justa1045 29.11.07, 14:58 dziewczyny powiedzcie mi co najlepiej z damskich kosmetykow kupic na allegro? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88mlodziutka Re: Co na Allegro? 29.11.07, 15:11 To zależy czego potrzebujesz, ale np. tusze do rzęs oryginalne, o wiele tańsze, podkłady Odpowiedz Link Zgłoś
justa1045 Re: Co na Allegro? 29.11.07, 15:20 Wlasnie troszke obawiam sie zakupow na allegro, wiele moich znajomych otrzymalo trafny towar. Mnie najbardzije interesuja: - cienie do powiek ale tylko polyskujace, matowe odpadaja - tusz do rzes wydluzajacy i podkrecajacy - podklad oraz puder matujacy do cery tlustej i mieszanej Mam nadzieje, ze pomozecie mi w wyborze Odpowiedz Link Zgłoś
inspirationlane Re: Co na Allegro? 29.11.07, 15:47 no właśnie też nie mam zaufania do allegro - jeżeli chodzi o kosmetyki (bo ciuchu kupuję), więc w sumie jedynie, co mogę poradzić, to czytaj komentarze i staraj się kupować (o ile jest to oczywiście możliwe) u jednego sprzedawcy - wtedy zapłacisz jeden raz za przesyłkę, bo jak się policzy cenę kosmetyku plus przesyłka, to czasami się nie opłaca kupować, ryzykując, że coś nie będzie oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś