Dodaj do ulubionych

Shiseido - sprzedam!!

30.07.03, 08:22
Moje Drogie,

Z racji niepodpasowania koloru sprzedam fluid Shiseido Spf 15 w kolorze I20.
Użyłam go ok. 6 razy, także ubytek niewielki. Fluid jest jak najbardziej
oryginalny, lecz już bez kartonika.
Cena 65zł.

Obserwuj wątek
    • Gość: mamsonka Re: Shiseido - sprzedam!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:01
      Czy mogłąbyś napisać coś więcej o tym fluidzie?
      • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 10:09
        Niestety nie moge wejsc na stronke Shiseido, poniewaz nie mam flesha'a:(
        ale podaje link do stronki Lumiere.pl

www.lumiere.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=686
        Zamierzam kupic też ten fluid lecz w innym odcieniu, bo jestem z niego na
        prawdę zadowolona. Bardzo dobrze się rozprowadza, nie wałkuje, nawilża i nie
        uczula (mam cerę niezmiernie wrażliwą).
        • Gość: raczek Re: Shiseido - sprzedam!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.07.03, 13:43
          marghotko czy on jest jasny? ivory to kolor kości słoniowej w sumie a na
          stronie z paletą kolorów wygląda na taki piaskowy. czy jest choć trochę
          zbliżony do revlona sand, loreala beige nu czy jaśniejszy?
          raczek
          • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 14:45
            Gość portalu: raczek napisał(a):

> marghotko czy on jest jasny? ivory to kolor kości słoniowej w sumie a na
            > stronie z paletą kolorów wygląda na taki piaskowy. czy jest choć trochę
            > zbliżony do revlona sand, loreala beige nu czy jaśniejszy?
            > raczek

Raczku,
            niestety nie znam podkladow revlona ani l'oreala, wiec trudno mi porownac.
            Ale jest ciemniejszy niz na probniku na stronie lumiere.pl
            • Gość: raczek Re: Shiseido - sprzedam!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.07.03, 15:04
              ale czy dużo ciemniejszy? bo jeśli nie to chciałaby go od Ciebie odkupić. gdzie
              mieszkasz?
              • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 15:11

> ale czy dużo ciemniejszy? bo jeśli nie to chciałaby go od Ciebie odkupić.
                gdzie
                >
                > mieszkasz?

trudno tak opisywac kolor ...
                mieszkam pod poznaniem, codziennie jestem w miescie, bo tu pracuje :)
                • Gość: raczek Re: Shiseido - sprzedam!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.07.03, 15:43
                  ja mieszkam we wroclawiu. pocztą?
                  • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 15:47

> ja mieszkam we wroclawiu. pocztą?

tak, wydaje mi sie, że w grę wchodzi tylko poczta polska. No, chyba że w
                    najbliższym czasie wybierasz się do Poznania.
                    Tylko nie za pobraniem, bo wtedy koszty sa większe.
                    Jeśli się zdecydujesz, to napisz pls na marghot@wp.pl

• sublustris Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 16:05
                      Mam ten fluid-jest jasny-tzn, jezeli to cos pomoze-dla porownania-jasniejszy
                      od photogenica lancome, kolor 01 (tez nie wiem jaka ma nazwe bo wyrzucilam
                      pudelko). w sumie b.ladny, ale zastanawiam sie jaki wlasciwie ma odcien: czy
                      cieply czy chlodny-za kazdym razem inaczej mi sie wydaje.
                      • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 16:11
                        ja bym raczej powiedziała, że ciepły jest ten odcień i raczej jasny niz bardzo
                        jasny ;))

nie wiem czy to coś wyjaśnia ;)
                        • sublustris Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 16:21
                          no to ja jestem juz zagubiona...dla mnie to on b.jasny, jasniejszy od #20 to
                          moglbybyc jakis bialy ?:-)))) chociaz w sumie moglby byc jasniejszy -tzn
                          bardziej jako kosc sloniowa(mniej rozowego-chociaz rozowy nie jest). no, z
                          grubsza mamy okreslone jako "cieply jansy" -a to juz postep:-)
                          • sublustris Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 16:29
                            Wlasnie weszlam na www Shiseido i faktycznie jest jeszcze jasniejszy w
                            ofercie, nie wiem czego dala mi te 20tke jako ten "naj" skoro maja jeszcze
                            i "very light ivory", a to ciekawe...(moze w usa inaczej to leci z numerkami?)

www.sca.shiseido.com/catalog/product.cfm?product=210
                            • sublustris Re: Shiseido - sprzedam!! 30.07.03, 16:35
                              o, chyba juz wiem (gadam sama do siebie najwyrazniej:-) ja mam 020, a tu mowa
                              byla o I20 czy jakos tak? wtedy cofam slowa "o odcieniu" i juz wszystko
                              wiadomo:-)
                              • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 31.07.03, 08:12
                                Ale się nagadałaś ;))) hihi
                                oczywiście, oferowany przeze mnie fluid to I20, a nie O20
                    • Gość: raczek Re: Shiseido - sprzedam!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 31.07.03, 08:23
                      marghotko, wbiegnę do sephory, żeby się upewnić że ten kolor
                      jest mi pisany i napiszę do Ciebie na priva.
                      ok?:)wczoraj już nie zdążyłam...
                      • marghot Re: Shiseido - sprzedam!! 31.07.03, 08:36
                        Ok Raczku,
                        czekam na wiesci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka