Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• lhotse84 Re: Biała lista fryzjerów :-) ŁÓDŹ !!!!! 11.02.06, 13:41
      Pilnie poszukuję dobrego fryzjera w Łodzi!!! Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś
      salon? Byłam kilka razy u Hirka,a konkretnie jego syna Sławka wyszlam
      zadowolona tylko 2 razy..Raz nie zauważylam w ogóle różnicy..chlasnął kilka
      razy nozyczkami i zażadal 80zl :( W postach przeczytałam kilka pozytywnych
      opnii o salonie Piotr Aleksander..Czy ktoś jeszcze korzystal z jego uslug i
      moglby sie podzielic swoimi wrazeniami? Będę baaardzo wdzięczna!!
      • april102 Re: Biała lista fryzjerów :-) ŁÓDŹ !!!!! 07.03.06, 04:56
        salon fryzjerski zofia
        Agnieszka Szymańska
        ul Stefana 5b paw. 6
        tel 042 640 61 68
    • Gość: Ala CAŁKOWITA AUTOREKLAMA SALONÓW! a nie rady klientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:42
      Coś mi się wydaje,
      że faktycznie poszczególne salony
      uskuteczniają tu autoreklamę
      nie mającą nic wspólnego z informacją o dobrym fryzjerstwie.

Nie podniecajmy się, bo raczej nic obiektywnego się tu nie dowiemy...
      A szkoda...
      • kamila.wil p. Zbyszek, ul. Widok 15.02.06, 19:25
        hej
        umówiłam się jutro na strzyżenie na 13.00,
        podzielę się wrażeniami :)
    • Gość: mikam* Re: Biała lista fryzjerów :-)Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:45
      Prosze poleccie mi jakiegos dobrego lecz nie żdzierającego z kasy fryzjera w
      Szczecinie
      • kamila.wil p. ZByszek z DG 16.02.06, 14:46
        własnie wróciłam! i jestem BAARDZO zadowolona :):) Nie mam żadnych zastrzeżen
        co to mojej fryzury! wszystko jest idealnie (miałam tylko strzyżenie-
        cieniowanie- 60 zł), włosy są naprawdę świetnie obcięte :):)
        dotychczas miałam zawsze przedziałek na środku - p. Zbyszek zaproponował z
        boku, z lewej - i to naprawde ładnie wygląda
        polecam polecam :)
        • Gość: Boo Re: p. ZByszek z DG IP: *.skynet.net.pl 15.05.06, 13:52
          Ja też czytając posty skusiłam się na Zbyszka z DG i owszem tanio - 50 zł za
          półdługie, ale też bez rewelacji. Pan Zbyszek mało kontaktowy, wycofany, jakiś
          taki onieśmielony. I może i z niego dobry rzemieślnik, ale żaden artysta. Moim
          zdaniem brak mu zdecydowania i fantazji. Nawet nie dostałam na koniec lustra,
          żeby obejrzeć z tyłu fryzurę i nie spytano mnie również czy mi się podoba. Nie
          mogłam więc stwierdzić, czy jest cos do poprawki. Dopiero w domu zobaczyłam, że
          tył słabo się układa. Boki tez musiałam sobie sama podstrzyc. Nie ma to jak moja
          Jola, tylko ona od kilku miesięcy szuka miejsca na salon. No własnie - wszystkim
          polecam niezwykle kreatywną i utalentowana fryzjerkę - Jolę Rzepkę - strzygła
          niegdyś w we Fryzjerni Evenement, a potem w Balsamie, prowadzi kursy fryzjerstwa
          kreatywnego, strzyże i stylizuje modelki na pokazach. Szkoda tylko, że teraz
          jest mało dostępna...
        • Gość: Zielona Re: p. ZByszek z DG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:00
          Byłam dziś u pana Zbyszka i nie nie podzielam opinii Kamili.
          Przede wszystkim spędziłam na fotelu 4 i pół godziny! To jest dla mnie
          anormalne!!! P. Zbyszek biegał on jednej klientki do drugiej. Ok - nie wymagam
          aby siedział lub sterczał nad moją głową cały czas, ale przez to ze opiekował
          sie innymi klientkami ja spedziłam tam tyle czasu. Po drugie, balejaż który
          zrobił wyszedł zupełnie inaczej niż oczekiwałam. Gdy mu to zarzuciłam, że
          umawialiśmy się na inny odcień, odpowiedział ze w świetle naruralnym będzie się
          lepiej prezentował. Obcięcie tragiczne!
          Jedyny plus to fakt, że jest dużo tańszy od Avangardy czy innych "ważnych"
          stylistów. Ale chyba wolałabym zapłacić więcej wyjść zadowolona z salonu.
          Pozdrawiam,
          Zielona
      • Gość: Becik Re: Biała lista fryzjerów :-)Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:06
        Gorąco polecam Radka z salonu Beaute na ul. Duńskiej
    • Gość: Misia Farbiarnia - przereklamowana!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:14
      Drogo i średnio fajnie, właścicielka robi co chce, bardziej to, co uważa, niż
      to co pasuje do klientki. Na szczęście włosy odrastają...
    • Gość: Kinga Re: Biała lista fryzjerów :-) Nowy Sacz IP: 80.50.251.* 21.02.06, 12:41
      Polecam Benjamina Łagana, salon fryzjerski Big Beny, obecnie na ul.
      Kochanowskiego (dawniej przy Długosza), zwłaszcza młodym osobom, które lubią
      porządne wykonanie i ciekawe, indywidualne pomysły. Ja nigdy nie mówię co chcę
      na głowie, zdaje sie na mistrza, i w 95 % wychodze zadowolona. Benjamin po
      prostu wyczuwa klientkę. Naturalnie, jesli taka wola klientki, zawsze słucha
      sugestii, doradza, odradza, itp. Aha, nie zrobi niczego, co miałoby zniszczyc
      ci włosy; mnie np. nie zgodził sie zrobic trwałej ani zmienic radykalnie koloru
      włosów (i chwała mu za studzenie moich tak głupich pomysłów:-)))))Polecam
      goraco!
    • Gość: Kinga Re: Biała lista fryzjerów :-) Nowy Sacz IP: 80.50.251.* 21.02.06, 12:41
      Polecam Benjamina Łagana, salon fryzjerski Big Beny, obecnie na ul.
      Kochanowskiego (dawniej przy Długosza), zwłaszcza młodym osobom, które lubią
      porządne wykonanie i ciekawe, indywidualne pomysły. Ja nigdy nie mówię co chcę
      na głowie, zdaje sie na mistrza, i w 95 % wychodze zadowolona. Benjamin po
      prostu wyczuwa klientkę. Naturalnie, jesli taka wola klientki, zawsze słucha
      sugestii, doradza, odradza, itp. Aha, nie zrobi niczego, co miałoby zniszczyc
      ci włosy; mnie np. nie zgodził sie zrobic trwałej ani zmienic radykalnie koloru
      włosów (i chwała mu za studzenie moich tak głupich pomysłów:-)))))Polecam
      goraco!
    • Gość: BornToRoll łódzki "Stanisław" - przereklamowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:40
      Chodziłam przez pewnien czas do słynnego STANISŁAWA, jednak ani razu nie
      wyszłam z salonu zadowolona :/ Ludzie tam są niepoważni. Umówiłam się do P.
      Daniela, a gdy przyszłam, okazało się, że jest w szkole i nie mam innego
      wyjścia - muszę wracać do domu :| Moją siostrą zaś, która umówiła się do samego
      P. Stanisława, strzygł zupełnie ktoś inny, a gdy domagała się wyjaśnień, Stasiu
      stwierdził, że nie umie obcinać długich włosów :| Co to za filozofia obcinać
      jedynie krótkie włosy ?!?! Co to za mistrz ?! Co do mojej mamy, to umówiła się
      do jakiejś Pani (niestety nie pamiętam jej imienia), a gdy przyszła do salonu
      okazało się, że jej dziecko zachorowało i że obetnie ją P. Beata, która, jak
      się potem okazało, KOMPLETNIE NIE ZNA SIĘ NA FRYZJERSTWIE !! Trzymajcie się od
      niej z daleka ... Robiła mi fryz przed Sylwkiem, to wróciłam do domu z płaczem.
      Wszystko było nie tak. Kolor, długość włosów, nie licząc tego, że za długo mi
      trzymała farbę i włoski wyglądały na bardzo zniszczone, musiały długo dochodzić
      do siebie. Na tą sobote jestem umówiona do Hirka, napiszę wam od razu po
      powrocie jak wrażenia. Słyszałam, że Jacek Olejniczak również jest niezły, ale
      do niego umówię się następnym razem. Reasumując, STANISŁAW JEST PRZEREKLAMOWANY
      i NIE POLECAM.
      • Gość: angieleczka Łódź-dobry fryzjer na ślub!! IP: 195.127.59.* 01.03.06, 13:25
        hej!nie mieskzam teraz już wŁodzi, a tam będę brała ślub. poradźcie do jakiego
        fryzjera warto się udać.
        dzięki:)
        • danuu ŁÓdź - polecam Olejniczaka i jego ekipe 30.03.08, 12:51
          Te historie o Stanislawie to prawda - wlasnie rozmawialam ze znajoma i
          powiedziala mi dokladnie to samo - ze umawiasz sie do kogos, a potem cie strzyze
          ktos inny - troche to niepowazne.
          Podobnie jest u Hirka, zreszta.
          Polecam za to fryzjerow u Jacka Olejniczaka - ja wreszcie znalazlam osobe, ktora
          nie boi sie zrobic mi fajnej fryzury z moich kreconych wlosow - wszyscy zawsze
          strygli mnie na "romantyzke" - a pracujaca tam Magda wreszcie wydobyla w mojej
          fryzurze moja osobowosc.
          Ceny wbrew pozorom nie takie zaporowe.
        • kokoroko3 Asia-fryzjerka od Stasia 02.11.12, 08:50
          polecam pAsie ktora kiedys pracowala u slynnego stasia.swoj salon ma na ulicy nowej podaje nr 500051815,atmosfera mila umiejetnosci super!,i ceny tez nizsze jak u Stasia.sprawdzcie same ze warto.
      • gogroszka Re: łódzki "Stanisław" - przereklamowany 24.04.09, 21:30
        Potwierdzam. jest przereklamowany. słyszałam dużo dobrych opinii i
        poszłam. mam swoją sprawdzoną fryzjerkę, jestem zadowolona, ale już
        dość długo noszę podobną fryzurę, mam podobny kolor i pomyślałam,
        może stylista, to dobry pomysł - coś zmienię. i to był BŁĄD!
        naturalnie jestem jasną blondynką. do tej pory miałam kolor bardzo
        zbliżony do naturalnego, żeby nie było mocno widocznych odrostów.
        ale Stanisław uznał, że mam mało naturalny kolor i dobierze inny...
        i dobrał... miał być też blond, tylko inny odcień, a wyszedł...
        brązowy! jak Stanisław zobaczył przerażenie na mojej twarzy, to
        zaczął zachwalać, że jaki twarzowy, jak ładnie wyglądam, od razu
        inaczej... ale chyba nie trudno sobie wyobrazić jak jasna blondynka
        (do tego platynowa), z jasną cerą wygląda w brązowych włosach...
        wyglądam na zmęczoną, nagle punkciki na twarzy, które wcześniej
        wyglądaly jak delikatne piegi okazały się masakrycznymi
        przebarwieniami, pojawiły się cienie pod oczami, etc. ktoś kto tak
        dobiera kolor farby nie powinien nazywać siebie stylistą. nawet jak
        coś nie wyszło z wyborem tej farby powinien powiedzieć "OK.
        zmieniamy. tak nie może być". nie polecam!
      • mychol8a Re: łódzki "Stanisław" - przereklamowany 08.08.09, 13:37
        Zgadam się z tobą w zupełności. U Stanisława atmosfera ciężka i p.Beata
        schrzaniła mi włosy (odrosty zamiast blond były rude). Nie polecam!!!
        Za to teraz znalazłam superfryzjera p. Marcin w salonie UNIQUE (L'oreal) na ul.
        6 Sierpnia w Łodzi. Może i drogo, ale warto zapłacić bo ZAWSZE wychodzę
        zadowolona. Do innego już nie pójdę!!
        • blondyneczka85 Re: łódzki "Stanisław" - przereklamowany 06.02.11, 13:17
          zgadzam sie w 100%salon Stanislaw tak naprawde nie istnieje!to jego fryzjerzy tworza wszystko co dobre w tym salonie a ze sa dyskryminowane przez facetow pracujacych tam maja ciezki orzech do zgryzienia.znam pania Beatke,jest mila,tylko zbyt czest jej nie ma w pracy bo czesto choruje,dlatego przenioslam sie od Beatki niestety do Rafala bo tak chcial Stasiu,ale na krotko,teraz chodze do Asi,ktora razem z p.Ania uciekly od Stasia i otworzyly swoj salon.zaryzykowalam i poszlam .Jestem zadowolona!!!super obsluga,mila atmosfera,i lepsze wrazenie samych dziewczyn.Teraz sa zadowolone i naprawde mile,a umiejetnosci na 6!!sprobujcie a przekonacie sie ze nie sam Stasiu tworzy nasze fryzury,tylko jego fryzjerzy.Polecam Asie,jej salon nazywa sie Perfect look.po nazwie odnajdziecie wszystkie szczegoly gdzie ja odnalezc.pozdrawiam wszystkie klientki szukajace fachowa porade,relaks i zadowolenie ze swojego wygladu.Paulina G.
      • onomono Re: łódzki "Stanisław" - przereklamowany 13.07.11, 22:17
        Dziwne rzeczy opowiadasz. Ja do Stanisława chodzę od 10 lat i jeszcze mi się żadna tego typu historia nie przydarzyła. Jest za to miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Nigdzie na świecie nie farbują tak włosów jak tam. Jeśli ktoś zna ten salon i jego właściciela to nigdy nie uwierzy, że powiedział, że nie umie obcinać długich włosów. Mógł po prostu uznać, że lepiej, żeby to zrobił ktoś inny kto się specjalizuje w długich włosach. I to też właśnie świadczy o jego profesjonalizmie, wie jak skompletować grupę fryzjerów, żeby każdy był dobry w czymś innym i według umiejętności rozłożyć pracę. Szkoda, że niektórzy nie potrafią tego docenić.
      • afrofro Re: łódzki "Stanisław" - przereklamowany 14.07.11, 22:23
        Ja za to Stanisława bardzo polecam. Moja dziewczyna i wszystkie jej koleżanki tam chodzą i jeszcze nie słyszałem słowa skargi, i nic dziwnego, bo włosy mają super, przynajmniej większość z nich. Ja też jestem klientem od kilku lat i nie miałem nigdy problemów opisywanych tu w poprzednich komentarzach. Za każdym razem wychodzę zadowolony, nie tylko z fryzury, ale i z miło spędzonego czasu, bo Stanisław, który mnie strzyże to człowiek miły, inteligentny i obyty w świecie, więc zawsze jest o czym porozmawiać.
      • ikiri Re: łódzki "Stanisław" - przereklamowany 19.07.11, 00:33
        Trudno o lepszego fryzjera od Stanisława. Jest doskonałym fachowcem, a oprócz tego miły w obyciu, wesoły i czas spędzony w salonie jest naprawdę przyjemny, dlatego nie wiem co myśleć o powyższym mailu. Byłam u Stanisława wiele, wiele razy i zawsze byłam zadowolona, wielokrotnie pytano mnie kto mnie strzygł, bo moje fryzury podobały się koleżankom i często okazywało się, że one też chodzą do Stanisława i zawsze słyszałam od nich same dobre o nim słowa. Pierwsza negatywna opinia z jaką się spotykam jest tu na forum. Więc wybaczcie, ale albo ta osoba, która sądzi, że Stanisław jest przereklamowany ma nierealne wymagania, albo jest wysłannikiem konkurencji, bo naprawdę ciężko mi uwierzyć w historie jakie opowiada. Chodzę do Stanisława w miarę regularnie, co 3 miesiące i nigdy nic takiego mnie nie spotkało, ani nie byłam świadkiem podobnych wydarzeń. Proponuję ocenić samemu.
    • Gość: iwoiwo GDAŃSK: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:05
      Mały, niepozorny zakład fryzjerski na Gdańskiej Żabiance, tuż przy skrzyżowaniu
      ulic Chłopska / Gospody / Pomorska. Dwa wejścia - jedno po lewej stronie do
      zakładu męskiego, drugie po prawej stronie do damskiego. I zawsze na jednej
      zmianie dwie wspaniałe Panie Fryzjerki- młode kobiety: Pani Dorotka i Pani
      Magda. Pani Dorota zajmuje się moimi włosami już prawie 7 lat. Od tego czasu
      nie dałam "się dotknąć" nikomu innemu. Wyjątek zrobiłam dla wspomnianej Pani
      Magdy, a to tyko ze względu na nieobecność Pani Doroty - nieobecność związana
      była z jej ciążą i urodzeniem małego Boryska :-)
      Gwarantuję, że każda z Was wyjdzie stamtąd zadowolona, bez niepotrzebnych
      zabiegów a przede wszystkim Pani Dorota nie spełnia "zwariowanych i
      nieprzemyślanych" zachcianek klientek, które potem mogą bardzo rozczarować.....
      Mnie osobiście i wielu moim koleżankom, którym poleciłam usługi pani Doroty
      NIGDY NIE SPADŁ NIEPOTRZEBNY WŁOS Z GŁOWY.
      Polecam, polecam, polecam!!!!
      Ceny - bardzo niskie!!!!!! Np: za blond pasemka na odrostach ( wosy bardzo
      długie ) plus strzyżenie, czesanie itd... Płacę około 50 zł.

• elllos Re: : Biała lista fryzjerów :-) 01.03.06, 13:23
        A ja polecam Panią Dorotę , która nie tak dawno otworzyła swój salon fryzjerski
        na Popławach koło Pułtuska . Wcześniej pracowała i szkoliła się w firmowym
        salonie. Jest bardzo dobrą fryzjerką , precyzyją i ma smykałkę i wyczucie,
        czego innym w tym fachu brak. Po tylu latach niezadowolenia ze swoich fryzur
        tylko Ona sprawiła że wyszłam w 100% zadowolona i dojeżdzam do Niej bo warto.
        Pozdrawiam.
        Jesli ktoś będzie zainteresowany dam namiary.
      • Gość: Roma Re: GDAŃSK: Biała lista fryzjerów :-) IP: 217.153.160.* 01.03.06, 21:40
        Ja dzisiaj w Gdyni trafiłam na super fryzjerkę. Właścicielka zakladu ma Morskiej
        303a nie ma chyba sobie równych. Już dawno nie czułam sie tak dobrze po wyjściu
        od fryzjera. Warto odwiedzić. Ja na pewno już gdzie indziej nie pójdę.
        • Gość: Wkurzona Re:Uważajcie na Farbiarnię w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:49
          Opciapano mnie tu równo. Zrobiono dokładnie to, czego nie chciałam i o czym
          mówiłam. Przy pyzatej buzi skrócono niemiłosiernie tyły, odsłoniono twarz i
          wyglądam, jak księżyc w pełni, a myślałam, że to profesjonalny zakład.
          Rozczarowanie totalne i podobno czasem coś tem fajnie wychodzi, no, może, ale
          nie w moim przypadku...szkoda. Czekam aż to spustoszenie odrośnie i będę
          szukała kogoś lepszego...
          • Gość: Anusia Gdzie mnie ładnie zetną na "Stenkę"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:57
            Oglądaliscie "Nigdy w życiu"?? No właśnie, podoba mi się fryzurka p. Stenki i
            też tak chcę...Tylko gdzie to zrobić tak ładnie i w Warszawie?????Help!!!!!
        • Gość: Milusia A ja chcę na "Stenkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:53
          Czy ktoś może wie, gdzie w Warszawie można się obciachać na "Stenkę" (patrz
          film -"Nigdy w życiu"?
      • kobieta_na_pasach napisz dokladnie gdzie 21.05.06, 18:07
        Gość portalu: iwoiwo napisał(a):

> Mały, niepozorny zakład fryzjerski na Gdańskiej Żabiance, tuż przy skrzyżowaniu
        >
        > ulic Chłopska / Gospody / Pomorska.

okolice znam, bo mieszkalam na Zabiance 20 lat, ale nie kojarze, czy to jest w
        bloku czy w pawilonach?
    • Gość: up Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.03.06, 16:14
      up
    • Gość: sylwunia najlepszy fryzjer w Łodzi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:49
      Bezkonkurencyjnie i bezsprzecznie jest to HIREK, a konkretniej jego syn
      Sławek !! Jest suuper :)
      • Gość: Kasia Re: najlepszy fryzjer w Łodzi !! IP: *.toya.net.pl 05.03.06, 19:26
        sylwunia napisał(a):> Bezkonkurencyjnie i bezsprzecznie jest to HIREK, a
        konkretniej jego syn Sławek !! Jest suuper :)

To ty chodzisz tam chyba ze swoją babcią i mamusią. Może tak było kiedyś , ale
        widać na wsi mieszkasz i nie wiesz co się w Łodzi zmieniło.
        • Gość: Lucja Re: najlepszy fryzjer w Zielonej Gorze " Viva " IP: 61.68.167.* 06.03.06, 11:13
          Jest to najlepszy salon fryzjerski w Zielonej Gorze i w Polsce !
          Adres - Zielona Gora ulica : Chrobrego 10/1-tel: o68 32423 93. Polecam ten
          salon . Mila obsluga .
          Lucja z Czestochowy.
        • lhotse84 Re: najlepszy fryzjer w Łodzi !! 09.03.06, 14:49
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> sylwunia napisał(a):> Bezkonkurencyjnie i bezsprzecznie jest to HIREK, a
          > konkretniej jego syn Sławek !! Jest suuper :)
          >
          > To ty chodzisz tam chyba ze swoją babcią i mamusią. Może tak było kiedyś ,
          ale
          > widać na wsi mieszkasz i nie wiesz co się w Łodzi zmieniło.

Całkowicie się z Tobą zgadzam Kasiu.Byłam kilka razy u Hirka,ścinał mnie
          ten "osławiony" Sławek i wychodziłam stamtąd załamana niewspółmiernością tego
          co miałam na głowie do ceny jaką musiałam za to zapłacić..:/ Tragedia!!! Znasz
          może jakiegoś dobrego fryzjera w Łodzi ktorego mogłabyś polecić?
          • wena84 Re: najlepszy fryzjer w Łodzi !! 25.04.06, 20:22
            Moim zdaniem cudowna jest pani Monika z zakładu Celestynka(nie brzmi
            zachęcająco;) ) na Pomorskiej zaraz przy placu Wolności.Jest rewelacyjna.Zawsze
            doradzi i do kazdego ma bardzo indywidualne podejście. Czesała mnie na kilka
            wesel i od ok 2 lat ścina mi włosy.Za każdym razem jestem zadowolona :)
            Namówiłam już kilka koleżanek:))))))))Gorąco polecam
        • Gość: do kasi w lodz Re: najlepszy fryzjer w Łodzi !! IP: *.toya.net.pl 13.05.06, 16:15
          masz racje epoka hirka i tym podobnych juz minela teraz jest dyzo mlodziutkich
          bardzo zdolnych i wyksztalconych fryzjerow fryzjerswo to talen nie da sie go
          wyuczyc a to ze tu duzo autoreklamy to fakt oczywisty kobiety chodza tylko
          glownymi ulicami lodzi a trzeba probowac na bocznych
    • Gość: dorka90 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.mofnet.gov.pl 07.03.06, 07:56
      Szczecin, naprawdę polecam salon Beauty przy ul. Duńskiej 60 w Szczecinie na
      Warszewie. Pracuje tam Ewa i Radek rodzeństwo obydwoje świetnie obcinają włosy,
      farbują i traktują indywidualnie każdą klientkę. Przy tym jest niedrogo.Co
      ważne nie latają od klientki do klientki, tylko jak przychodzi jedna osoba to
      od początku do końca jej poświęcają czas nie farbując np. głów w tzw.
      międzyczasie. Salon jest świetny.
      • Gość: dorota Szczecin Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.mofnet.gov.pl 07.03.06, 08:04
        Szczecin, naprawdę polecam salon Beauty przy ul. Duńskiej 60 w Szczecinie na
        Warszewie. Pracuje tam Ewa i Radek rodzeństwo obydwoje świetnie obcinają włosy,
        farbują i traktują indywidualnie każdą klientkę. Przy tym jest niedrogo.Co
        ważne nie latają od klientki do klientki, tylko jak przychodzi jedna osoba to
        od początku do końca jej poświęcają czas nie farbując np. głów w tzw.
        międzyczasie. Salon jest świetny.
    • Gość: bea Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:26
      a znacie kogoś dobrego w Grodzisku Mazowieckim lub Pruszkowie? Mieszkam w Milanówku, wcześniej
      jeździłam do Warszawy, ale to trochę za daleko.
      • benia621 Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.01.12, 17:41
        Witam,
        Ja mieszkając w Warszawie korzystałam z usług salonu "Figaro"na ulicy Szklanych Domów 5, zawsze chodziłam do pani Marty. Nie mieszkałam wtedy w Warszawie wiec musiałam dojeżdżać. Ale ku mej radości pani Marta pracuje teraz także w salonie w Grodzisku Mazowieckim na ul. Garbarskiej 3. Jest naprawdę super fryzjerką! Korzystam z jej usług już od 4 lat i zawsze wychodziłam zadowolona z tego co robiła z moimi włosami:) Tak więc bardzo polecam wizytę u Pani Marty w Madame Lautier, mają super obsługę i co chyba też jest ważne BARDZO DOBRE CENY!!:)
    • Gość: zadowolony klient Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.pkt.pl 07.03.06, 10:03
      witam
      bardzo polecam salon OXYGEN w warszawie przy al. solidarności
      chodzę tam od ponad roku i za każdym razem jestem zadowolony.
      poleciłem ten salon znajomym i też są zadowoleni z efektów pracy Pani Marzeny.
      salon jest niewielki a klientów sporo więc trzeba się zapisywać telefonicznie.
      bardzo rozsądne ceny i miła atmosfera.
      zwykle unikam "słodzenia" ale w tym przypadku jest to uzasadnione
      naprawdę polecam
      • Gość: amica_zolwica Re: Biała lista fryzjerów :-)do IZY! IP: *.services.e2bn.org 31.03.06, 19:27
        Hej najlepszy fryzjer we Wroclawiu to Grzegorz z DEUX GARCONS na ulicy
        Odrzanska kolo KURNEJ CHATY (w bramie)Pozdrowka!!!
    • Gość: Anna No ludzie, dajcie spokój. Poradźcie gdzie ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:48
      fajnie ostrzygą w Warszawie. Tzn. nie skrócą np. grzywkę do 1 cm. i nie zrobią
      tzw. wyrw... Co fryzjer - to większa KASZANA, już tracę wiarę w fachowców...
      serio... Czekam aż mi odrosną wosy po spustoszeniu...a miało być fajnie...i w
      dodatku słono zapaciłam. OKROPNE.... Poradźcie coś od serca...
      • iwonqa78 Re: No ludzie, dajcie spokój. Poradźcie gdzie ... 05.08.06, 02:55
        Ja mam bardzo dobrych fryzjerów, nazywaja siebie "Hair Team". Jest to duet z
        Warszawy, który pracuje u klientów w domu i to o każdej porze.Skorzystałam z
        ich usług już kilka razy i zawsze jestem zachwycona efektem. Ceny nie są może
        osiedlowe ale myślę, że za dobrą usługę odpowiednio trzeba zapłacić, ale nie są
        też kosmiczne, np.jak w moim przypadku, strzyżenie damskie średniej dł. włosów
        70zł !!! POLECAM !!!
    • Gość: Coco Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:00
      A ja po prostu szukam milej fryzjerki ktora przyjechala by do mnie w dniu slubu
      i upiela mi fanatzyjnie wlosy (z dopinkami bo mam krotkie, takie do policzka)
      i i jeszcze wymysliam sobie we wlosach biale orchidee... mozecie kogos
      polecic? ja juz sie zagubilam w tej wirtualnej przestrzeni..
      • Gość: kikia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 21.03.06, 21:08
        jeśli jesteś z warszawy to tylko MAŁGOSIA lub AGATA z salonu MK DE VARSOVIE
        na ulicy ŻELAZNE jestem wizażystką i pracowałam z nimi przy pokazach sama miałam
        odlotowego koka są w tym spece tylko niewiem czy zgodzą się na dojazd
        wiem że mają teraz dużo pokazów koloecji wiosna-lato
        tel.022 6545464
    • Gość: Magda Salon P. Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:42
      Tak to prawda ja tez nieraz widzialam jak ona traktuje ucznów. Byc moze w swoim
      fachu jest dobra , ale zachowanie w stosunku do uczniów jes niestosowne wobec
      klijentów.Zachowanie takie odpycha klijentów od salonu.Nieraz bylam swiatkiem
      jak uczniowie byli wyzywani przez nia w sposób przykry i ponizajacy,rozumiem
      iz trzeba trzymac dyscypline pracy w salonie ale tak dyscyplina jaka P.Beata
      stosuje jest przesadna. Osobiscie co do wykonania uslug fyzjerskich polecam ale
      wielki minus za zachowanie wobec uczniów i klijentów.
      • Gość: jagoda59 Re: Salon P. Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:35
        Ja osobiscie niezgadam sie z opiniani przedmuwców. Jestem klijentka pani Beaty
        od 3 lat i jestem bardzo zadowolona z wykonywanej usługi.Osobiscie goraco
        polecam.
        • Gość: Anonim Dysiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:56
          A ja uwazam ze ten salon to jeden wielki burdel, same geje i pedaly!!!
          • Gość: Z. Salon Krzysztof w Warszawie - tylko dla kamikadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:37
            Badziew okrutny - fryzjer - Krzysztof - już sam jego wygląd nie wzbudza
            zaufania.
            Fryzjerki w tym salonie to takie panieny-od dresiarzy...coś koszmarnego!
            Strzyżenie beznadziejnie. Oglądałam jak za ciężkie pieniądze obciepały
            beznadziejnie dwie dziewczyny przede mną.
            Nie polecam - to całe towarzystwo mało profesjonalne, choć na ścianach
            dyplomy...
            Ci, co je sobie wieszają, zwykle choć w ten spób chcą sią dowartościować.
            NIE POLECAM!!! Po tych fachowcach musiałam poprawiać, to co mi zrobiono z
            głową, bo był to koszmar.Przestrzegam!!!!!
            • mama2gnomic Re: Salon Krzysztof w Warszawie - tylko dla kamik 26.02.07, 11:34
              A ja polecam bardzo- ale tylko samego pana Krzysztofa!! Jest pioruńsko drogi-
              170 za cięcie ale frzyura może sobie rosnąc i wciąz wygląda super; jego uczniów
              i uczennic nie znam ale słyszałam, że nie sa najlepsi- on jednak genialny i
              strasznie miły!!!!
            • nan-tu Re: Salon Krzysztof w Warszawie - tylko dla kamik 30.01.09, 17:34
              Pomimo powyzszego postu postanowilam wybrac sie do salonu Krzysztof na Jana
              Pawła. Stwierdzilam, ze troche czasu minelo, wiec moze braki w profesjonalizmie
              fryzjerek zostaly poprawione, poza tym cena 140zl za farbowanie wlosow dlugich
              jest dosc kuszaca jak na centrum Warszawy.
              Trafilam do pani Agnieszki, ktora byla bardzo mila i nie mozna nic zarzucic jej
              umiejetnosciom, mimo to z salonu wyszlam z duzym niesmakiem. Okazalo sie, ze
              zamiast oczekiwanych 140zl mam zaplacic 190! Wszystko przez to, ze po farbowaniu
              zostalam uczesana, chociaz wcale o to nie prosilam, a pani Agnieszka nie raczyla
              mnie poinformowac, ze to co robi mi na glowie bedzie dodatkowo platne! Normalnie
              przeciez fryzjer pyta czy wystarczy suszenie czy trzeba ulozyc. Skoro nawet
              zaczyna ukladac, to przeciez klient ma prawo oczekiwac, ze jest to dobra wola
              uslugodawcy. Niestety, w niektorych zakladach trzeba pamietac o zasadzie bardzo
              ograniczonego zaufania i mocno trzymac sie za portfel.
            • dagna.nowicjuszka Re: Salon Krzysztof w Jabłonnie-tylko dla .... 15.02.10, 11:40
              Jeśli zdecydują się Państwo na skorzystanie z usług salonu o skrócie
              SK w Jabłonnie przy ulicy Zegrzyńskiej 15c (po schodach w piwnicy)
              proszę się przygotować na ogromne zaskoczenie. Oto przykład: podczas
              telefonicznej rezerwacji wizyty w wyżej wspomnianym salonie
              zapytałam, jaki jest koszt balejażu (1 kolor) na długich włosach
              otrzymałam informację, że maksymalnie 200 PLN, w związku z tą
              informacją zapisała się na wizytę w salonie. Wykonanie usługi
              poprawne, ale bez wielkiego zaangażowania i polotu a cena uwaga !!!!
              450 zł. Zapłaciłam i jakiś czas temu postanowiłam spróbować raz
              jeszcze, umówiłam swoją teściową na czesanie, krótkie włosy – bardzo
              proste upięcie – również przy rezerwacji telefonicznej zapytałam o
              koszt, dostałam informację, iż będzie to kosztować maksymalnie 150
              zł, teściowa zapłaciła 300 zł. Po drugiej próbie zrezygnowałam z
              usług tego salonu, gdyż nie dostrzegam żadnych plusów, tylko same
              minusy tj. salon znajduje się w piwnicy, wnętrze przypomina mi stare
              salony sprzed lat, obsługa na średnim poziomie, zdolności
              fryzjerskie średnie, cena zdecydowanie za wysoka w porównaniu do
              jakości usług oferowanych przez ten salon.
      • Gość: Ella123 Re: Salon P. Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:57
        Co tu duzo bedziemy mowic o tym jak traktuje uczniów wiedza na co sie godza. Ja
        sie tymi opiniami niezgadzam .Najgorsze jest to jak traktuje swoich klijentów.
        Niepolecam osobiscie salonu pani Beaty Dysiewicz.
        • Gość: Michał i ja Re: Salon P. Beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:54
    • martelinka Re: Biała lista fryzjerów :-) 23.03.06, 10:03
      Bytom, ul. Moniuszki - fryzjer Tomek :)
      • Gość: KAROLKA Re: Biała lista fryzjerów :-) LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:39
        POLECAM SALON FANABERIA PRZY DEPTAKU, A KONKRETNIE PATRYCJę:)
    • Gość: bh Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.06, 10:16
      h
      • Gość: zapytanko Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.skynet.net.pl 29.03.06, 23:06
        Oj duzo tych wpisów, ale coraz mniej aktualnych. Od 7 lat meiskzam w w-wie,ale
        ciagle ejzdizlam do mojej poprzedniej meijscowosci bo tam byla moja fryzjerka,
        neisty musze znalezc fryzjera w w-wie. Nie chce placic bardzo drogo. zastanaiwma
        sie nad strefa ciecia,ale nie wiem czy wybrac Andersa i p. Emilie, czy moze
        nowowiejska p. Darka, zreszta boje sie,ze cos pojdzie nei tak. chcialabym
        delikatny rozswietlajacy balejage i cieniowanie, tak zebym wygladala ladnie.
        Moze ktos doradzi w W-wie,ale szczerze. Musze znalezc dobrego fryzjera bo teraz
        wygladam kiepsko ;(
        • Gość: Aga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 30.03.06, 11:56
          Ja bylam i u Emilii i u Darka w strefie cięcia I moge powiedziec ze zawsze
          bylam zadowolona ale z tego co wiem Emila nie lubi jasnych wlosow i raczej
          proponuje ciemne kolory jezeli ktos nie jest zdecydowany. Szczerze mowiac
          zamienilam ja ostatnio na Darko bo wydawalo mi sie ze coraz mniej sie przyklada
          i zajmuje wieloma osobami na raz aczkolwiek zawsze wychodzilam od niej bardzo
          zadowolona i calkiem odmieniona. Natomiast Darek bardzo sie przyklada i
          tak "pieści" wlos po wlosku jest rowniez bardzo sympatyczny i doskonale doradza
          a poza tym nie ma to jak Facet fryzjer:) Ceny sa tam umiarkowane za farbe i
          rozswietlajace pasemka placfe 140 z tym ze mam 30% znizki jako studentka. Na
          prawde gorąco polecam i Emile i Darka
          • Gość: zapytanko do Agi IP: *.skynet.net.pl 30.03.06, 22:25
            Och dziekuje Ci za wyczerpujaca odpowiedz. Ale jeszcze cie chwilke pomecze. na
            stronie www. jest taka informacja ze jak ktos przychodzi pierwszy raz to placi
            119zl. ucieszylo mnie to i chcialam umowic sie z Emilia i co sie okazuje,ze
            promocja owa jest tylko nie na wybranych klientow, a wybrane fryzjerki. Troche
            to dziwne, ale wiesz tak w ciemno nie chcialam sie umawiac na Andersa.
            Rozumiem,ze darek przyjmuje na Nowowiejskiej, mam nadzieje,ze moze tam bedzie
            obowiazywala promocja. Mam wlosy za ramiona proste blond naturalne zawsze
            robilam delikatne pasemka rozswietlajace i takie chcialabym miec, ale nie chce
            placisz duzo, bo naparwde z ciezkim sercem wydaje sie tyle pieniazkow,ale chce
            znalezc dobrego fryzjera. A ty Agnieszko gdzies jeszcze chodzisz?????
            Niesttey juz nie jestem studentka
            • chenoa1 Re: do Agi 30.03.06, 22:53
              polecam Ewę w salonie Elite w al.Jerozolimskich, obcinam sie u niej od dawna, w
              tyn roku bedzie mnie czesac takze do slubu
            • Gość: Aga Re: do Zapytanko IP: *.chello.pl 31.03.06, 15:22
              Szczerze mowiac troche to dziwne bo nigdy nie spotkalam sie zeby byla promocja
              na fryzjerki - to jakas bzdura ale w takim razie na prawde goraco polecam Darka
              sadze ze tam tez bedzie taka promocja bo zawsze byla w dwoch zalonach, ale na
              wszelki wypadek zadzwon tam i sie upewnij. Poza tym widze ze jednak sie nie
              mylilam i Emila juz stala sie wielka gwiazda i nie sznuje klientów przykre ale
              cóż tak sie czasem zdarza. A pytasz gdzie jeszcze chodzę szczrze jmoiwac to od
              3 lat tylko do strefy ciecia bo jak raz nie mieli miejsc i poszlam do jakiego
              malego osiedlowego saloniku to plakalam siedzac na fotelu jak zobaczylam co ta
              fryzjerka ze mnie zrobila.Na prawde szczerze polecam Darka na pewno bedziesz
              zadowolona i sadze ze u niego promocja na pewno bedzie obowiazywać. Jeżeli sie
              zdecydujesz i pojdziesz tam to podziel sie wrazeniami.
              Pozdrawiam gorąco
              • Gość: Iza Piórkowska Re: do Zapytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:12
                Witam wszystkie forumowiczki. Mam na imie Iza i jestem wlascicielka
                zakladow "Strefa Cięcia". Chcialam wyjasnic kwestie dotyczaca m.in.
                promocji "Pierwsza Wizyta" w naszych salonach: promocja obejmuje wszystkich
                fryzjerow natomiast niektorzy z nich maja juz komplet swoich klintow i dlatego
                ciezko im przyjac dodatkowe osoby. Z tego powodu proponuja usluge u innych
                stylistow. Oprocz wymienianych tu Darka i Emili polecam tez pozostalych
                stylistow.
                Swoja droga bardzo milo czytac tak pozytywne komentarze na temat naszych uslug.
                Jesli pojawia sie jakies kometnarze lub propozycje usprawnien to prosze o
                kontakt na mail: ab004467@seria.net
                Przypominam, ze oprocz uslug fryzejrskich w Strefie Cięcia oferujemy rowniez
                manicure, pedicure, kosmetyka. Wszyscy pracownicy posiadaja certyfikaty
                gwarantujace najwyzsza jakosc swiadczonych uslug.

Pozdrawiam,

Iza Piórkowska
                www.strefaciecia.republika.pl
                • Gość: Aga Re: do Zapytanko IP: *.chello.pl 18.04.06, 13:55
                  Witam
                  I jak bylas u Darka w Strefie?? Ciekawa jestem jak wrażenia?
                  Pozdrawiam
              • Gość: Wanda Re: do Zapytanko IP: 212.244.29.* 26.04.06, 14:36
                zgadzam się że z p. Emilką coraz gorzej, bylam po raz kolejny i widzę, że
                jestem gorzej ostrzyżona niż poprzednio. Nie wiem co się z niż dzieje - może
                to "gwiazdowanie" ale chyba nie bo jest miła tylko coś się stało z jej
                umiejętnościami. Szkoda, bo znowu musze szukać fryzjera, chyba ze to wypadek
                przy pracy ale watpie bo od kilku miesięcy widze systematycznie spadek,
                namacalnie na własnych włosach. Kiedys jak od niej wraclam ludzie, nawet malo
                znajomi chwalili fryzure - teraz juz nie a fryzura ta sama. Moze nadzieja w p.
                Darku o ile te posty chwalące go są prawdziwe - bo tez troche mysle ze czesto
                padamy ofiarami autoreklam wlascicieli zakładów i przyjaciół królika.
                • Gość: zapytanko Re: do Zapytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:30
                  Tak jak psiałam wyżej,może nie powalił mnie na kolana,ale wyszłam z dobrym
                  kolorem. Ja w warszawie od dluzszego czasu szukalam fryzjera, strasznie sie
                  nastresowalam no al psozlam. Tak jak psialam wczesniej kilka psotow chcialm
                  pojsc do owej Emilii,ale niestety an nai promocja nie obowiazywala,a
                  powiedziano mi ze to zakald ma promocje a nie fryzjerzy,ale widocznie ma tak
                  duzo rekomendacji,ze nie chce jej sie zdobywac nowych kleintow,alebo poprostu
                  mzoe chciali pokierowac do innych fryzjerek. tak jak psialam bylam w strefie ja
                  akurat u Darka,ja tylko podcinalam wlosy,wiec nie wiem jak strzyze,ale kolor miz
                  orbil aldny, tzn. mialam pasemka, wytlumaczyl wszytsko co naklada i ok. kolorek
                  mi sie pododba. c do ciecia to nie wiem. zalezy jakie masz wlosy.
                  obok mnei strzygla jakas dziewczyna, dziewczyne ktora miala krotkie wlosy, no
                  fryzurke zrobila jej bardzo ladna.
                  Ale wiesz co, czasem tak jest ze fryzjer robi nam fajen wlosya pewnego dnia
                  klapa. mzoe miala zlyd zien, ja do niej nie pojde skutecznie mnie odstraszono w
                  salonie, z epromocja na nia nie obowiazuje, no to nie... dlatego psozlam do
                  strefy, czy pojde znowu do strefy mysle,ze tak,ale moze znajde tez innego fryzjera.
          • agii133 Re: Biała lista fryzjerów - TORUŃ:-) 11.05.06, 12:47
            Polecam salon ALICJA na III rubinkowie- Pani Anetka.
            Profesjonalinie, włosy są super, zero problemu z układaniem , potrafi doradzić.
            Jestem straszna jeżeli chodzi o dobry wygląd moich włosów, a od tego fryzjera
            zawsze wychodzę zadowolona.
    • Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 30.03.06, 22:54
      cegiel studio na woloskiej w warszawie, mile fruzjerki i naprawde umieja tam
      dobrac fruzure do twazy i rodzaju wlosow
      • Gość: zapytanko Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.skynet.net.pl 30.03.06, 23:23
        dzieki za podpowiedzi ale proszę podajcie jakies ceny i namiary, mzoe jakas
        tsrona www
        • Gość: wika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:42
          Korzystam z uslug tego salonu ponad rok ,sa swietni !!!
          www.kristof.waw.pl
          • Gość: Aga Re: do Zapytanko IP: *.chello.pl 31.03.06, 15:52
            A i jeszcze zapomnialam o bardzo waznej rzeczy Ci powiedziec. Otóż w Strefie
            ciecia do farbowania uzywaja jakis tonerów a nie farb z amoniakiem i
            rzeczywiscie te tonery wogole nie niszcza wlosow sa miekkie lśniące doskonale
            sie rozczesuje i nie wypadaja jak sie czesto zdarza po farbach z amoniakiem,ale
            niestety przynajmniej w pzrypadku ciemnych kolorow bardzo szybko plowieja :
            (.Ale jak bylam u darka to zapytaqł czy wole farbe czy ten toner ja wolalam
            toner ale dosc czesto chodze do fryzjera a poza tym mam bardzo cienkie wloski
            wiec nie chce ich dodatkowo niszczyc. jestem pewna ze farby u nich tez sa
            dobrej jakosci wiec mozesz poprosic o farbe.
            Pozdrawiam aga
          • tonieja77 Re: Biała lista fryzjerów :-) 14.08.06, 15:47
            czesał mnie pan Krzyszto f do slubu i za 150zł marny koczek który rozpadł się
            po wyjściu z kościoła!!!skandal!beznadziejny fryzjer!!!nie polecam!!!!
        • Gość: Ari W okolicy ul. Tyszkiewicza w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:06
          Gdzieś tu w okolicy otworzyli się styliście-fryzjerzy. Coś wiecie?
      • Gość: zapytanko Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.skynet.net.pl 30.03.06, 23:27
        podawajcie jakies namairy albo www. i ceny
        • Gość: do Agi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:36
          To po kolei. na początku barddzo ci dziekuje za odpowiedz, rzeczowa i dokladna.
          Tak jak isalam z natury jestem blondynka, ale zawsze robilam sobie pasemka
          rozswietlajace - nie za duzo, tak zeby ladnie wygladaly. Niesttey jezdzilam do
          fryzjerki do miesjcowosci w ktorej sie urodzilam. i powiem ci tak fryzjerka
          rewelacja (ale w salonie w malym miescie ceny warszawskie). Ja do niej
          chdozilam do domu, brala ok 60zł. za wszystko i super bylamz awsze zadowolona (
          w salonie tam gdzie pracuje ksoztuje ponad 150zl- jest roznica ;), no ale pani
          wyszla za maz i..... skonczylo sie ;(
          dlatego szukalam fryzjera w W-wie, Czytalam o strefie Ciecia i na ich stronei
          ejst cos takiego ze jak ktos idzie pierwszy raz to placi 119zl. wiec zadzwonilam
          na Andersa i...... oczywiacie promocja jest ale na dwie panie fryzjerki a
          napewno nie na Emilie. chyba masz racje zaczyna sie cenic i wymagac( a w koncu
          to my placimy). Po twoim poscie pomyslalam,ze zadzwonie w drugie miejsce a co
          tam, zapytam czy jest promocja i byla zapyatlam czy kazdy mzoe mnie obciac, ona
          wymienila trzy panie i owego darka, wiec porpsoilam do darka. Chcialam godzine
          popoludniowa, wiec sam podszedl do telefonu iw ytlumaczyl miz, epopoludnai sa
          pozajmowane z reguly wczesniej, bo taka wizyta trwa ok. 2,5h. wiec umwoailam sie
          na 10.04 - wole poczekac i miec te swoje 2,5 h dla siebe. mam andzieje,ze to
          byal dobra decyzja i ze mi pan D. doradzi, zrsezta powiedzialam,ze jak mi
          zagwarantuje dobry wyglada po wizycie u neigo to moge poczekac i do 10.04 ;)
          jeszcze mi tylko powiedz, jak czesto u nich bywasz, to znaczy ile mniej wiecej
          utrzymuje ci sie fryzura tj. ciecie i kolorek.
          ucieszylam sie zobaczymy jak bedzie ;)
          • Gość: Aga Re: Biała lista fryzjerów :-) do Zapytanko IP: *.chello.pl 31.03.06, 18:33
            Otóż tak jak napisalam ja zawsze robie tonerem wiec kolor ciemny utrzymuje sie
            okolo 2 miesiecy ale to jet tonet z farba jest na pewno dluzej. Chdze srednio
            co jakies 3 miesiace czasem wczesniej czasem później zalezy jak stoję z
            funduszami:) Natomiast co do fryzury Darek zawsze podpowiada jak wlosy ukladac
            w domu zeby dobrze wygladaly musisz go tylko podpytac i powiedz o co ci chodzi
            tak mniej wiecej ja zawsze mowie tak cos co sie szybko i latwo uklada a
            najlepiej zeby wogole nie trzeba bylo ukladac i zeby bylo dobrze:) i wtedy in
            zawsze sie usmiecha i twierdzi ze tez by tak chcial:) ale do rzeczy fryzurka
            utzymuje sie długo a nawet jak odrasta uklada sie fajnie nie maialam nigdy
            zadnych problemow moj rekord to 6 miesiecy bez fryzjera i bylo na prawde
            ladnie. Tak jak pisalam Darek bardzo dobrze dobiera fryzure i kolor ostatnio
            nawet mnie nie pytal jak obcinamy tylko zaczal ciac i bylo super. Musisz mu
            tylko powiedziec zeby cos ci dobral i juz. Jezeli natomiast troche sie boisz
            jakis drastycznych zmian to zwyczajnie z nim porozmawiaj i skonsultuj jego
            propozycje z Twoimi oczekiwaniami. Ale powiem szczerze ze mnie wyprowadzili z
            blondu do ciemnego brazu i wiedzialam ze to bylo to czego bylo trzeba mojej
            twarzy i wlosom zeby wygladac doskonale. poszlam zrobic balleyage blond a
            wyszlam prawie czarna wiec zmiana bardzo duza. Ja temu czlowiekowi ufam w 100%
            jesli chodzi o wlosy. On na prawde jest bardzo mily i sympatyczny. I prawda
            jest ze spedzisz tam conajmniej 2,5 godziny i czujesz ze temu facetowi zalezy
            na tym zebys byla zadowolona:) Zycze powodzenia i czekam na relacje
            pozdrawiam
            • Gość: zapytanko do Aga IP: *.skynet.net.pl 31.03.06, 22:08
              wiesz podbudowalas mnie i uspokoilas, choc z tym czarnym nie przesadzalabym-
              zawsze bylam blondynka, radykalnych ciec sie boje, bo przez ostatni rok raczej
              zapuszczalam wlosy tylko je podcinalam, ale skoro mowisz,ze doadzi to wierze i
              mam nadzieje. I pewnie jak bedzie dobrze to tam wroce, choc juz beda nici z
              promocji,ale co tam pomysle. troche sie zatsanawiam ile w rzeczywistosci takie
              cuda kosztuja, chyba to juzstandard by za balejage czy pasemka z podceiciem
              placic kolo 200 zl. echhhhhhhhhhhhh Warszawo
              • Gość: Aga Re: do Zapytanko IP: *.chello.pl 31.03.06, 22:23
                No niestety ceny sa najwiekszym problemem:/ wariuja z nimi strasznie ale tak
                jak mowie ja zawsze bylam zadowolona i wiele moich kolezanek ktore tam bylo
                rowniez. Wychodzily zupelnie odmienione. ja doszlam do wniosku ze czasem lepiej
                zaplacic wiecej i byc zadowolonym i chodzic rzadziej niz chodzic czesto i
                wychodzic ze lzami w oczach. Aczkolwiek jak czytalas zapewne rozne posty wysoka
                cena nie zawsze idzie w parze z jakością usługi. Mam nadzieje ze wyjdziesz
                zadowolona:) pozdrawiam
                • Gość: zapytanko do Agi IP: *.skynet.net.pl 31.03.06, 22:40
                  Wlasnie przeczytalam o Gabrielu, brrrr, wiesz zanim wybralam Strefe szukalam po
                  forach, jakos nikt nie narezkal (mam nadzieje,ze to prawda). A co do
                  cen,wlasnie, to prawdziwy minus i wydatek,ale coz jak cchemy byc nieco
                  ladniejsze to......
                  Dzis wpadlam na pomysl (ale nie wiem co z zastosowaniem), ze za kazdym razem jak
                  zobacze sie w lustrze i stwierdze nic nie moge zrobci z wlosami mam dosc (bede
                  wkladala 10zl. na fryzjera) mzoe potem bedzie latwiej o kase naa kolejna wizyte ;)
                • Gość: Aga Re: do Zapytanko IP: *.chello.pl 18.04.06, 13:56
                  Witam
                  I jak bylas u Darka w Strefie?? Ciekawa jestem jak wrazenia??
                  Pozdrawiam
            • ika804 Re: Biała lista fryzjerów :-) do Zapytanko 09.10.06, 16:07
              cze .Potrzebuje dobrego fryzjera w Tarnowie --poradzcie mi coś
    • go74 fryzjer w Piasecznie 01.04.06, 22:36
      Witajcie!
      Czy ktos moze mi pomoc z fryzjerem w Piasecznie?
    • go74 Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.04.06, 22:37
    • Gość: Karolcia Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:57
      Nie mogę się zdecydować, który salon wybrać,bo moję przygody z fryzjerami
      zazwyczaj kończyły się nieciekawie:/ Zastanawaiłam się nad wizytą u Maćka
      Piaseckiego,czy byłyście może już u niego i jak wygłada tam cennik?
      • Gość: kaja Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 10:30
        ja rozwniez zastanawiam sie nad Paseckim czy moze jakies opinie na temat
        salonu? bede wdzieczna
        • Gość: edzia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.06, 15:40
          bardzo dobrze strzyże i tylko on strzyze, farbe pod jego nadzorem nakładaja
          panny,cięcie -koszt 80 zł, farba od 120 w górę. Chodzę od 1,5 roku często chodzę
          bo mam fioła na punkcie włosów i jestem bardzo zadowolona.
          • Gość: ewa Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.111.180.179.chello.no 05.04.06, 16:56
            a gdzie tego pana macka znalezc mozna?bo w poniedzialek ide do fryzjera w
            poznaniu wlasnie, czy nalezy sie najpierw umowic?odrosty musze zafarbowac:)
            • Gość: Karolcia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:39
              Pan Maciek chyba rezyduje na ulicy Palacza ale dokładnych namiarów niestety nie
              mam:( Mam nadzieję,że będe zadowolona z tego,co wyczaruje na mojej głowie i w
              końcu znajdę fryzjera godnego zaufania:)
              • Gość: ANIA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:48
                NAJLEPSZY Z FRYZJERÓW SZCZEGOLNIE JESLI CHODZI O KOLORYZACJE ALE RÓWNIEŻ CIĘCIE
                + PIELĘGNACJA JEST P. KUBA Z SALONU GALERIA DA VINCI!!!!!
                POLECAM W 100%
                • Gość: gość Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:03
                  polecam polecam KUBA na pilsudskiego 100 jest rewelacyjny. zwiedzilem juz wiele
                  salonow w Poznaniu lacznie z tymi niby nie tylko najdrozszymi ale i ponoc
                  najlepszymi wszyscy moga sie schowac do Kuby i Beaty!!!!!
                  Pozdrawiam
                  • Gość: johanka79 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 12.04.06, 21:12
                    Aniu dlaczego raz piszesz jako ANIA a z chwie jako gosc? chyba jestes z salona
                    da vinci co?
                    • Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 17:32
                      wyobraz sobie ze nie jestem z tego salonu jestem klientka tego salonu !!!!!
                      ZADOWOLONA ????????
                      • kaloo8 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 22.06.06, 12:31
                        A ja zdecydowanie nie polecam tego salonu, ani Kuby. Owszem jest grzeczny,
                        ścina w miarę poprawnie, ale nic poza tym. Nie potrafi doradzić, nie ma własnej
                        inwencji, nic ze stylizacji. Byłam 2 razy w różnych odstępach czasu i nie byłam
                        zadowolona. Włosy po ścięciu były trudne w układaniu, źle wymodelowane, fryzura
                        jaką może zaproponować pani z osiedlowego zakładu.
                        Do tego za każdym razem do szału mnie doprowadzały tabuny wystrojonych panienek
                        (koleżanek?, kosmetyczek?) przetaczające się przez ten salon, oglądających się
                        w każdym lustrze kiedy ty siedzisz jak zmokła kura i czujących się jak u siebie
                        w domu - kawka, plotki, leżenie na kanapie itp. Ja idąc do salonu liczę na
                        chwilę intymności i relaksu a w Da Vinci to niemożliwe. Nie polecam
                        zdecydowanie!
                        • ritta76 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 04.10.06, 18:50
                          U Kuby robię tylko farbę bo chyba to mam wreszcie najlepszy kolor...ale nic
                          poza tym. Atmosfera tragiczna!!!! Panienki leżą na kanamach, łażą ,
                          plotkują...i ciągle jest pusto!!!!
                          Zmienię chyba zakład.
                        • ritta76 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 04.10.06, 18:52
                          POZA TYM DZIEWCZYNY Z TEGO ZAKŁADU PISZA JAKO GOŚĆ I REKLAMUJĄ KULEJĄCY ZAKŁAD!
                          • renataz5 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 16.10.06, 22:32
                            może ty jesteś kulejąca i razem z poprzedniczką niedowartościowana z powodu
                            jakiś braków . ale to nie mój problem ja mam swoje zdanie na temat p.Kuby i
                            tego zakładu . podobny do przeważających wpisów na tym forum . JA POLECAM a wy
                            lepiej nie chodźcie przynajmniej nie będziecie zajmować miejsca klientom którzy
                            doceniają dobrych fryzjerów o ile wy jesteście klientkami a nie zazdrosne
                            Fryzjerki z kulejącego zakładu .pozdrawiam !!!
                            • simagat1 Re: Biała lista fryzjerów- fryzury ślubne POZNAŃ 25.11.06, 09:03
                              W DA VINCI koleżanka była czesana do ślubu przez panią Beatę - była bardzo
                              zadowolona i faktycznie wygłądała super, co do atmosfery panującej w salonie -
                              "pracownicy z bardzo dużym poczuciem luzu"; ja byłam w DA VINCI zasięnąć
                              informacji i potwierdzam- zachowanie dziewczyn mnie zniechęciło. Zachowywały
                              się tak jakby nie były w pracy tylko na spotkaniu towarzyskim. Szkoda bo przez
                              to mogą stracić wielu klientów. Jeżeli chodzi o fryzury ślubne to polecam panią
                              Anetę z RONDA przy Selgrosie. Podobno pani Beata z DA VINCI wcześniej tam
                              pracowała.
              • ewarose Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 19.12.06, 14:32
                witajcie dziewczyny, pisze to jako klientka, w zadnym razie nie pracownica.
                jak kazda rodowita pozannianka polecam serdecznie piaseckich- bez komentarza
                sa po prostu rewelacyjni.

od siebie polecam goraco: maks kolasinski salon la fayette pozoznan plaza.
                salon ogolnie taki sobie, ale maks to mistrz swojego fachu, troche zmienia
                salony, kiedys byl w kenzo potem w chenice, a obecni jest wplazie.
                zapraszam nie zawiedziecie sie. wyslalam tam mame, ciocie i z tuzin kolezanek
                wszystkie b. zadowolone
                pozdrawiam
    • Gość: kika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.06, 20:29
      magda blondynka z salonu na abrahama w gdyni
      dodam ze pracuje w braanzy fryzjerskiej i nigdy u nikogo innego sie nie
      koloryzuje ani nie strzyge. w pelni proofesjonalna i godna zaufania. polecam
      • Gość: A Tylko dobre strzyżenie mnie interesuje!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:46
        Nie interesuje mnie robienie fryzury poprzez żele, pianki itp. Chodzi mi o
        doskonałe ostrzyżenie.
        Gdzie mnie doskonale ostrzygą w Warszawie i to w dodatku za rozsądną cenę?
        Czy ktoś podpowie? Nie chodzi mi też o głosy reklamujące swoje usługi, tylko o
        szczere opinie.
        • Gość: A genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:29
          Marzę o doskonałym strzyżeniu, umiejętnie dobranym do owalu twarzy i typu urody?

CHOĆ PODOBNO - DZIŚ PRAWDZIWYCH FRYZJERÓW JUŻ NIE MA?

Piszcie jeśli coś wiecie?
          • Gość: kasiabe Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.chello.pl 12.04.06, 14:22
            Jeśli chodzi o samo strzyżenie polecam Łukasza ze studia Caramell ul Literacka
            19 tel.0-22 866 13 13.
            Niestety zawiodłam się bo poszłam do nich na farbowanie, a wyszłam z popalonymi
            włosami w kolorze trochę odbiegającym od tego o co mi chodziło :( ,ale
            oceniając obiektywnie samo cięcie bardzo mi się podobało.
            • Gość: kasiabe Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.chello.pl 12.04.06, 14:25
              aha, ceny za strzyżenie i modelowanie do 50 zł, z farbą do 150 zł - wszystko w
              zależności od długości włosów
            • benia621 Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? 11.01.12, 17:48
              Witam,
              Jeżeli chodzi o strzyżenie to polecam salon Figaro na ul. Szklanych Domów 5, mój chłopak korzysta z ich usług od 3 lat i zawsze wygląda super po wizycie u nich. Często zapisuje się do pani Marty( wydaje mi się, że najlepiej jej to wychodzi)ale był też u innych pań, które tam pracują i też było spoko. Sama także korzystam ze zdolności Pani Marty :) Jak dla mnie jej mistrzem w tym fachu! Mam nadzieję,że pomogłam w znalezieniu odpowiedniego fryzjera. Zostawię Wam także namiary na salon 22 610 79 72
          • Gość: Kurka Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.chello.pl 12.04.06, 22:41
            też mam podobne odczucia. Kiedyś chodziłam do jean louisa, potem do provosta,
            potem do przypadkowych, aż w końcu trafiłam do Hesta w jerozolimskich. I to był
            największy koszmar mojego życia. Chciałam zapuszczać włosy na ślub (miałam
            półdługie) i wyszłam z salonu obszarpana niemiłosiernie, z włosami długości 4
            cm, albo krótszymi. Część zwisających bez sensu pasm musiałam sobie sama obciąć.
            Koszmar. Do tej pory mam krókie włosy, ale już zupełnie nie wiem, co z nimi
            zrobić, i jak je czesać. Muszę iść do fryzjera, ale tak się cholernie boję.
            Przeczytałam dziś całe forum. Potrzebuję się obciąć dobrze i natychmiast, bo już
            nie mogę się na siebie patrzeć. Macie dla mnie jakieś sensowne wyjście z tej
            sytuacji?

Pozdrawiam
            A.
            • Gość: kaa Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.chello.pl 17.04.06, 11:47
              Mam ten sam problem - w ciągu ostatnich 2 tygodni byłam już 3 razy u fryzjera -
              a moje włosy wyglądają coraz gorzej i są niestety coraz krótsze!!! niedługo nie
              będzie już z czego zrobić sensownej fryzury, a muszę koniecznie jakoś wyglądać.
              Proszę, polećcie kogoś, kto wyratuje mnie z tej strasznej sytuacji - część
              włosów ma już ok 6-7 cm i są potwornie wystrzępione - ale nie wygląda to
              artystycznie tylko tragicznie. Też przeczytałam tu już wszystko - i nadal nie
              moge się zdecydować. Waham sie między "Strefą..", GD Studio i Tadasem, ew.
              salony Krzysztof - ale nie wiem do kogo. Napiszcie co o tym myślicie i czy
              znacie kogoś, kto sprawi, że będę jeszcze mogła popatrzeć w lustro. Aha i
              bardzo mi zależy na czasie więc np. Czajka i min miesięczne oczekiwanie odpada.
              Z góry wielkie dzięki!
              • naise Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? 17.04.06, 12:34
                Byłam kiedyś u Zbyszka w studio Danuty Gonery (chyba nie pomyliłam nazwiska) a
                ul Widok z Warszawie. Wyszłam zadowolona, aczkolwie fryzurka nie była jakaś
                udziwniona, ot zwykłe proste cięcie, lekkie cieniowanie. Za włosy półdługie
                zapłaciłam 60 zł (jak dla mnie sporo). Jeśli chodzi o koloryzację to nie mam
                pojęcia, bo u nich nie robiłam.

• Gość: moggie Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:46
                  Ja polecam Maćka Wróblewskiego na Widok(nie pierwszy raz), nie wyszłam nigdy
                  niezadowolona, czeka się 2 dni, ale trochę zapłacisz, choć chyba nie więcej niz
                  u Czajki
                  • Gość: zapytanko Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:46
                    Przepraszam, ale mialam napsiac wczesniej. Bylam w Strefie Ciecia. jestem
                    zadowolona (mzoe nie zachycona,ale zadowolona). Prezz czas mojej obecnosci
                    widzialam kilka fryzur wyczarowanych przez fryzjerki - wszystkie byly naparwde
                    ladne, dobrze donrane, kolor, strzyzenie. bez jakis ektsrwagancji,ale naparwde
                    ladnie. Ja robilam balejage taki rozjasniajacy i mialam lekkie ciecie 9wczesniej
                    mialam dosc postrzepione wlosy). Z koloru jstem zadowolona i z uleozneia wlosow
                    tez (zawsze do fryzjera wygchodzac wyglada sie super), pzoa tym msuz epochwalic
                    kosmetyki matrixa.
                    • Gość: hmm Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 02:17
                      była kiedyś galeria fryzur na Poznańskiej- ge-nia-lnie ale chyba teraz gdzies
                      sie przeniesli (na Emilii Plater czy cos); fryzjer Piotrek
                      • Gość: Agnes Re: genialne strzyżenie w W-wie? GDZIE? IP: *.geant.pl 17.05.06, 15:46
                        Galeria Fryzur nadal jest na Poznańskiej ale nie są genialni, byłam tam raz (na
                        szczęście tylko raz) ale wiem co robią z włosami bo mieszkam w tym samym
                        budynku a ponieważ mają wielkie okna (co nie sprzyja intymności) wszystko widać
                        z ulicy. Jak przechodzę i to widzę to cieszę się, że nie jestem na miejscu tych
                        pań, które wybrały tego fryzjera.
        • Gość: duryska Re: Potrzebuje fryzury dopasowanej do twarzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:00
          kochane chciała bym sie dowiedziec czy w łodzi jest jakis fryzjer ktory powie mi
          w jakiej fryzurze jest mi dobrze a po jej zrobieniu bede zadowolona prosze o
          opinie!!
          • Gość: Amelia Re: Potrzebuje fryzury dopasowanej do twarzy!!! IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 23:51
            Gość portalu: duryska napisał(a):

> kochane chciała bym sie dowiedziec czy w łodzi jest jakis fryzjer ktory powie
            m
            > i
            > w jakiej fryzurze jest mi dobrze a po jej zrobieniu bede zadowolona prosze o
            > opinie!!

Ja chodze raz do Witka w salonie Kune na ul;Kilińskiego koło Billi ale Piotr
            aleksander na wschodniej też potrafi doradzić. Spóbuj u któregoś z nich,
            powinaś być zadowolona:) Ja jestem :)
      • dolores35 Re: Biała lista fryzjerów :-) 12.11.06, 08:45
        jesli możesz napisz mi co to za zakład i imię tej fryzjerki
        z gory dziekuje\
        dorota
    • oxy_gen_86 Kalisz 04.05.06, 15:54
      A.M Visage na Gornoslaskiej
    • Gość: nell toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:39
      Marcin Górny (strzyzenie) a farbowanie u pani Asi (tylko!) polecam
      Izabela & M. Górny Małe garbary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się