Gość: monikaZZZ IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 16:30 Hej! Chcialabym wyszczuplić nogi, bo są dość nieproporcjonalne w stosunku do "góry" ciała. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.m Re: NOGI 24.08.03, 20:14 Rowerek , pływanie ,poprosić o listę ćwiczeń absolwenta AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: NOGI IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:56 Codziennie wieczorem robie brzuszki (to na mieśnie brzucha) a na nogi... hm - od niedawna robie tak: kłade sie na plecach, nogi ugiete w kolanach i najpierw jedna prostuje podnosząc do góry i spowrotem do pozycji wyjściowej x 50, potem drugą tez x 50. Na końcu obydwie na raz x 25 :) Kolejne ćwiczenie to: kucam na kolana, podpieram się rękoma (prosty koci grzbiet ;)) jedna noge "odrzucam" do tyłu i obracam głowe w tym samym kierunku, takie wymachy tez ok. 50 razy, jedna noga, potem druga... Mój brat studiował AWF i właśnie takie domowe ćwiczenia mi podpowiedział. Ale ja dodatkowo trenuje siatkówke i pływam regularnie - oczywiście jazda na rowerze. Wiosna, latem i jeziesią na świeżym powietrzu, natomiast zima na domowym rowerku, który stoi w miejscu ;))) Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: NOGI IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:57 I jeszcze jedno - biegi :) Poranny bieg wokół bloku :) nawet dla samopoczucia dobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: NOGI - można szybko wyszczuplić IP: 212.160.98.* 25.08.03, 14:55 Gość portalu: monikaZZZ napisał(a): > Hej! Chcialabym wyszczuplić nogi, bo są dość nieproporcjonalne w stosunku > do "góry" ciała. Co polecacie? Na nogi będzie dobry np. drenaż limfatyczny lub elektronoterapia zobacz opis Odpowiedz Link Zgłoś