lisette 05.08.03, 23:04 Czy przetestowalyscie juz najnowsze zapachy na rynku - Romeo Gigli - Life by Esprit - Celine Dion - Lacoste pour femme Mnie osobiscie najbardziej przypadl do gustu Romeo i Lacoste. Super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Nowe zapachy 06.08.03, 08:40 jesli chodzi o lacoste i celine dion, nie podoba mi sie żadnen z nich, a dion to w ogóle perfumy sa? tragedia. oba są na mnie komletnie nietrwałe i prawie niewyczuwalne (ale lacoste przynajmniej ładnie pachnie). zresztą o lacoste była tu już parę raz mowa, niektóre osoby są zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Nowe zapachy 06.08.03, 23:41 Z wymienionych przez Ciebie znam i mam Lacoste :) Pisałam już o nim sporo na tym forum i na wizażu(KW) . Jeśli chodzi o Celine Dion to i testowanie i próbka potwierdzają moje przypuszczenie: to już było. Ten zapach jest podobny, ba identyczny jak jakiś słynny zapach kwiatowy. Niestety nie potrafię sobie przypomnieć jaki to, ale wąchałam na pewno już coś identycznego. Co to było??? Zapach jest mocno kwiatowy (przy pierwszym testowaniu wydał mi sie duszący) i "miękki", szalenie kobiecy bez śladu drapieżności. Na mnie wyczuwalny bardzo długo. Kiedyś takie zapachy nie podobały mi się (i dlatego nie pamiętam do którego jest podobny:),a teraz owszem. Z perfum "znanych osób" właśnie ten i Naomagic wydają mi sie najładniejsze(C.Crawford-za banalny, JLo-nijaki i ciut tandetny).To rzecz jasna tylko moja opinia:) Odpowiedz Link Zgłoś