shareen 10.11.07, 19:35 no właśnie, niby nic nie ma a jednak coś tam rośnie. mało bo mało, ale krępuje mnie to. jak to usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_joaska Golić, depilować, albo zażywać hormony. 10.11.07, 21:17 Golić, depilować, albo zażywać hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
feel-good Re: damski wąsik 14.11.07, 20:11 Najprostszy i najbardziej skuteczny sposób to depilacja. Po depilacji włoski odrastają, ale są już słabsze i jaśniejsze. Zabieg można powtarzać co miesiąc. Jest on całkowicie bezpieczny i niedrogi. pozdrawiam Anna Pawlak Feel Good Odpowiedz Link Zgłoś
praca610 Re: damski wąsik 15.11.07, 18:05 no nic innego nie pozostaje jak depilacja bo nie ma co sie meczyc pensetą Najlepiej kupic wosk w plastrach do twarzy (nawet Isane jest ok:) i wykonac to w domu ale oczywiscie moze wykonac to kosmetyczka Różnica jest naprawde spora po usunięcia wąskika:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: damski wąsik 19.11.07, 11:17 Nie ma co sie bawic w domowe usuwanie wasika. Skusilam sie na to, bo nie mam czasu na wizyty u kosmetyczki i... lipa. Boli duzo bardziej, nie jestem w stanie usunac wszystkich wloskow i skora sie klei i szczypie. U kosmetyczki to kwestia 2 minut i 5 zl, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś