Dodaj do ulubionych

Active Futur L'OREAL - 2 serie ?????????????

05.08.03, 09:29
Dziewczyny,

powiedzcie jaka jest różnica między Active Futur z serii Plenitude a serią
Dermo Expertise???
pomóżcie
k1
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 09:51
      Dołączam się do grona ciekawskich.
      Właśnie natknęłam się na dwie serie i nie wiem, na którą się zdecydować.
      • agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 10:30
        Z tego co ja zauważyłam, L'Oreal po prostu wycofuje się z
        okreslenia "Plenitude" na rzecz "Dermo Expertise" - nawiazaujac tym samym w
        seriach do twarzy do serii do ciała "Body Expertise". Zatem lepiej kupic "Dermo
        Expertise", bo na pewno bedzie swiezszy :)
        Pozdrawiam.
    • marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:12
      A ile kosztuje taki kremik?
      • agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:39
        Kosztuje jakies 35-40 kilka zł w zależności od sklepu i promocji bądź jej
        braku :) Osobiscie polecam wersje dla cery suchej.
        • marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:40
          w moim przypadku raczej wersja do cery normalnej
          dzieki serdeczne z wiadomosci :)
          • agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:56
            Ta wersja do cery normalnej wcale nie jest "mniej tłusta", a jakos tak w moim
            odczuciu gorzej pachnie, gorszą ma konsystencję... no ale jak wiadomo każdy ma
            inne odczucia w przypadku kosmetykow. Zycze trafnego wyboru!
            • marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 11:59
              agus7 napisała:

> Ta wersja do cery normalnej wcale nie jest "mniej tłusta", a jakos tak w moim
              > odczuciu gorzej pachnie, gorszą ma konsystencję... no ale jak wiadomo każdy
              ma
              > inne odczucia w przypadku kosmetykow. Zycze trafnego wyboru!

co masz na mysli mowiac o gorszej konsystencji?
              • agus7 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? 05.08.03, 13:06
                kurcze, nie wiem jak to opisac. ten do skory normalnej jest mniej przyjemny do
                stosowania, bo ... ma jakis taki szarawo-żółtawy kolor (ten do suchej jakby
                ciutke różowawy) i zapach tez jakis... (a ten do suchej o niebo przyjemniejszy).
                • Gość: Marghot Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? IP: 62.148.83.* 05.08.03, 13:11
                  agus7 napisała:

> kurcze, nie wiem jak to opisac. ten do skory normalnej jest mniej przyjemny
                  do
                  > stosowania, bo ... ma jakis taki szarawo-żółtawy kolor (ten do suchej jakby
                  > ciutke różowawy) i zapach tez jakis... (a ten do suchej o niebo
                  przyjemniejszy)
                  > .

Ha, ale mi zadalas klina ;)))
                  nabylam kremik z lilii wodnej, polleny ewy - zobaczymy jaki bedzie efekt.
                • Gość: elve Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? IP: 195.116.62.* 05.08.03, 18:26
                  a mój do normalnej jest kremowo-biały, konsystencję ma boską... najlepsiej w
                  ogóle kupować za granicą naszego cudnego kraju, tam są opakowania z pompka o
                  najlepszej konsystencji, a krem lepiej się wchłania.
                  • Gość: katija1 Re: Active Futur L'OREAL - 2 serie ????????????? IP: *.acn.pl 05.08.03, 23:02
                    o rany..to która wersje teraz wybrac? bądz tu człowieku mądry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka