Dodaj do ulubionych

chce schudnac

IP: *.swoja.lady.pl 15.09.04, 15:50
kto mi powie jak skutecznie schudnac/mam 159cm i 61 kg/jak wam szlo
odchudzanie?/
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam... Rada IP: *.sys.teleca.se 15.09.04, 15:52
      Mniej jesc wiecej cwiczyc :-)

Brokuly, kalafior, grapefruity, pomarancze, duzo wody mineralnej itd. Plus
      codziennie (!) 1-2 godziny cwiczen.

16 kg w piec tygodni.
      • dafni Re: Rada 15.09.04, 22:18
        Jeżeli rzeczywiście schudłaś tyle kilogramów w 5 tygodni to masz jo-jo jak w
        banku. Bezpiecznie można tracić najwyżej kilogram tygodniowo.
        • cannabisek Re: Rada 15.09.04, 23:08
          a ja schudlam 14 kg w 2 miesiace!!!!-tak jest po porodzie tylko niestety :(
        • Gość: Ech tam... Nie mam jo-jo. IP: *.sys.teleca.se 16.09.04, 07:56
          I nie klamie. Bo niby po co? Ciezko bylo.
          Ale ciezej jest zmienic przyzwyczajenia - batoniki, cukiereczki, podjadanie itd.
          Schudnac nie problem. Problemem jest utrzymac wage.

ps. A ze to zdrowe nie bylo, to moze i racja. Ale jak cos robic to porzadnie.
          To bylo dokladnie 5 tyg i 3 dni: 96KG->81KG
    • Gość: buzka zalecam duzo sexu :D IP: *.elpos.net 16.09.04, 00:18
      a tak serio to musisz sie duzo ruszac jakies biegi aerobik moze byc troszke brzuszkow cos na nozki i zgrabniutka bedziesz :) ja np. schudlam w 2 miechy 5 kg potem jeszcze 3 jak zdawalam maturke a to dosc dawno bylo ale od tamtej pory nieprzytylam nic a nic. wiem ze to zle ale ja bardzo malo jadlam np. sniadanie 2 pomarancze, 2 sniadanie banan albo cos i jeszcze batonik jakis tam z otrebami <ble> potem maly obiadek i na kolacje jakis jogurcik :) i przy tym 30 min biegania potem brzuszkow 50 :) i z ciezarkami sie meczylam :( ale miesnie udalo mi sie wyrzezbic nie takie duze tylko normalne a jak okazalo sie ze schudlam to bylam happy :)
    • Gość: nika Re: chce schudnac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:37
      przejdz na dietę Montignaca. możesz zamówić jego książkę "jeść aby schudnąć"
      przez internet. ta dieta naprawde działa, ale niestety jak kazda wymaga
      wytrwałosci i trzeba ja stosować całe życie.ale na pewno nie będziesz głodować.
      najważniejsze to drastycznie wyrzucić cukier ze swojego jadłospisu. ja dzięki
      tej diecie duuuużo schudłam, ale niestety kocham słodycze i zaczęłam się nimi
      znowu objadać po czym ponownie przytyłam. teraz znów się "montignakuję"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka