mrzodkiewicz 24.11.07, 15:20 Używała któraś z Was tego podkładu? jakie macie opinie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Loreal true match 24.11.07, 15:35 Używałam, opinie mam dobre. Dobra jakość za rozsądną cenę. Poczytaj opinie o tym podkładzie na wizażu, jest ich tam mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ko.anka Re: Loreal true match 24.11.07, 18:36 też uzywam...już kolejne opakowanie i jestem zadowolona, ładnie stapia się z cerą, lekki, nie zatyka, wygląda naturalnie, minusik za to że trochę się świecę, więc na impreze potrzebny jest jeszcze puder, ale nie zatyka porów i nie uczula, a to duży sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonyanna Re: Loreal true match 24.11.07, 21:40 ja używałam długi czas c3, po czym po około pół roku, może więcej zaczęło mi wychodzić na twarzy uczulenie, nie wiem czy dlatego że tak długo go nie wykorzystywałam? i przez to się warzył? jak długo powinno się używać jedno opakowanie, po czym zamiana na nowe? niedawno kupiłam nowe, tym razem jaśniejszy c2, jest ok jak się nałoży, jednak też szybko się świecę i po paru godzinach po prostu podkład mi spływa, idę gdzieś na imprezie czy spotkaniu do lustra i po prostu widzę moje wszystkie niedoskonałości i otwarte pory... Odpowiedz Link Zgłoś