ipola 29.11.07, 08:26 Czy któraś używa? Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 10:21 Zużyłam jedno opakowanie i byłam zadowolona, ale nie pasowało mi ciężkie szklane opakowanie, więc przerzuciłam się na Eveline Gold Therapy - działa tak samo jak Dax, a jest dużo tańsza i opakowana w tubkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri1971 Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 10:26 jestem w trakcie drugiego opakowania, bardzo lubię tę bazę. w tzw.międzyczasie kupiłam bazę Vichy, ale to juz nie to. Dax jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 11:29 jest niezła ale śmierdzi tranem, zapach ulatnia sie po chwili ale jest w stanie zepsuć mi poranek dlatego przestałam uzywać Odpowiedz Link Zgłoś
iliada85 Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 11:39 faktycznie wygładza skórę.....ale cos mi w niej nie pasuje.wydaje mi sie ze jak na nia nałąze podkład to wyglada mniej naturalnie.....ale generalnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 15:56 Czy pod bazę należy nałożyć krem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 19:46 eeee tam. za mierne efekty w stosunku do ceny. pozatym u mnie nie było mowy o żadnym utrwalaniu makijażu wygładzenie moze i jest...ale za ta kase? po żółtym kremie garniera osiągam lepszy efekt więc....używałam też estee lauder i w sumie też mnie nie zachwycił, a jego cena to już szczególnie. Wracając do tematu moze ten kosmetyk sprawdza się na cerach bardziej problematycznych niż moja. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Baza pod podkład Dax Cosmetics 29.11.07, 19:48 dla dobrej cery to chyba strata kasy. No bo jakichs specjalnych rezultatów upiększających niezauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś