejna. Od momentu przekroczenia progu salonu do wyjścia
                          byłam tam 20 minut. Za to super szybkie strzyżenie zapłaciłam 90 zł.
                          Ktoś tam doradza? Mnie nie.

Owszem jest sympatycznie, proponują kawkę itp ale generalnie nie jestem
                          zadowolona.
                          • Gość: Miii Re: Awangarda- nie polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 00:10
                            Ja też nie polecam.
                            Fryzjer bez pytania obciął mi grzywkę i potem już nie było co na to poradzić...
                            Więcej tam nie pójdę.
                            • Gość: Mili Re: Awangarda- a ja polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:23
                              do którego ze stylistów trafiłyśćie bo jest tam 4 czy 5!! Ja byłam raz u
                              piotrka (bardzo fajnie było) a drugi i trzeci raz u daniela i muszę powiedziec
                              ze daniel jest tam super!! po mnię siadał piasek także chyba nie jest tak zle!!
      • Gość: mk Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.acn.waw.pl 07.02.06, 13:19
        Tak, zdecydowanie wiekszosc postow o salonie Avangarda pochodzi z tego samego
        komputera i pisala je JEDNA osoba. Zenujace! Nawet jesli maja dobrych
        fryzjerow :(((
        • Gość: BB Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:48
          SAME\i WIDZICIE JAK TO JEST. ZDRADZE WAM JESZCZE TO ZE W SLEPEJ POGONI ZA
          IDEALNA FRYZURA CZESTO SUGERUJECIE SIE ZDJECIAMI GWIAZD A NALEZY PAMIETAC O TYM ZE;
          1.KAZDE WLOSY SA INNE, TAK JAK I KSZTALT TWARZY, TYP URODY ORAZ KOLOR KARNACJI
          CO OZNACZA ZE DOBOR FRYZURY JEST ZAWSZE DOBOREM INDYWIDUALNYM A PRZYNAJMNIEJ
          TAKIM POWINIEN BYC.
          2.FRYZJERSTWO SESYJNE JEST CZYMS ZUPELNIE INNYM NIZ TO CO SALONY ROBIA NA CO DZIEN
          3.OSOBY KTORE WYSTEPUJA NA ZDJECIACH W KOLOROWYCH PISMACH TAK NAPRAWDE W DNI
          POWSZEDNIE WYGLADAJA NIECO INACZEJ. CZESZA SIE I UBIERAJA SWOBODNIEJ.
        • Gość: AVANGARDA Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 08:53
          W
        • Gość: AVANGARDA Re: Biała lista fryzjerów :-) avangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:00
          Witam wszystkie forumowiczki, powiedziano nam o tym forum i o postach o naszym
          salonie. Diękuje za wszystkie miłe słowa a z krytyki wyciągniemy wnioski. IP
          kompa z salonu widać jak i łącze z którego piszę, więc co do postów pisanych
          przez kogoś z salonu ????? wybaczcie ale są lepsze formy reklamy. Posdrawiam
          Slawomir Zasłonka Studio AVANGARDA.

• Gość: kiciusek Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 08.03.05, 15:01
      Ja polecam panią Elę, która prowadzi własny, mały salonik w Ząbkach, przy ul.
      Słonecznej (nie pamiętam nr, ale to krótka ulica i jest tam tylko jeden zakład
      fryzjerski). Chodzę do niej od wielu lat, chyba 8 i jestem bardzo zadowolona.
      Czesała mnie też do ślubu i wyczarowała super fryzurę. Próba nic nie
      kosztowała, sama fryzura-nie pamiętam, ale niedrogo. Tam w ogóle jest niedrogo.
      Baleage z trzech kolorów 120zł, razem ze strzyżeniem i czesaniem. Samo
      strzyżenie ok. 30zł.
    • Gość: nanoma Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:09
      Dziewczyny może któraś była i zna jakiś dobrych fryzjerów w W-wie na
      Chomiczówce.
      Zaznaczam że dopiero wprowadziłam się nowego mieszkania (nareszcie swojego)przy
      ul. Bogusławskiego.Przechodząc obok pawilonu mieszczącego się na osiedlu jest
      ładnie wyglądający z miłym wystrojem w wewnątrz punkt Studia Urody.Cen nie mają
      wygórowanych (jak na Warszawę).Na pierwszy rzut oka miłe Panie.
      Czy któraś z Was już korzystała z ich usług i jakie macie opinie
      • Gość: livia Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa- ja polecam IP: *.task.gda.pl 08.03.05, 22:01
        oboje z mężem korzystamy z usług właśnie tego Studia przy Bogusławskiego- panie
        fryzjerki- super!! fryzury zawsze na czasie, niezniszczone włosy(to bardzo
        ważne- ja robię kolor średnio co 1,5 m-ca) polecałam ten salon moim znajomym-
        wszyscy są zadowoleni :) panie potrafią doradzić, jakich kosmetyków używać do
        pielęgnacji, a kosmetyki można kupić w salonie (Goldwell, LC2) ampułki polecone
        w tym salonie uratowały mi włosy, gdy myślałam już, że wszystkie mi wypadną:(
        naprawdę możesz śmiało wybrać się do tego salonu
        pozdrawiam livia
    • Gość: Młoda Re: Biała lista fryzjerów :-) NOWOGRODZKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:33
      czesc, ja stale mialam jakies watpliwosci co do kazdego z kolejnych fryzjerow -
      kolezanki podpowiadaly, ze ten super itd. ja juz swojego znalazlam - pan
      Andrzej w salonie NOWOGRODZKA 11!!!!!!! adres chyba wiadomy;) bedziecie
      wniebowzięte!!! i wniebowzięci (sprawdzone)!!!
      • Gość: Milena Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:06
        Fryzjernia na Sapieżynskiej - zdecydowanie nie polecam!!! Spalili mi wlosy zbyt
        dlugim trzymaniem farby. Umawiaja na ta sama godzine po 5 klientek i potem
        trzeba czekac 1 h zanim ktos raczy sie toba zajac. Totalne olewactwo i brak
        szacunku dla kilenta a na koniec schody na wlosach. KATASTROFA!
        • Gość: K. Nie!!! Farbiarnia w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:16
          Facetka niby ma się znać na rzeczy, ale w praktyce obcina jak jej pasuje -
          niestety z niekorzyścią dla klienta. Nie ma zielonego pojęcia, jak dobrać
          fryzurę do twarzy. Uwaga wycina grzywkę do pół cm!!! nie wszystkim jest w tym
          do twarzy...wygłasza dziwne teorie - chyba w ten spoóśb pokrywając brak
          umijętności fryzjerskich. W każdym razie przestrzegam!!!Tylko dla odważnych,
          którzy będą msieli nosić ten badziew na głowie...
      • Gość: mariarti Re: Biała lista fryzjerów :-) NOWOGRODZKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:41
        Czy mogę prosić więcej szczegółow ? Nowogrodzka 11 ? pani w informacji
        powiedziała,że takiego nie ma . jakie są ceny ? Pozdrawiam,Marta
    • Gość: tola Re: Biała lista fryzjerów :-) Kowary IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:43
      Serdecznie polecam salon fryzjerski w dawnym budynku "praktyczna
      Pani".Dziewczyna ,która tam pracuje to stuprocentowa profesjonalistka
    • Gość: Synthia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 194.63.135.* 08.03.05, 17:45
      A co z Łodzią????? Czy ktos zna jakiś fajnych fryzjerów ,którzy potrafią zrobić
      ładną fryzurę dla ludzi w wieku:15-25, a nie dla ludzi po 60-tce którzy
      zazwyczaqj preferują coś mniej orginalnego(czyli raczej spokojne fryzury)-bae
      urazy dla starszych
    • dankajurga Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.03.05, 18:28
      moniqueee napisała:

> Skoro jest i czarna to może by się przydała biała - lista super fryzjerów?
      > Głosujcie na salony i samych fryzjerów.
      > Pzodrowionka
      >
      > Monika
      to jest bardzo dobry pomysł
      • magd80 fryzjer Gdańsk Wrzeszcz 27.04.05, 01:51
        Swietna fryzjerka-p. Janina, na Grunwaldzkiej na przeciw czegoś co wygląda jak
        krakowskie sukiennice-nie jestem z Gdańska (dopiero się tu wprowadzam) więc się
        jeszcze nie znam. Jest dobrym fachowcem bo: słucha i nie narzuca swojego zdania-
        jeśli dobrze wytłumaczymy potrafi stworzyć to co chcemy. Normalne- każdy ma w
        głowie coś innego i ciężko komuś innemu wytłumaczyć o co nam chodzi i w takiej
        sytuacji przydają się ludzie, którzy umieją słuchać ale my też musimy umieć
        słuchać-bo jeśli nam fachowiec (a za takiego uważam p. Janinę) mówi, że coś nam
        nie wyjdzie to wie, że tak będzie ponieważ ma praktykę. Uważam, że wiem co
        piszę, bo próbowałam robić sobie włosy u wielu różnych fryzjerów i prawie każdy
        z nich często wiedział lepiej co ja chcę mieć na głowie-pisząc o wielu mam na
        myśli profesjonalnych fryzjerów pracujących w znanych firmach, którzy po prostu
        muszą spełniać wymogi swojej firmy i dlatego zrobią nam czasem coś co nam może
        się nie podobać ale to coś jest wymagane przez standardy narzucone przez te
        firmy. Tak więc polecam tym, którzy jeszcze nie znaleźli swojej ulubionej
        fryzjerki a są na etapie poszukiwań.
    • Gość: mała czarna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.class146.petrotel.pl 08.03.05, 18:57
      Pomocy !!! Potrzebuję dobrego fryzjera z PŁOCKA lub okolic!!!
      • Gość: mała czarna PŁOCK - potzrebny dobry i tani fryzjer!! IP: *.class146.petrotel.pl 08.03.05, 18:59
        POMOCY!!!
        • didis Warszawa szkoła jean louis david -czy ktoras byla? 08.03.05, 20:05
          Ostatni dowiedzialm sie ze w Warszawie jest jakas szkola jld i ze tam
          przyjmuja ludzi i na nich sie ucza nowych technik,strasznie tanio bo za
          farbowanie 50 zl wiec bylam w szoku.Ale nie wiem jak tam jest, czy ktos tam byl
          i jakie wrazenia, chce isc teraz wiec prosze o jakies informacje.Z gory
          dziekuje.
          • madzia773 szkoła jean louis david -czy ktoras 09.03.05, 12:11
            nie wiem czy o to ci chodzi ale jest JLD na Placu Powstańców W-wy gdzie uczą
            się na twojej głowie za małe pieniądze, trzeba sie umawiać wczesniej bo mają
            takie "akcje" tylko raz na jakiś czas, tel na pewno podadzą Ci w którymkoliwek
            salonie JLD
            nie pamiętam dokładnie gdzie to jest ale chyba w okolicach Domu Chłopa

ja nie korzystałam, była moja przyjaciółka na cięciu i akurat nie była
            zadowolona ale to raczej kwestia włosów i tego jakie masz oczekiwania:)
          • Gość: ania Re: Warszawa szkoła jean louis david -czy ktoras IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 09.03.05, 22:57
            zazwyczaj wtakich szkolach są ludzie którzy nie mieli kontaktu z zawodem więc ja
            nigdy w życiu nie ryzykowałabym bo może być naprawde żle .biorąc od uwagę ,że
            jld obcinają tylko maszynką czego nie potrafią fryzjeży pracujący wcześniej
            nożyczkami. ale jak tylko cena ma być argumentem !!!????????? to decyzja prosta
            • Gość: didis Re: Warszawa szkoła jean louis david -czy ktoras IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 13:27
              No własnie nietylko cena - dlateg sie tu pytam?Ja chcialm sie tylko ufarbowac,
              ale moze rzeczywiscie lepiej nie eksperymenowac.
        • sssheee Re: PŁOCK - potzrebny dobry i tani fryzjer!! 09.08.05, 12:02
          Jeśli jeszcze aktualne to polecam Cie genialną p. Sylwię, która kiedyś
          pracowała w Trendach, a teraz w Vogue na Kwiatka!
          • Gość: eSTe PŁOCK - PŁOCK - PŁOCK IP: 193.59.95.* 11.08.05, 15:16
            a czym tnie? jakie ceny? czy strzyże z obrazka czy doradza fryzurę?
            Obcnia młode dziewczyny?
      • Gość: mała czarna fryzjer IP: *.class146.petrotel.pl 08.03.05, 19:01
        PŁOCK - potrzebny dobry i tani fryzjer!!POMOCY!!!
    • mamakacprowniczka Szukam fryzjera w Radomiu 08.03.05, 19:23
      A ja szukam dobrego fryzjera w Radomiu, miałam kiedyś w salonie "Maxime" ale go
      zlikwidowano, niestety nie wiem gdzie ona teraz pracuje...
    • Gość: zachwycona Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.sigmanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:59
      ja proponuję super fryzjerke - panią Małgosie z salonu w Lędzinach. Wychodzę
      bardzo zadowolona i z fryzurki i ceny -30zł
      • elzea Re: super balejaż KRAKÓW!!!! 09.03.05, 10:48
        Kto mi kogoś poleci?
        • Gość: Agnes Re: super balejaż KRAKÓW!!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 15:59
          tani balejage superowski robi pani Ula oś.Złotej Jesieni 13 tel.648-20-22wew.428
          lub 0607-503-596 salon niekoniecznie ładny i fajny ale super ścina i robi
          balejage(włosy dułgie 60zł.bez modelowania)gorąco polecam
        • Gość: AGNES NOWOCZESNE CIĘCIE W KRAKOWIE? IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 16:02
          PROSZĘ MI NAPISAĆ JEŻELI MOŻECIE POLECIĆ SUPER FRYZJERA-FACETA KTÓRY DOBRZE I
          NOWOCZEŚNIE ŚCINA,I NAPISZCIE ZA ILE,DZIĘEKI POZDRO,KRAKÓW
          • Gość: aga Re: NOWOCZESNE CIĘCIE W KRAKOWIE? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 23.04.05, 13:30
            Polecam salon na Borsuczej, Martę lub Piotra (z dredami) :) Są rewelacyjni, co
            prawda ceny...hmm "ciut" wysokie (ok.90 ścięcie z modelowaniem), ale jeśli
            chcesz zmienić fryzurę i mieć naprawdę dobrze ścięte włosy to naprawdę WARTO.Ja
            jestem z Marty bardzo zadowolona, natomiast koleżanka chodzi do Piotra i z
            czystym sumieniem mogę ich oboje polecić.tel 267-10-73, ul.Borsucza 20
        • Gość: scalii Re: super balejaż KRAKÓW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:33
          jest to fajna miła Fryzjerka ma na imie kasia i jest w salonie na Balickiej 284
          to jest dokładnie w Mydliniki koło Kośćioła(w pawilonie).Jest to salon ''Criss""
          ładnie robi i niedrogo bo sama mi robiła,acha solon czyny od wtorku do soboty w
          tygodniu od 9 do 17 a w soboty od 8 do 14 zapraszam.
    • Gość: Maleństwo WIELUŃ - PAJĘCZNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:22
      polecam w tych miejscowościach salony "Marta $ Ania".od dwóch lat ścinam włoski
      u Ani i jestem bardzo zadowolona.zawsze doradza mi odpoweidnia do mojej twarzy
      fryzure zgodna z nowymi trendami.obie panie sa bardzo miłe .serdecznie polecam
      • necia100 Re:Wrocław-Pracownia Fryzur 11.03.05, 13:59
        Byłam i polecam :Pracownie fryzur we Wrocławiu ul.Drobnera 34. Piotr zafundował
        mi taką super fryzurę ,że wszyscy znajomi są zachwyceni, a najbardziej ja
        sama...wcześniejsze opinie,że extra fryzjer naprawde sie sprawdziły!!!gorąco
        polecam!!!!
        • Gość: olka211 Re:Wrocław-Pracownia Fryzur IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.05, 23:28
          a czy mogłabyś podać dokładny adres i telefon na Drobnera? no i ceny... drogo
          czy w miarę? dzięki;)
          • Gość: monia Re:Wrocław-Pracownia Fryzur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:21
            ceny-strzyżenie 45-55 farbowanie od 100zl baleyage od 110zl.
    • Gość: Betka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:07
      STREFA CIĘCIA!!! Super!
      • Gość: Uli Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:21
        Zdecydowanie polecma strefę cięcia i Emilkę.
        Na razie co prawda tylko ścinałam u niej, ale od razu po ścięciu od razu
        umówiłam się na kolor.
        Bardzo dobrze ścina, dobrze dobiera fryzury, potrafi podpowiedzieć.
        pozdrawiam
        Uli.
    • Gość: jak99 Re: Biała lista fryzjerów :-)WROCLAW IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.03.05, 14:29
      Czy ktoś był w salonie Jean Louis David we Wrocławiu ( Bielany - Auchan)???
      • cytrusowa Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna 14.03.05, 14:59
        ta!
        uwaga - zapisalam sie do pani Bogny, tyle sie tu naczytalam pozytywnego:-)
        Zobaczymy, co z tego wyniknie dla moihc kręciołków
        • Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna- IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 15.03.05, 13:56
          cześć napisz o wrażeniach i efektach po wizycie u bogny. Też mam kręciołki na
          głowie i jestem ciekawa co tam potrafią z takimi włosami zrobić. Ja zapisałam
          sie do Moniki Gleby z Żabianki.:)
          • cytrusowa Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna 15.03.05, 14:41
            aga, w porządku. juz sie nie moge doczekac co mi zaproponuje:-)
            • Gość: m@giczna Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna IP: *.pentacomp.com.pl 15.03.05, 15:47
              Ja polecam Bartka z Chmielnej w Warszawie. Zawsze jestem zadowolona, a jak
              włosy odrastają, to nie ma problemu z ich układaniem :) Może jest trochę drogi -
              płacę 80 zł za strzyżenie.
              • Gość: Tequila Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna IP: *.sm-rozstaje.pl 18.03.05, 13:37
                A ja mam pytanie ile kosztuje strzyzenie u sam Pani Bogny?
                • Gość: cytrusowa Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna IP: *.h.pppool.de 18.03.05, 14:58
                  a ja nie wiem, dopiero tam idę w czwatrek.
                  Ale pewnie strzyzenie plus balejaz na dluzsze wlosy to bedzie okolo 200 zl
                  • Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 08.04.05, 19:28
                    i jak wrażenia po wizycie w salonie Bogna? Czekam na odpowiedz z
                    niecierpliwością od cytrusowej. Pozdrawiam:-)
                    • Gość: cytrusowa do Agi - gdańsk - salon Bogna IP: *.h.pppool.de 08.04.05, 19:47
                      no wlasnie wciaz sie zbieram, zeby napisac. mam mocno mieszane odczucia.
                      sytuacja wygladala tak, ze trafilam chyba na najgorszy moment na strzyzenie -
                      Wielki Tydzień, Wielki Czwartek!
                      Wszystko w biegu, opoznienie duze, strzygła mnie p. Bogusia vel Bogna, mila
                      chcoś troche niedostępna. Widac, ze babka zmęczona byla, zresztą sie przyznala
                      do tego.
                      Jeden plus dla Niej to kolor, ktory mi polożyla na wlosy - powiedziala, ze przy
                      kreciolach nie mozna klasc takiego rozjasniacza i farby - mam jakąś plukanke
                      czy cos...No i inaczej polozone pasemka, ktore nareszcie widac! Bo ponoc na
                      krecone powinno sie inaczej nakladać!
                      Co do strzyzenia...tu sie zaczynaja watpliwosci...
                      niby dobrze mnie ostrzygla, bo pozbylam sie szopy, wycieniowala mi, i fajna
                      fryzurka ala lata 80-te. Ale...mam wrazenie, ze zrobila to ciut niedokladnie, z
                      jednej strony mam chyba mocniej od gory pierwszą warstwę sciętą, no i widać, ze
                      są nierowne i sie nie chcą kręcić, tak jak powinny.
                      Jeśli chodzi juz o same loki, to cos sie z nimi stalo i sie tak nie kreca:-( i
                      sie takie miekkie zrobily, buuu

W kazdym razie mam plan, ze jak pojade znow za m-c do Gdanska, to podejde i
                      poprosze o poprawke. Zdaje sobie sprawe, ze byla wtedy zmeczona, kazdemu moze
                      sie zdarzyc.
                      Obok strzygla też p. Wiesia - zdecydowanie bardziej bezposrednia niz Bogna. I
                      wlasnie zadtanawiam sie, czy do Nij nie isc na tą poprawke.

Ale ogolnie to ja polecam ten salon, choc jesli mozesz, to sie jeszcze
                      wstrzymaj tak do polowy maja - ja wtedy bede po kolejnej wizycie tam i
                      zobaczymy, jakie efekty będą.
                      • Gość: aga Re: do Agi - gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 11.04.05, 08:40
                        Dzieki:-). Ja też mam mieszane uczucia niby ok, ale nie do końca. Pasemka są w
                        porządku, ale z lewej strony jest ich więcej niż z prawej no i to cieniowanie
                        jakieś nie symetryczne z tyłu głowy włosy są dłuższe niz po bokach. Jak byłam
                        pierwszy raz to włoski mi tylko wycieniowała i szybciutko odrosły , miały ładny
                        kształt(tylko na początku nie chciały sie tak układać jak kiedyś), ale podczas
                        drugiej wizyty miała trochę skrócić a skróciła mi na maxa .Przed cięciem
                        ustaliłyśmy długość włosów ale po wysuszeniu i ułożeniu nawet jak na kręcone
                        okazało sie, że włoski są krótsze o kilka centymetrów niz ustaliłyśmy z p.
                        Moniką (z Żabianki). Teraz łudzę sie nadzieją że cud się stanie i odrosna mi
                        równie szybko jak po cieniowaniu, chociaż pewnie tak sie nie stanie. Buuu gdzie
                        są moje długie(sięgały lekko za ramiona, a teraz wiszą nad ramionami, zwłaszcza
                        te po bokach)miękkie loczki? Podsumowując po pierwszej wizycie(cieniowanie,
                        chociaż wtedy też sama poprawiałam, nie były równo wycieniowane) i po
                        pasemkach(chociaż tu były sztywnawe, ale tylko przez pierwsze dni) byłam
                        bardziej zadowolona. Teraz są poprostu zbyt krótkie. Oby odrosły jak
                        najszybciej:-)A może jest jakiś sposób na przyspieszenie wzrostu włosów?
                        Pozdrawiam:)
                        • cytrusowa do Agi - gdańsk - salon Bogna 15.04.05, 14:06
                          hej, pisze do ciebie jeszcze raz, bo musze sie podzielic wrazeniami.
                          Nie wiem co sie z moimi wlosami dzieje - moze tak zareagowaly na inne ciecie i
                          inne to cos barwiace wlosy, a nie bedace farba.
                          W kazdym razie pisalam Ci, ze nie chca mi sie ukladac i sa za miekkie.
                          Widac potrzebowalay miesiaca by sie przyzwyczaic, bo nagle im odbilo i zaczely
                          sie ukladac. i teraz dopiero widze, ze fryzurka jest fajna. no i faktycznie nie
                          mam juz pierza, ktore bylo przez rozjasnianie i zle strzyzenie.
                          Wystarczylo zmienic rodzaj barwnika do wlosow i je inaczej sciac - i prosze!
                          No wie cteraz juz jestem zadowowlona:-)

pozdrawiam
                          • Gość: aga Re: do Agi - gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 18.04.05, 13:43
                          • Gość: aga Re: do Agi - gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 18.04.05, 13:46
                            Byłaś u Bogny i poprawiła fryzurkę? Czy byłaś u innego fryzjera?
                            • Gość: aga Re: cytrusowa-gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 18.04.05, 13:55
                              pytam bo nie zrozumiałam na początku. Czy byłaś u innego czy u Bogny czy w
                              ogóle nie poszłaś do fryzjera tylko odczekałaś i włoski zaczęły lepiej sie
                              układać?
                              pozdrawiam
                              • cytrusowa Re: cytrusowa-gdańsk - salon Bogna 18.04.05, 19:41
                                no nie zrozumialaś:-) - odczekalam i same doszly do takiego stanu, ze zaczely
                                sie ukladac:-)
                                Nikt mi nic nie poprawial:-)
                                • patrycja061 CO JEST DLA WAS WAŻNE?? 19.04.05, 08:41
                                  Chciałabym wiedzieć czym się kierujecie wybierając fryzjera lub konkretny
                                  zakład fryzjerski?
                                • Gość: aga Re: cytrusowa-gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 19.04.05, 10:34
                                  Ok. Teraz zrozumiałam, jakaś zakrecona jestem. Moje teraz też wygladają trochę
                                  lepiej już nie są takie sterczące lepiej sie układają, chyba sie uspokoiły
                                  zrobiłam im maseczki z oliwy, żółtek i miodu troche szybciej się przetłuszczaja
                                  ale są fajniejsze. I chyba też pójdę następnym razem tam gdzie Ty( moja
                                  fryzjerka jest ok tylko chce spróbować u Bogny). Dzięki za to, że podzieliłas
                                  się ze mna swoimi spostrzeżeniami. P. Monikę z Żabianki też mogę polecić jest
                                  ok.
                                  Pozdrowienia
                                • Gość: aga Re: cytrusowa-gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 04.05.05, 14:44
                                  Hej. Nie pytałam wcześniej bo byłam ciekawa Twoich wrażeń po wizycie w salonie
                                  Bogna, ale jeśli możesz to napisz ile kosztowało ściecie i kolorek na Twoich
                                  loczkach. Ciekawi mnie też czym pielęgnujesz swoje włoski, czy używasz jakichś
                                  kremów, mleczka czy innych specyfików do układania, bo ja czasem wymiękam,
                                  nakładam mleczko sunsilk i jest ok, ale jak zwiażę włosy to później wyglądają
                                  na płaskie i pogniecione i nic im nie pomoże dopóki ich nie umyję i nałożę
                                  odżywkę i mleczko wtedy jest ok. do następnego zebrania włosków. Uppss chyba
                                  sie zagalopowałam z tym tematem to nie ten post, ale nie wiem gdzie Cię
                                  można "złapać". Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.:-)
                                  • Gość: cytrusowa do Agi - gdańsk IP: *.h.pppool.de 05.05.05, 09:54
                                    aga, jak chcesz to napisz na maila: cytrusowa@tlen.pl

wszystko Ci wtedy opisze:-)

czekam
                • Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-)gdańsk - salon Bogna IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 22.03.05, 12:33
                  cześć rozmawiałam ostatnio z panią z tego salonu strzyżenie i pasemka na
                  dłuższych włosach około 180 zł.Pozdrawiam.
                  • Gość: lunka Biała lista fryzjerów :-)GDAŃSK - fryzury ślubne IP: *.euroservice.com.pl 15.04.05, 11:16
                    Witajcie,

Szukam dobrego fryzjera, który uczesze mnie na ślub. Zna ktoś może jakiegoś????
                    Błagam o pomoc.
                    • Gość: Jagna Re: Biała lista fryzjerów :-)GDAŃSK - fryzury ślu IP: *.nsm.pl 15.04.05, 12:03
                      Jak już pisałam wcześniej zapraszam do mojej fryzjerki Madzi. Jest super. Salon
                      na Żabiance, tel 557-78-75
                      • Gość: lunka Re: Biała lista fryzjerów :-)GDAŃSK - fryzury ślu IP: *.euroservice.com.pl 15.04.05, 12:07
                        Dzięki, a możesz mi podać nazwę salonu albo dokładniejszy adres?
      • anula194 Re: Biała lista fryzjerów :-)WROCLAW - A MAKIJAZ ? 14.04.05, 23:17
        Czy ktos moze polecic WIZAZYSTKE, MAKIJAZYSTKE z okolic Wroclawia? Poszukuje
        kogos kto porzadnymi kosmetykami zrobi porzadny, super wytrzymaly makijaz na
        slub. Pomocy ! :)
        • Gość: Asia Re: Biała lista fryzjerów :-)WROCLAW - A MAKIJAZ IP: 213.77.43.* 15.04.05, 07:16
          Super makijaż zrobila mi na slub makijazystka z salonu urody Belle image na
          ulicy Wiejskiej we Wrocławiu.Polecam.Wytrzymal wszystko, nawet łzy ;)
          • dominika1231 Re: Biała lista fryzjerów :-)WROCLAW - A MAKIJAZ 15.04.05, 12:44
            Na Wiejsckiej? W ktorym miejscu dokladniej?
      • Gość: elka Re: Biała lista fryzjerów :-)WROCLAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:19
        Ja byłam tylko w JLD na Wieziennej i nie polecam. Panny w ogole nie maja
        pomysłów,a jak mnie strzygla jedna to sie ciagle pytała co ma teraz zrobic :/
        zero inwencji :((
    • Gość: nika Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:46
      Hair bazar studio - czy ktos moze o nim powiedziec? jesli tak i ewentualnie
      polecic kogos dobrego no i podac np ile za farbowanie z cieciem itp
      • Gość: marta Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:12
        ponos piotr jest super a ceny dosc wysrubowane, za wlosy do ramion farba
        strzyzenie i modelowanie ze 160, ale fantazje maja i potrafia doradzic
      • Gość: Nati Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 15:22
        W Hair Bazar Studio jest bardzo fajna atmosfera! Polecam Darka jest jednym z
        właścicieli tego salonu-cięcie z modelowaniem 120 zł,nie farbuje włosów,więc
        nie wiem ile kosztuje. U pozostałych pracowników usługi są tańsze i też są
        dobrzy i godni polecnia.
        • Gość: AGA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:29
          Ja bylam w Hair Bazar Studio pare razy i tylko raz bylam zadowolona po
          pierwszej wizycie a pozniej juz bylo coraz gorzej raz mi tak postrzepiono wlosy
          ze przez 3 m-ce nie moglam sobie z nimi poradzic a po farbowaniu ubylo mi
          wlosow chyba zastosowano zbyt ostre srodki tearz mam takie "kikutki" sterczące
          w niekktórych miejscach odrastajace wlosy NIE POLECAM!!!!!
          Jak znacie dobrego fryzjera to prosze o namiary
    • Gość: katek Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:53
      A może któras z was była kiedyś w salonie Matrix w w-wie przy odyńca??? Bywam w
      pobliżu i za każdym razem się zastanawiam... - może warto?
    • gloria25 Katowice 17.03.05, 08:50
      Polecam salon fryzjerski NEW BODY na ul. Staromiejskiej 2. Bardzo fachowe
      obciecie, porady na temat zabiegow, kosmetykow za rozsadna cene.
      • Gość: ania Re: Katowice rewelacja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:05
        LA BELL ulica sienkiewicza 45 tel. 209 83 34 pani olga ! naprawde swietnie!
    • Gość: katek Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:21
      i jeszcze jedno pytanie - ostatnio zainteresowałam sie kosmetykami Kadusa, a
      konkretnie ich farbami, wydają mi się baardzo dobre (przynajmniej dla moich
      włosów) albo to siła autosugestii:)
      W każdym razie farba to dopiero połowa sukcesu, bo potrzebny jest jeszce fryzjer
      z dobra ręką , wyczuciem, pomysłem...
      Może mogłybyście polecić mi jakis dobry zakład pracujący na produktach kadusa -
      W-wa i okolice - bedę BARDZO wdzięczna:)))
    • Gość: ania_i szukam- okolice Nowego Targu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:14
      Witam!
      W sierpniu wychodzę za maż i przydałby mi się namiar na dobrego fryzjera (a
      jakby się dało to i stylistę/tkę) w Nowym Targu l. okolicach (preferowana
      Bukowina Tatrzańska l. Poronin.)
      Pomóżta, bo przejrzałam cały watek a o tych okolicach jakby zapomniano :(
      Pozdrawiam
      Ania I.
    • Gość: vavavoom Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.05, 23:06
      polecam fryzjerka magda k
      salon gdynia ul abrahama
      chodze do niej od 2 lat choc zmieniam kolor, styl to jej nie zmienie
      • Gość: lula Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:49
        a jak sie nazywa salon?
    • Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-)Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:39
      Do kogo wybrać się po fajną fryzurę w Kielcach. Na temat Loreala na Jasnej krąża
      rózne opinie a jakie jeszcze inne salony lub fryzjera możecie polecić.
      Help
      • Gość: Iwonia Re: Biała lista fryzjerów :-)Kielce IP: 62.233.189.* 15.04.05, 07:34
        W kielcach jest super studio modnych fryzur, miesci sie ono na ul.
        sienkiewicza, zaraz kolo dworca PKP, po prawej stronie, na balkonie jest
        wywieszona nazwa Studio Loreal :) Naprawde polecam
      • Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów :-)Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:57
        ja osobisci chodze do laurenta i jestem zadowolona nie mam zamiaru zmieniac bo
        zawsze co chce to mam tel 3680603 jest niedrogo a super ci dopasuja fryzke
      • petitbeurre Re: Biała lista fryzjerów :-)Kielce 28.03.09, 23:08
        Szczególnie nie polecam w Kielcach salonu Marzena na Żelaznej. Strzyżenie
        fatalne, choć dokładności odmówić nie można ale za to brak wyczucia co do
        kształtu fryzury. Prawdę mówiąc moja grzywka zapuszczana od pół roku kolejne 6
        miesięcy będzie mi odrastała, wygląda fatalnie, już drugi raz w tym salonie
        właścicielka schrzaniła cięcie. Sama Pani Marzena niezbyt uprzejma. A za tak
        spartaczoną robotę, samo strzyżenie bez modelowania, pani Marzena skasowała 70
        zł (kilka miesięcy temu było 50 zł, kilka miesięcy wcześniej 30 zł. Nie polecam!!!
        • waria101 Re: Biała lista fryzjerów :-)Kielce 29.03.09, 23:05
          Cześć.
          Widzę, że i Ty odkryłaś zamiłanie pani Marzeny do grzyweczek. Ja też
          zostałam przez nią tak opitolona, że jak mnie mój narzeczony
          zobaczył to ledwo ustał na nogach ze śmiechu. Nazywał ja Czupurkiem.
          Pani Marzena faktycznie bardzo dokładnie strzyże. Siedziałam u niej
          chyba ze dwie i pół godziny. Cały czas modziła coś przy włosach. Na
          milion sposobów przerzucała włosy i cackała się z nimi. Dobrze
          położyła farbę. I wszystko by było dobrze gdyby nie ta GRZYWKA. Z
          salonu wyszłam wściekła. Wtedy to dzięki ogromnym, bardzo ogromnym
          zasobom optymizmu jakoś sobie przetłumaczyłam, że na pewno coś się
          da z tym czymś na głowie zrobić. Nie za bardzo się dało przez jakieś
          półtora miesiąca. Ale jak odrosły to układały się
          fantastycznie.Fryzurkę przed wyjściem do pracy układałam w
          minutę.Byłam naprawdę strasznie zadowolona wtedy z mojej fryzury.
          Ale musiałam trochę poczekać. A my idąc do fryzjera chcemy mieć ten
          efekt po wyjściu z salonu a nie po dwóch miesiącach. Grzywkę, to
          faktycznie obcinałam jakieś pół roku później ;)
    • Gość: mała Szukam: dyskretny balejaż-Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:21
      Czy ktos mógłby mi polecić jakiegos w miare niedrogiego (tak DO 100-120 za
      cięcie+balejaż) fryzjera? Dotąd chodziłam do pani Małgosi na Żabiej, ale
      okazało się właśnie, że poszła na zwolnienie:( Jej balejaż był śliczny, baardzo
      cieniutkie pasemka włosów, zero "efektu zebry", co jest nagminne u wielu
      białostockich fryzjerów...
      Prośba raczej pilna, z góry dziękuję!
      • Gość: gość hair bazar studio - Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:04
        czy ktos moze powidziec cos na temat tego salonu??? do kogo sie udac jakie ceny
        itp???
        • emka29 Re:Biała lista fryzjerów: Krosno 22.03.05, 19:21
          Witam.Czy możecie podać adres dobrego fryzjera z Krosna? Chodzi o fryzurę ślubną.
          Mail: emka_kl@wp.pl
    • Gość: IIa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.05, 12:23
      salon Beata na Goclawiu (osiedle Orlik), visavis tego jeziorka - polecam
      wlasnie p. Beate, wlascicielke - jest SUUUUPER :)

cociaz moje wlosy sa toporne i wymagaja mycia co 2 dni, to jednak fryzura jaka
      mi zrobila na studniowke i spposob ulozenia wlosow trzymalo sie jeszcze przez
      tydzien - powaga
      • basiek13 Re: Biała lista fryzjerów LUBLIN 29.03.05, 19:32
        Chcę sobie zrobić fryzurę do prostownicy czyli proste półdługie włosy z grzywką
        i...... tu problem. Ostatnio strzygłam się na Hipotecznej w znanym salonie i
        koszmar. Możecie mi kogoś polecić, ponieważ jak się dowiedziałam to skrócenie
        grzywki to wielkie wyzwanie dla fryzjera.
        • Gość: bassiaa Re: Biała lista fryzjerów LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:36
          polecam Anie z laboratorium fryzur TOKO na ulicy Sikorskiego 3, tel: 4467380,
          scinam sie u niej od prawie roku i zawsze jestem zadowolona z efektu, a do tego
          sciecie dlugo fajnie sie uklada i nie ma potrzeby latac tam co miesiac!
        • Gość: trola Re: Biała lista fryzjerów LUBLIN IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 15.04.05, 09:55
          TYLKO ŁYSOL!!!
          • Gość: aa Re: Biała lista fryzjerów LUBLIN IP: *.cdmpekao.com.pl / *.cdmpekao.com.pl 29.05.06, 11:20
            czy Łysol jeszcze strzyże w feminie?
        • adzi25 Re: Biała lista fryzjerów LUBLIN 28.09.05, 21:45
          Jesli jeszcze nie bylas goraco polecam Pania Ule z Narutowicza! zaraz przy
          skrzyzowaniu (tym gdzie Viktoria) ja mam i grzywke i prostuje-ona naprawde
          super scina, i co najwazniejsze wlosy sie ukladaja dluuugo po obcieciu-mi
          wystarczy isc do niej co 3 miesiace. serio-inne salony-takie sobie, a pani Ula
          skuteczna i tania 30 zl:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka