Dodaj do ulubionych

fryzjer naprawdę dobry w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 10:35
Potrzebuję dobrego fryzjera, najlepiej z zacięceim wizażysty. Niestety moja
fryzjerka urodziła baby i nie mogę oddać się jej cud-nożycom :) Czy możecie
mi polecić cos naprawdę dobrego w Krakowie. Fryzjer w stylu siadasz zamykasz
oczy a potem wow ! taka jesteś zadowolona :)) czekam Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: reenata Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 11:35
      ??
      • kalamburka_89 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie 19.08.03, 23:05
        Nikt nie zna?? A ja bym też chętnie się dowiedziała o jakimś dobrym (naprawdę
        dobrym) fryzjerze w Krakowie... Nikt już tu nie umie włosów obcinać??
        P.S. Mam nadzieję Reenato, że nie masz nic przeciwko mojemu bezczelnemu
        podpięciu się pod Twój wątek. :-)
        • mijaczek Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie 19.08.03, 23:25
          jedyny dobry fryzjer sie zamknal i nie wiem czy przeniosl gdzie indziej, czy
          zrezygnowal, a byl on sobie na szewskiej. wiem natomiast, ze nikomu nie polece
          Jean Louis David'a - nie maja bladego pojecia o wlosach!!!!!!
          • Gość: kacha222 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.bphpbk.pl 20.08.03, 07:10
            Dokładnie TAK popieram
            JLD - Jean ... itd, to szajs wyskiej klasy. Roiłam tam kolor i podcinałam,
            zapłąciłam ponad 200zł i zero efektu, dobrze, że mąż wiedział, że idę do
            fryzjera, bo by się pewnie nie zorientował!!

ja też proszę o jakiś cudowny namiar!!!!!!!!!!!
            • Gość: ANIA Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: 212.244.242.* 20.08.03, 09:24
              SAMA NIE BYŁAM ALE KOLEŻANKA I KIEDYŚ ,TU NA FORUM CZYTAŁAM BARDZO POZYTYWNE
              OPINIE O DESENGE(SORY ALE NIE MAM POJĘCIA JAK SIE TO PISZE ) W PLAZIE.SAMA
              JESTEM ZAINTERESOWANA I MOŻE NIEDŁUGO SIE TAM PRZEJADĘ....JAKBYŚCIE COŚ ODKRYŁY
              TO KONIECZNIE NAPISZCIE!!!!
              • Gość: exodus774 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.ceti.pl 20.08.03, 14:52
                Ja na w najblizy poniedziałek jestem umówiona do Camile Albano do pani Ewy tak
                chwalonej w któryms z wątków na forum czekam niecierpliwie jakie bedą efekty
                wizyty jak do tej pory żadko kiedy jestem zdowolona z wizyty u fryzjera albo mi
                kolor wychodzi nie ten albo fryzura ekchh we wtorek opowiem jak było i czy
                warte takiej kasy.
    • lunatica BARDZO DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 20.08.03, 16:19
      po latach poszukiwań i nie jednokrotnym przejachaniu się na wielu fryzjerach
      (w tym JLD) znalzałam zakład fryzjerski i fryzjerkę godną polecenia... nie
      mogłam uwierzyć, kiedy słyszałam pochwały na jej temat od moich znajomych...
      spróbowała i teraz już wiem, że miały rację. chyba pierwszy raz w życiu
      zostałam ostrzyżona, tak jak chciałam... i teraz już tylko tam chodzę.

neo-fryzjerstwo
      grodzka 63
      tel: 421-23-54

wszyscy tam dobrze strzygą, ale ja polecam panią agnieszkę jaśko jest
      rewelacyjna.

pozdrawiam, Lunatica.
      • kalamburka_89 Re: BARDZO DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 20.08.03, 16:59
        A masz włosy krótkie, czy długie? Bo wiem, że często zdarza się, że fryzjer
        świetnie strzygący krótkie czuprynki nawala przy długich i odwrotnie, dlatego
        chcę się upewnić.
        • lunatica Re: BARDZO DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 20.08.03, 17:04
          ścinałam z dosyc długich... teraz mam półdługie :-) ale generalnie gatunkowa
          mam bardzo "trudne" włosy: gęste, grube... i nie jeden fryzjer nożyczki sobie
          na nich "połamał" i mizernym (niestety) skutkiem.
          do chiwli, kiedy nie oddałam się w ręce agnieszki, nie ufałam pochwałom moich
          koleżanek pod jej adresem, a teraz jestem jej wierna.
          ja niestety nie mogę dać ci gwarancji, ale szczerze polecam.
          L.
          • kalamburka_89 Do Lunatiki 21.08.03, 01:27
            Przekonałaś mnie. Jak tylko moje włosy odpoczną i odrosną po tym, co popełniła
            na nich poprzednia fryzjerka zgłaszam się do pani Agnieszki. Chyba że... no
            właśnie, a jak się tam u nich ceny mają? Bo jeśli takie jak u JLD to odpada...
            P.S. Nie bardzo wiedziałam jak (w temacie) odmienić Twojego nicka, więc tak
            spolszczyłam. Może być?
      • kacha222 Re: BARDZO DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 21.08.03, 07:20
        Jakie są ceny - tak plus minus!!
      • lunatica CENY - BARDZO DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 21.08.03, 12:03
        z tym jest zawsze problem. z tego, o pamiętam (a ostatni raz tam byłam pod
        koniec czerwca) to cena jest zbliżona do z cen u jld - jakieś +/- 40 zł
        (strzyżenie, nie wiem jak rezta: kolor, utp.), ale ręki sobie nie dam
        uciąć.... to nie jest mało, ale w tym wypadku doszłam do wniosku i wychodzę z
        założenia, że wolę uzbierać te parę groszy więcej ibyc zdowoloną... bo nie
        jeden raz po zwizycie u "tańszego" (nie zwsze gorszego,a le zazwyczaj)
        fryzjera wydawałam dodatkowo kasę na różnego rodzaju mazidła do układania tych
        niesfornych fryzur, które wtedy powstały...
        nie wiem dziewczyny, nie chcę namawiać. ale wiem, że koleżanka, której się
        zdecydowanie nie przelewa, zbiera zprzez jakiś czas pieniądze właśnie na ten
        cel..., żeby mieć na głowie "coś" z czego jest zadowolona, i żeby mieć ten
        temat z głowy na jakiś czas...
        ps. najlepiej zadzwonić, albo zajrzeć po drodze... zapytać. nawet wejść tak z
        marszu i zapytać o radę... ona jest naprawdę bardzo miła.

pozdrawiam, L.

--
        barwa jest cierpieniem światła
        j.w. goethe
        • Gość: M.K. Re: CENY - BARDZO DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: 195.150.100.* 21.08.03, 14:08
          A czy ta pani Agnieszka Jaśko (tam sa 2 Anieszki)to ta z długimi ciemnymi
          kęconymi włosami czy ta z krótki prostymi rudymi?
          • lunatica dwie agnieszki :-) 21.08.03, 14:17
            agnieszki są (przynajmniej były) dwie: jedna z długimi ciemnymi (agnieszka
            jaśko) i druga z krótszymi rudymi... pamiętam, że od początku był z tym
            problem. dlatego zapisałam sobie nazwisko, choć na początku i ono było inne,
            bo przed wakacjami pani agnieszka wyszła za mąż i nazwisko zmieniła. tak więc
            ja chodzę i sobie chwalę panią agnieszkę jaśko z długimi ciemnymi włosami...
            :-)
            L.
            • Gość: M.K. Re: dwie agnieszki :-) IP: 195.150.100.* 21.08.03, 14:40
              Ja trafiłam na tę drugą- nie byłam zadowolona ( nie przestrzegała ustalen i
              zrobiła "po swojemu" za krótko i za mocno wycieniowane, arogancka i nieuprzejma
              ale nie było tak źle nie zniszczyła mi włosów ;-) tylko współpraca sie
              nieukładała a to wg. mnie jest wazne) i nie pokazałam się tam od lutego.
              teraz zapuszcam włosy chodze do osiedlowego fryzjera podcinac końcówki
              ale widziłam jak A. Jaśko (teraz juz znam dzieki tobie nazwisko) uczesała
              klientkę, ślicznie.
              Kiedy moje włosy urosną to chyba wrócę do NEO ale do A.J.
    • Gość: Gaga Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.hydrosolar.pl 21.08.03, 17:30
      Naprawdę dobry fryzej w Krakowie to pan Jacek Bakaj z salonu Jacques Alexandre
      Academie, ul Sławkowska 4/7 tel. 430-22-13. Jest tylko jedna wada, to bardzo
      drogi salon. Ale pan Jacek jest godny polecenia. Wszystkie moje koleżanki tam
      skierowane zarzuciły dalsze poszukiwania. Znalazły profesjonalistę :-)
      • Gość: malena10 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.ae.krakow.pl 22.08.03, 09:06
        Zgadzam się w 100 %. Chodzę do pana Jacka Bekaja już od 6 msc i nigdy nie pójdę
        do innego fryzjera. Włosy są ostzryżone perfekcyjnie, nie za krótko, a poza tym
        idealnie dobiera fryzurę, jeśli chcesz się zdać na niego. Gorąco polecam
        • Gość: kacha222 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.bphpbk.pl 22.08.03, 09:40
          a ile kosztuje obcięcie u p.Jacka??????????
          • Gość: malena10 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.ae.krakow.pl 22.08.03, 10:49
            Ja mam półdługie włosy i płacę 120 zł. Jest drogi, dla mnie nawet za drogi,
            więc teraz amm problem , bo już do innego fryzjera nie pójdę. Warto...
            • Gość: Gaga Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.hydrosolar.pl 22.08.03, 17:24
              Jacek jest najlepszy!!!
              • kalamburka_89 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie 23.08.03, 01:48
                Może i najlepszy, ale POTWORNIE drogi. No nic, zdecyduję się chyba na Panią
                Agnieszkę J. (pozdrowienia dla Lunatiki), ale i tak mam jeszcze trochę czasu
                zanim pokonam lęk przed nożycami fryzjerskimi...
      • wadera2 Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie 25.09.03, 10:40
        Byłam własnie pierwszy raz u jacka Bekaja (dzieki za namiary!) i jestem bardzo,
        bardzo zadowolona. Zdałam się na niego w wyborze fryzury i pierwszy raz jestem
        w 100% zadowolona. Co do cen, to nie jest tanio, ale mozna wytrzymać.
        Zapłaciłam za mycie z kompresem(odżywka, bo mam przesuszone farbą włosy),
        strzyżenie i modelowanie 110 zł. Od dzis choćbym miała niedojadać - do innego
        nie pójdę :-))
    • Gość: samanta Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.kabel.telenet.be 23.08.03, 09:06
      hiiii , ciekawe o jakich fryzjerach tak rozprawiacie bo aktualnie "
      wlosy "od fryzjera " to obciach
    • Gość: lesya Re: fryzjer naprawdę dobry w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 24.08.03, 10:56
      :)
      czy Pani Agnieszka lub pan Jacek radza sobie ze strzyzeniem kreconych wlosow?
      moze jest ktos inny warty polecenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka