katija1 05.08.03, 09:29 Dziewczyny, powiedzcie jaka jest różnica między Active Futur z serii Plenitude a serią Dermo Expertise??? pomóżcie k1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 09:51 Dołączam się do grona ciekawskich. Właśnie natknęłam się na dwie serie i nie wiem, na którą się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 10:30 Z tego co ja zauważyłam, L'Oreal po prostu wycofuje się z okreslenia "Plenitude" na rzecz "Dermo Expertise" - nawiazaujac tym samym w seriach do twarzy do serii do ciała "Body Expertise". Zatem lepiej kupic "Dermo Expertise", bo na pewno bedzie swiezszy :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:12 A ile kosztuje taki kremik? Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:39 Kosztuje jakies 35-40 kilka zł w zależności od sklepu i promocji bądź jej braku :) Osobiscie polecam wersje dla cery suchej. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:40 w moim przypadku raczej wersja do cery normalnej dzieki serdeczne z wiadomosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:56 Ta wersja do cery normalnej wcale nie jest "mniej tłusta", a jakos tak w moim odczuciu gorzej pachnie, gorszą ma konsystencję... no ale jak wiadomo każdy ma inne odczucia w przypadku kosmetykow. Zycze trafnego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:59 agus7 napisała: > Ta wersja do cery normalnej wcale nie jest "mniej tłusta", a jakos tak w moim > odczuciu gorzej pachnie, gorszą ma konsystencję... no ale jak wiadomo każdy ma > inne odczucia w przypadku kosmetykow. Zycze trafnego wyboru! co masz na mysli mowiac o gorszej konsystencji? Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 13:06 kurcze, nie wiem jak to opisac. ten do skory normalnej jest mniej przyjemny do stosowania, bo ... ma jakis taki szarawo-żółtawy kolor (ten do suchej jakby ciutke różowawy) i zapach tez jakis... (a ten do suchej o niebo przyjemniejszy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? IP: 62.148.83.* 05.08.03, 13:11 agus7 napisała: > kurcze, nie wiem jak to opisac. ten do skory normalnej jest mniej przyjemny do > stosowania, bo ... ma jakis taki szarawo-żółtawy kolor (ten do suchej jakby > ciutke różowawy) i zapach tez jakis... (a ten do suchej o niebo przyjemniejszy) > . Ha, ale mi zadalas klina ;))) nabylam kremik z lilii wodnej, polleny ewy - zobaczymy jaki bedzie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? IP: 195.116.62.* 05.08.03, 18:26 a mój do normalnej jest kremowo-biały, konsystencję ma boską... najlepsiej w ogóle kupować za granicą naszego cudnego kraju, tam są opakowania z pompka o najlepszej konsystencji, a krem lepiej się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katija1 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? IP: *.acn.pl 05.08.03, 23:02 o rany..to która wersje teraz wybrac? bądz tu człowieku mądry... Odpowiedz Link Zgłoś