Dodaj do ulubionych

małe piersi

IP: 195.245.213.* 19.08.03, 14:53
Cześć
sa różne wątki na forum, ale nie ma tego, który mnie najbardziej interesuje.
Piszecie dziewczyny o dużych piersiach, gdzie kupić staniki, itp, ale
przecież są też kobiety, których natura nie obdarzyła zbyt chojnie.

Czy polecana Pani na Grochowskiej posiada też staniki, które "poprawią
naturę"?

Pozdrawiam
Aśka
Obserwuj wątek
    • Gość: megima Re: małe piersi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 14:59
      Ja mam niecale 70A-maly dramat, jak podnosze rece do gory, to mi stanik
      przelatuje na szyje. Polecam stanik Evelyn gel, rewelacja, z plynnym zelem w
      miseczkach, tylko kosztuje 200zl.Maly biust to troche kalectwo, zadne bluzki
      nie pasuja, wszystko musi byc na ramiaczka...
      • madzia773 do Megimy! 21.01.04, 08:13
        A gdzie kupiłas stanik evelin gel?Chodzi mi o warszawę?A może wysyłkowo?Nie
        znam takiej firmy. Właścicielka 70 A
        • Gość: megima Re: do Megimy! IP: 217.153.38.* 23.01.04, 10:33
          Jestem z Lodzi, wiec w Lodzi, ale szukaj w dobrych sklepach, kosztuje ok 200
          zl, firma Evelyn, stanik jest gladki i miekki, swietnie sie go nosi, no i ten
          zel...Ostatnio kupilam w Kappahl tez sliczny i z zelem, ale tamten jest bj
          luksusowy i wygodniejszy. Powinien byc tam, gdzie jest Lejaby, Rosch,
          Chantelle, bo to tak lepsza marka. Powodzenia!
          • madzia773 raz jeszcze do Megimy! 23.01.04, 12:58
            Dzięki za informację.Czy możesz mi jednak podać adres tego sklepu w Łodzi? Mam
            tam koleżankę, poza tym żadna odległość z W-wy,może się wybiorę?
      • stachenka Re: małe piersi 22.01.04, 23:02
        >Maly biust to troche kalectwo, zadne bluzki
        > nie pasuja, wszystko musi byc na ramiaczka...

Duży biust to kalectwo, bo:
        nie można spać na brzuchu ( a czasem ma się taką ochotę!)
        nie można biegać
        dynda, co nie jest przyjemne (nawet nie mówię o tym jak to wygląda, ale o tych
        nieprzyjemnych szrpnięciach skóry), a na dodatek te dyndnięcia rozciągają
        skórę na dekolcie (cholerna grawitacja!)
        stanika trzeba nieraz szukać tygodniami (a może wziąć specjalny urlop?)
        można mieć totalnie ubabrane ubranie w górnej części brzucha i nieświadomie
        paradować z tym syfem po mieście (samej się nie zobaczy, bo "coś" zasłania)
        ...
    • Gość: ppp [...] IP: 212.160.240.* 19.08.03, 15:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • aposlad [...] 19.08.03, 15:30
      • Gość: ja [...] IP: *.gimsat.pl 19.08.03, 16:57
      • mmajja [...] 20.08.03, 09:38
    • Gość: racja Re: małe piersi IP: *.zvid.net 19.08.03, 15:35
      popieram!
      • Gość: mabe 25 Re: małe piersi IP: *.crowley.pl 19.08.03, 19:04
        ja mam mały biust i bardzo go lubię myślę że najlepszy sposób na mały biust to
        po prostu nie nosić stanika tak jest ładnie i seksi nic cie nie uwiera i w lato
        się nie pocisz pod tą zbroja, a można tak robić bo przecież mały biust nie
        podlega w takim stopniu sile grawitacji i wogle małe sa bardziej jędrne i
        wygodne.
        • Gość: xxx Re: małe piersi IP: *.zwierzyniec.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 18:51
          małe, ale nie miniaturowe... a ja właśnie takowe mam... ale cóż robić?? na
          operację mnie nie stać, zresztą chyba bym się bała, że mi coś spaprają...
          trezba z tym żyć niestety. chociaż jakbym miała mieć miseczkę D, to bym też
          miała problem. chyba już zawsze tak będzie, że będzie nam się najbardziej
          podobało to, czego nam brakuje...
        • Gość: xxx Re: małe piersi IP: *.zwierzyniec.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 18:53
          i jeszcze jedno: w życiu nie założe bluzki bez stanika ze wspomaganiem. trudno,
          będzie mnie uwierał, będę się pocić, ale przynajmniej pozostanie komfort
          psychiczny (niewielki, ale zawsze lepsze to niż nic), że jakieś tam dwie
          wypukłości są, a nie całkiem płasko. a, wierzcie lub nie, u mnie naprawdę
          byłoby całkiem płasko... i co wy na to??
    • Gość: Trishna Re: małe piersi IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 17:42
      Małe piersi są ładne i mają swoich amatorów! Noś je z dumą, ja bym nie
      stosowała staników z cudami, delikatne wkładki i usztywniane miseczki na
      fiszbinach wystarczą!
      • kinia32 Re: małe piersi 19.08.03, 21:19
        mam pytanie ,pamiętacie może mniej więcej w wieku ilu lat przestały wam rosnąć
        piersi ,ja mam 17 lat i noszę 70 a,tak się zastanawiam czy jeszcze urosną ;-(?
        • Gość: nela Re: małe piersi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:12
          Chyba to nie do konca zalezy od wieku, bardziej od tkanki tluszczowej. Ja
          mialam wieksze w Twoim wieku niz teraz. Potem gwaltownie schudlam i... tyle.
          Juz ich nie odzyskalam. Biustonosze odziedziczyla mlodsza siostra :))) ALe
          dziewczyny maja racje, male sa piekne (i praktyczne).
          • Gość: nela Re: małe piersi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:13
            Aha, polecam push-upy z Intimissimi, sa super. W ogole uwielbiam ich
            staniki :)))
            • Gość: Aśka Re: małe piersi IP: 195.245.213.* 20.08.03, 09:18
              Widziałam sklep tej siecie na ul. Chmielnej w W-wie. A gdzie jeszcze
              mogę "spotkać" te sklepy?

Pozdrawiam
              A.
              • Gość: nela Re: małe piersi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 12:14
                w samej Warszawie na pewno jest tez na Senatorskiej przy Instytucie Francuskim
                i w Wola Park, wiecej nie kojarze. W Poznaniu widzialam na Wroclawskiej. Wciaz
                sa u nich przeceny :)))
                • Gość: Queer w klifie na górze w wawie n't IP: *.tele2.pl 24.01.04, 12:35
          • Gość: AnaisNin Re: małe piersi IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 20.01.04, 00:30
            Przez całe liceum miałam kompleks braku biustu, nawet nie miałam staników, bo
            nie były mi potrzebne. Dodam, że byłam bardzo szczuplutka i drobna. A potem
            zaczęłam brać tablet. antykonc., przytyłam nieco (z czego się bardzo cieszę!)i
            oczywiście powiększył mi sie biust. Mam teraz takie małe 75B. I są
            śliczne...Choć gdyby były ciut większe nie miałabym "im" tego za złe;)
            Kompleksów wyzbyłam się jednak jeszcze przed dojściem do 75B - stało sie to po
            tym gdy facet spojrzał na moje piersi i stwierdził, że sa piękne:)Ten błysk w
            oku wyrwał mnie z mojej "piersiowej" paranoi:)
        • Gość: Trishna Re: małe piersi IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 10:43
          70, ale jaka miseczka? wiesz, ja mam wrazenie że moje piersi cały czas rosną,
          a niedaleko mi do 30 tki. W wieku 17 lat martwiłam się ze moje piersi są za
          małe, z czasem kiedy trochę przytyłam piersi się powiększyły. Teraz
          najbardziej podobają mi się małe piersi u kobiet.
          • kinia32 Re: małe piersi 20.08.03, 12:13
            hehe no 70 A ,a 17 będę miała z a miesiąć :-))
    • Gość: madzia773 Re: małe piersi IP: *.sejm.gov.pl / 10.20.1.* 20.08.03, 11:12
      Już o tym pisałam,ale mogę raz jeszcze.Tez mam mały biust.Byłam u Pani
      wizjonerki na Grochowskiej. Z 70 A kazała mi nosić 70C, tylko,że stanik jest po
      prostu pusty.Na szczęście,że jej nie posłuchałam i nie wyrzuciłam moich starych
      staniczków.Trochę się załamałam, bo liczyłam,ze ta pani ma naprawdę jakąś
      genialną metodę,ale cudów nie ma.Oczywiście kazdy może powiedzieć tak jak
      ona:niech pani nosi C zamiast A.Ale biust od tego nie rośnie.Ani od tych masaży.

Po prostu gdybym utyła-biust sam zrobi się większy.Ale lubię siebie taką jaką
      jestem więc pozostaję przy swoich "piegach"
    • bejbe18 Re: małe piersi 20.08.03, 12:20
      ja mam 18 i pół latek i też 70 A,i co ?
      • Gość: cinka Re: małe piersi IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 12:43
        nie jestesmy same laski :)

pozdrawiam, cinka z 70 A ;)
        nie posiadajaca obecnie zadnego stanika
        • stachenka Re: małe piersi 22.01.04, 23:11
          O właśnie. Wy, szczęściary z małymi możecie sobie pozwolic na nienoszenie.
          Ja też tak chcę!!!!!!!!!

(a mi sie ubrania na biuście nie chca dopinać, bo wszystko szyją na was)
    • pstosia Re: małe piersi 20.08.03, 13:19
      ja sie ciesze ze mam maly biust. co prawda mam dopiero 18 lat i moze jeszcze
      mi urosnie, ale taki jak jest teraz mi sie podoba. prawei cale wakacje
      przechodzilam bez staniczka i jest mi z tym super:)
      • Gość: Renia Re: małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 06:34
        Mam dopiero 14 lat, a biust już 75B i chyba nadal rośnie. Czy można zaradzić
        by na tyhm był koniec? Myślę że chyba taka wielkość już mi wystarczy.Boję się
        o wydatki w związku z dokupowywaniem coraz większych staniczków i nie chcę za
        dużych piersi.Dodam że jestem trochę otyła, wiec chyba muszę schudnąc, to i
        piersi nie bedą miały z czego rosnąć?
        • franula Re: małe piersi 11.01.04, 11:47
          nie ma sposobu "powstrzymania" rosniecia piersie, a jak sie zaczniesz
          odchudzac w wieku lat 14 to mozesz sobie bieyd napytać - owszem możesz zmienić
          dietę na zdrowsza i bardziej racvjonalna, ale zadnych głodówek w tym wikeu -
          organizm musi miec z czegu budowac Ci kości i mieśnie, przecież jeszcze
          rośniesz!
          w 95% przypadkow natura naprawde wie co robi i dopasowuje rozmiar biustu do
          sylwetki i typu urody. a 75b to wcale nie jest duży biust chyba, nie?
          poczekaj jeszcze zobazcysz co Ci wyrośnie:)
    • Gość: madusiak Re: małe piersi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.01.04, 11:41
      Dobre są staniki z żelem w KappAhlu. Przynajmniej pod bluzka wydaje sie wiekszy
      biust. Niestety trzeba z tym zyc. Jestem b szczuplka i moj biust to w sumie
      sama tkanka gruczolowa a tluszczu nic. Pewno jakbym utyla...ale wtedy tluszcz
      bym miala tez i tam gdzie nie potrzeba. mam kolezanke z duzym biustem ktora
      zawsze mowi ze nie ma czym sie zachwycac bo to sam tłuszcz!!!
      A pojedrnienie biustu malego czy duzego polecam. Dobry balsam ujedrniajacy i
      nawet maly biuscik ladniej wyglada
      • stachenka Re: małe piersi 22.01.04, 23:15
        Tak rzeczywiście jest. Biust to worek skóry wypełniony smalcem (tkanlą
        tłuszczową ładnie mówiąc) + gruczoł mleczny + ewentualnie guz (rak). Tego
        ostatniego nie polecam.
    • Gość: OLIWKA_ Re: małe piersi IP: 62.233.176.* 11.01.04, 12:58
      mysle,ze nie warto miec kompleksu malych piersi.Sama mam takie i kiedys owszem
      bardzo mnie to krepowalo,ale teraz juz mi przeszlo i jestem zadowolona przy
      wzroscie 160 i chudej konstrukcji z duzym cyckiem wygladalabym jak jakis freak.
      I takich biustonoszy powiekszajacych bardzo piersi nie polecalabym - chyba
      najgorzej to maja faceci co sie na taki stanik nabiora,przychodzi co do czego a
      tu taka niemila niespodzianka :)
    • Gość: katinka Re: małe piersi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 11.01.04, 13:11
      tez tak uwazam, male jest piekne, nie zwisa, nie deformuje sie... jestem
      bardzo szczupla, nieduza, mam 160 cm i nosze rozmiar 70-75 A i wcale nie
      narzekam! latem moge zalozyc fajna koszulke na cieniusienkich ramiaczkach czy
      bluzeczke i nie martwie sie, ze cos mi sie tam zle uklada... polecam staniczek
      push-up Maximizer z Quelle, z uformowanymi na stale wladkami, bardzo
      delikatnie powieksza biust i jest niesamowicie naturalny, staniki z zelami
      przesadnie (moim zdaniem) uwydatniaja piersi, zawsze jak je sciagam to mam
      takie pocieszne wrazenie ;-) ale stanik z triumph'a uwielbiam, szkoda tylko ze
      kosztowal tyle pieniedzy :-(
      • Gość: duch Grety Jak małe?:-) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.01.04, 13:31
        Powiększyć biust pod bluzką to żaden problem, nie wiem o co Wam chodzi. W
        pierwszym lepszym sklepie jest teraz cała masa push-up'ów, z fiszbinami,
        wkładeczkami i czym tylko chcecie. Jak małe macie te piersi? Małe, ale
        okrąglutkie są naprawdę ładne, ale takie "stożki" (ja właśnie mam takie) to
        chyba mają mniej amatorów? Pocieszam się, że Greta Grabo miała chyba takie, a
        jakie miała wzięcie! A może panowie się wypowiedzą?
      • Gość: katinka Re: małe piersi - do katinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 10:31
        To jest nas dwie?! ;)

W sumie mogłabym się podpisać pod tym co napisałaś więc się niech będzie...

• elve Re: małe piersi 11.01.04, 14:02
      w celu powiększenia piersi najlepiej zajść w ciążę. rosną o 1-2 numery :)
      • Gość: jaśmina Re: małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 15:06
        Hej! Dopisuję się do klubu:-)
        Ja od paru lat noszę push -apy (mam wypróbowaną firmę, gdzie pasuje na mnie
        75-A, z tym że WYJMUJĘ DRUTY. Usztywnione pianką miseczki wcale się nie
        deformują a jedynie nieco spłaszczają - dzięki temu biust wygląda naturalniej,
        pod miseczką nie ma tyle luzu no i nic mnie nie uwiera.
        Co do ciąży, to prawda z tym, że po zakończeniu karmienia piersi niestety
        zwykle wracają do poprzedniej wielkośći (raczej małości).Pociechą jest to
        że kobietom o małych biustach często lepiej wychodzi karmienie piersią niż
        tym piersiastym:-)
        • Gość: Duch Grety Re: małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.04, 22:22
          No, tutaj muszę się dopisać. Niestety, w moim przypadku karmienie małymi
          piersiami nie wychodziło najlepiej:-). No i po przejściu na butelkę szybki
          powrót do dawnej małości, choć i w ciąży i w okresie karmienia nie było
          jakiegoś rewelacyjnego wzrostu!
    • Gość: ona Re: małe piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 15:19
      stanik staniekiem , da się oszukać w ubraniu , lecz co potem... ja mam
      strasznei mały biust najczęściej nawet 70A ma za głęboką miseczkę:((( z powodu
      tego mojego biustu mam takie kompleksy , że aż trudno uwierzyć....Mojemu
      ukochanemu moje piersi się bardzo podobją lecz ja nie moge zapomnieć o tym jak
      wyglądają i ciągle łapie doła...Może oprócz doradzenia w sprawie stanika,
      doradzicie jak pozbyć sie tego kompleksu i uwierzyc w siebie???
      pozdówka
      • Gość: jaśmina Re: małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 16:01
        Pocieszające jest to, że minęła moda na biusty-giganty. Teraz na topie
        jest sylwetka bardziej dziewczęca, proporcjonalna. Ponieważ zmiany mody
        polegają na falowaniu od jednej skrajności do drugiej, bardzo prawdopodobne,
        że za parę lat wszystkie kobiety będą chciały mieć to co my ;-)))
      • Gość: madusiak Re: małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.04, 18:46
        jak uwierzc w siebie? pomysl sobie co by ci dal taki duzy biust??? po pierwsze
        niewygodny, po drugie jesli chodzi o facetow to by sie zamiast na tobie
        skupiali na nim...nie powiem zebym ja byla zadowolona z moich "pryszczy",
        czesto glupio mi z ich powodu nawet u lekarza, ale za to mam inne ładne rzeczy
        jesli chodzi o wygląd. Poza tym małe jeśli jędrne i zadbane jest piękne. Tak
        sobie mysle ze jednak najbardziej w tym wzgledzie potrafi dowartosciowac
        ukochany facet...
        • Gość: maleńka Re: małe piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 19:21
          dokładnie... ja też mam 70A ale stwierdzam że nie na biuście świat się
          kończy... poza tym to wydaje mi się że i tak mam większe powodzenie wśród
          mężczyzn niż te chociażby z 70B.
          Nadrabiajmy swoją urodą... Kobiety do góry głowa...
        • Gość: ona Re: małe piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:03
          co by mi dał duzy biust??? po pierwsze chodiz mi o to by on w ogóle był a nei
          jakieś takie wypryski.Chaiałbym by było go widać bez patrzenia prze lupę:)
          Więc nie chodiz o duży ale o normalny.A co by mi to dało? to , że nie
          wstydziłabym sie swego wyglądu , to , że poczułabym sie kobieco i sexy , to ,
          że nie wstydziłabym sie tak jak teraz rozebra cprzed moim ukochanym , to , że
          mogłabym nosic sexy bielizne i wszelkiego rodzaju bluzki , których teraz nei
          moge bo wszystko wisi.To by mi dało , że wyglądałabym jak dziecko.
          Poczułabym sie pewniej we własnej skórze.
          Może to i głupie i niezrozumiałe , ale dla mnie to problem.Mimo tego że mój
          ukochany uwaza ze jestem piekna od stóp do głow to ja nie mogę zapomnieć o tym
          moim mikro biuscie...
          pozdrówka
          • Gość: ona Re: małe piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:05
            miało być: nie wyglądałabym jak dziecko
          • Gość: kili proponuję ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:15
            proponuję ;) że je sprawdzę, także bedziesz miała bardziej obiektywną decyzję,

ps. a jak juz przestaniesz się wstydzić i w ogóle będzie wszystko, a wszystko
            idealnie, i nie będzie żadnych emocji, to jak tu sie podniecać bez emocji :)
          • Gość: kili i jeszcze dodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:18
            i jeszcze dodam, że skoro jesteś taka sfrustrowana, to z tym większą ochotą bym
            cię spenetrował,
    • Gość: olacalek duże piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 19:59
      od ponad miesiaca biore cilest , wczesniej mialam rozmiar 75 b bylam calkiem
      zadowolona, teraz mam juz chyba 80C :(
      • Gość: B Re: duże piersi IP: *.client.comcast.net 11.01.04, 20:46
        To po cilescie?Moze powinnas zmienic tabletki...
        • stachenka Re: duże piersi 22.01.04, 23:19
          Plecy też ci po cileście urosły???
    • kimmay Re: małe piersi 11.01.04, 21:36
      Tez mam male :>
      Jak bylam mlodsza to szalalam ze zlosci, ale teraz... niejeden chlopak mi
      mowil, ze mam sliczny biust :> a to sie liczy...
      Poza tym-bez przesady-az takich mini mini pryszczy to nie mam, ze to chodze na
      zajecia z kumpela; mowie wam-sama skora i kosci z niej i cyckow za grosz...
      przy niej czuje sie jak pamela anderson!
      Latem najczesciej chodze bez stanika np w topikach wiazanych na plecach lub
      takich bez ramiaczek i dziwie sie dziewczynom, ktore CODZIENNIE zakladaja
      stanik, nawet pod letnie bluzeczki w mega upal! albo chodzenie w staniku po
      domu... obled!
      • stachenka Re: małe piersi 22.01.04, 23:22
        Jasne, że jak przychodzę do domu, to zdejmuję rękawiczki, szalik, płaszcz,
        buty i stanik. Obowiązkowo.
        ale niestety na taki komfort w lecie nie mogę sobie pozwolić, bo... mam duże.
    • kimmay Re: małe piersi 11.01.04, 21:39
      a staniki push-up uwazam..za zbedne..
      no dobra: czasem mozna zaszalec i zalozyc taka bielizna np na impreze pod mocno
      exponujaca dekolt bielizne, ale kazdego dnia?
      kiedy przyjdzie dzien, w ktorym wasz chlopak po raz pierwszy zobaczy was bez
      tego 'wypychacza' moze sie biedak troche... zdziwic :>
      pzdr!
      • Gość: Ania Re: małe piersi IP: 195.245.213.* 12.01.04, 09:44
        Cześć
        mam pytanie do Katinki - tez zastanawiałam sięnad tym stanikiem Quelle
        maximizer, ale nie wiem jak on wygląda z tyłu. Mam na myśli czy czasem nie jest
        to dgurby stanik, pasek np. na 5 cm. Ja osobiście wolę wąskie zapięcia i
        staniki.

Mam tez pytanie do Jaśminy - jakiej firmy kupujesz dla siebie te biustonosze i
        gdzie je można w W-wie zakupić.

Pozdrawiam
        Ania
    • Gość: ela Re: małe piersi IP: *.ists.pl / *.devs.futuro.pl 17.01.04, 19:48
      no dobrze, a co sadzicie o operacjach plastycznych?
      • Gość: Iza Re: małe piersi IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 18.01.04, 02:10
        Zrobiłam operację plastyczną. Nie przypominam sobie rownie dobrze wydanych
        pieniedzy!
        Miałam 75 A, teraz mam 75 B - nie macie pojęcia, jaka to różnica! Te sukienki
        na ramiączkach! Ta ulga w kostiumie kąpielowym! Te dekolty!
        I wiecie co? Nikt się nie połapał! Poza lubym, oczywiście, ale on wiedział od
        począku, że mam taki plan. Nawet troche protestował, ale nie dałam sobie wybić
        z głowy. Twierdzi, że róznicę widzi,ale nie czuje. Super,prawda?
        • Gość: ginka Re: małe piersi IP: *.one.pl / 212.160.232.* 18.01.04, 15:07
          Jakie sa skuteczne balsamiki ujędrniajace cycuszki??? :)
        • Gość: ela Re: małe piersi IP: *.ists.pl / *.devs.futuro.pl 18.01.04, 15:56
          naprawde super. napisz cos jeszcze.A ile masz lat i gdzie robilas operacje?ja
          mam wlasnie rozmiar 75a i chcialabym miec 75b.
          • Gość: Iza Re: małe piersi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 11:57
            Operację robiłam w 32 roku życia, wiedząc, że już nigdy nie bedę karmic
            niemowlaka. Dlatego zdecydowałam sie na metodę, która przecina kanaliki
            mleczne, (czy jak to sie tam nazywa) ale daje taki efekt, że nawet wprawne oko
            nie moze dostrzec ingerencji skalpela. Inplanty mam wszyte pod mięśnie. Blizna
            jest wokól sutka, w kształcie litery C. I trzeba by było niezłego magika z lupą
            w ręce, żeby coś zauważył.
            Nie wierz w te wszystkie zabobony, które się opowiada o inplantach. Latałam
            samolotem, a nawet nurkowałam, a wtedy róznica ciśnień jest znacznie większa i
            nic sie nie dzialo.
            Zabieg robiłam w AG Klinik w Miedzeszynie pod Warszawą. Teraz się źle mówi o
            tej placówce, podbno zmasakrowali Hannę Bakułę. Nie wiem, jak tam z nią było,
            ale ja sobie bardzo chwalę i sam zabieg i wszystko co się działo wokół.
            • Gość: to ja Re: małe piersi IP: *.ists.pl / *.devs.futuro.pl 20.01.04, 18:31
            • Gość: ela Re: małe piersi IP: *.ists.pl / *.devs.futuro.pl 20.01.04, 18:34
              Hej. Dzieki za informacje.A nie kusilo cie by bardziej powiekszyc biust np. do
              rozmiaru c?
              I powiedz mi jak sie czulas po takiej operacji, w sensie zadowolenia z poprawy
              wygladu ? I jeszcze czy takie piersi wygladaja naturalnie, czy blizny te wokol
              brodawek naprawde sa tak niewidoczne?
              • Gość: Iza Re: małe piersi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 12:42
                Nie, nie kusiło. Jestem dosyć szczupła i takie C wygladałoby sztucznie i
                dziwacznie.
                W klinice spędziłam dobę, po dwóch tygodniach miałam zdjęte plasterki (o
                zadnych szwach nie ma mowy, to było sklejone) potem pare tygodni nosiłam taki
                staniko - gorset, zeby kształt sie ładnie uleżał.
                Nie kryję, że bolało. Pierwsze parę dni nie mogłam podnieśc rąk. Wolne miałam
                przez tydzień, potem wróciłam do pracy.
                Nikt nie zauważył, bo przedtem wstydziłam sie braku biustu i nie nosiłam
                sukienek na ramiączkach, dekoltów itp. A jeśli miałam coś dopasowanego, to pod
                spodem pusch-up.
                Teraz usłyszałam: dlaczego wcześniej sie tak nie ubierałaś? Pieknie wyglądasz!
                Przyznałam sie lubemu (było wyżej) i przyjaciółce, która zażądała oględzin. A
                potem zapytała, czy dam jej po ryju, jeśli zechce pomacać. Nie dałam. ;-)
                Słuchaj, nie mam prowizji u zadnego chirurga plastycznego. Daję Ci słowo, nie
                widać. Mam prześliczne cycuszki i nikt, NIKT! nie jest w stanie tego rozpoznać.
                Gadanie facetów, że rozpoznają, który biust jest prawdziwy, a który nie, jest
                tak samo prawdziwe, jak gadanie, że zawsze rozpoznają kiedy kobieta ma
                prawdziwy orgazm, a kiedy udaje.
                • Gość: Iza Re: małe piersi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 13:54
                  Sorry, dopiero teraz doczytałam, że pytałaś raczej o samopoczucie psychiczne
                  niż fizyczne.
                  Psychicznie - bajka! Co rano spogladając w dół piszczałam z niedowierzania.
                  Latem wlozyłam cieniutka bluzeczkę i nic pod spód i łapałam te obleśne
                  spojżenia! (Tylko raz, to jednak średnia przyjemność)
                  Poszłam na zakupy i wzięłam do przymierzalni te wszystkie ciuchy, które
                  omijałam. Chciałam zobaczyć, jak sie w tym bedę czuć. I takie bikini ze
                  sznureczków, i sukienkę z gołymi plecami, i co tylko!
                  Przeciwiczyłam te wszystkie sztuczki z pochylaniem sie przy jakimś facecie.
                  Albo z otarciem się w ciasnym przejściu... I znów - raz przećwiczyłam,
                  zobaczyłam, że działa i koniec.
                  I jeszcze jedno - inplantów nie rozpoznał mój ginekolog, którego odwiedzam od 8
                  lat.
                  • Gość: zgrzyt o rety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:29
                    te sztuczki jak piszesz stosują wszystkie trochę starsze panie :) w różnych
                    urzędach, sklepikach, i innych miejscach, facet ma sprawę, no i cały czas nie
                    patrzy w oczy, spogląda w dół, no a co tam, oczywiście dekolt i cyce, jak w
                    telewizorze, po chwili spostrzga że gapi się w te cyce, i robi mu sie
                    nieprzyjemnie, a kobita pewna, jak to jej cyce robią furorę, a człowiekowi
                    zbiera się na pawia,

także wiesz najczęściej to złudzenia :)

ps. nie pisz o obleśnych spojrzeniach, skoro aż się pocisz na ich myśl
                    • Gość: Iza Re: o rety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 12:01
                      O rany, napisałam przecież, że zrobiłam to raz, żeby sprawdzić jakie to
                      uczucie, stwierdziłam, ze nieciekawe i dałam sobie spokój. Gdybym miała taki
                      biust normalnie, to przećwiczyłabym wszystko w szesnastym roku życia i juz by
                      mnie nie korciło. Tyle.
                      Dalej:
                      dla kogo powiększałam biust? Dla siebie. Takiej odpowiedzi nie wziąleś pod
                      uwagę. Bo niby dlaczego dla sowich kum czy jak je tam nazwałeś. Zrobiłam to po
                      to, zeby sie lepiej czuć np na plaży. Żeby sukienki lepiej lezały. E tam, nie
                      zrozumiesz, tak to fajnie mieć super cycki;-)
                      Dalej:
                      Sutki się zachowują normalnie. Jak mają powód to stoją, a jak nie to nie.
                      Musisz uwierzyc na słowo.
                      Drugiego pytania nie rozumiem.

• Gość: zgrzyt Re: o rety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:37
                        ok., niech będzie, że dla siebie, w sumie ja nic nie mam przeciw, może akurat
                        to był dobry krok, prze internet nie wiem,

tylko nie pasuje mi ta agitacja w złym stylu, i dlatego te parę słów

wg mnie moda noramlna czy moda na większe cycki, czy moda na ... to wynik
                        presji otoczenia i nic więcej, otoczenie raczej głupsze niż mądrzejsze,
                        dziewczyny niszczą same swoją urodę dla mody, ubierają się na wzór ..., malują
                        się na wzór ..., a na koniec powiększają cycki, pod tą presją,

a jak facet powie, że mu się to nie podoba, to wściekłość
                        myślenie sterotypami typu faceci wolą blondynki (zdarzają się, kiedyś pewnie
                        było więcej, ale teraz ??), lubią duże biusty (może z 20%), i tak dalej,
                        a także sporo jest fanów niedużych biustów, i powiększenie w tej sytuacji to
                        katastrofa,

tylko w skrajnych przypadkach uważam, że powiększanie biustu ma sens, 90 na 100
                        przypadków to bezsens (ewentualnie wymóg branży :) ), powiększony biust prawie
                        zawsze można poznać, gdyż robione są zawsze z przesadą, ale wszystko można
                        wytłumaczyć jak się nie podoba to do widzenia, chłopakowi i mężowi też ma się
                        podobać i koniec, nie ma wyjścia :)
                        • Gość: Iza Re: o rety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 15:47
                          Rozumiem, że to do mnie.
                          Jedna powiększa sobie biust, a druga zakłada aparat na zęby, trzecia nosi
                          soczewki kontaktowe. Wszystkie te działania sa pod presją otoczenia. Nie mam na
                          mysli bezrefleksynej pogoni za modą. Atrakcyjny wygląd zwiększa nasze szanse w
                          każdej dziedzinie życia.
                          Przeważnie atrakcyjna jest ta kobieta, która sie atrakcyjna czuje. Stąd
                          pięknieją zakochane dziewczyny. Te, które malują sie nawzór... widocznie nie
                          czują sie atrakcyjne, bo muszą się "ozdabiać".
                          Co co facatów - i tak nie bedę się podbać wszystkim. Są tacy, co lubią brunetki
                          przy kości i tacy, co lubią szczupłe blondynki. Najczęściej jednak mężczyźni
                          lubią kobiety pogodne, pełne wdzięku i estetyczne. Ja CZUJĘ się piękniejsza.
                          Zgrabniejsza. Bardziej kobieca. To sie przekłada na moja samoocenę i
                          zachowanie. Mój facet jest z tego bardziej niz zadowolony.
                          I jeszcze jedno - pewnie nigdy się nie dowiesz ile powiększonych biustów miałes
                          w swoich rękach ;-)Nie poznasz. Uwierz mi, nie poznasz! Prawie nigdy biust nie
                          jest powiększany z przesadą, chyba że są to - jak wspomniałeś - wymogi branży.
                          W 90 na 100 przypadkach jest to zmiana o jeden rozmiar.
                  • Gość: zgrzyt i pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:44
                    1. Dla kogo powiększałaś swój biust - bo nie dla chłopaka (protestował, wie, i
                    miłaś w sumie to gdzieś, zreszta normalka), nie dla oblesnych facetów i ich
                    spojrzeń, na rurze też chyba nie pracujesz, jest jedyna sensowna odpowiedź,
                    zresztą zawsze ta sama, dla sowich kum, ciotek i innych koleżanek, chyba, źe
                    się mylę :)

2. No i jeszcze to, bo nie jestem w temacie, a ciekawość swoje robi, co z
                    sutkami
                    a) stale stoją,
                    b) czy w ogóle nie mogą,
                    c) czy też reagują jak naturalne, ale chyba raczej to niemożlwie

Jak
                    a) to na oblesne spojrzenia skutek dobry
                    b) to katastrofa
                    c) to wazniejsze niż wielkość cyca
                    • Gość: Ygrek Re: i pytanka IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 10.04.04, 02:37
                      He, he...
    • 18lipiec Raczej nic nie pomoże 18.01.04, 15:28
      trzeba sie pogodzić z tym że sie jest płaskim i znosić to grzecznie. taka
      desperacja w postaci pompowanych staników jest śmieszna.
      • Gość: Lenka Re: Raczej nic nie pomoże IP: *.chello.pl 18.01.04, 15:39
        Dziewczyny,ja nie wiem czym wy się przejmujecie!
        Najażniejsze żeby biust był zadbany i jędrny.Ja mam takie duże B i powiem, że
        wam zazdroszczę.Chciałabym mieć mniejszy biust-to wygodniejsze i bardziej
        praktyczne,nie ma takich problemów z kupnem bluzki(zazwyczaj te które mi się
        podobają są na mnie zaścisłe),doborem stanika(można chodzić bez),mały biust
        raczej się nie zdeformuje tak jak duży.
        • 18lipiec Re: Raczej nic nie pomoże 18.01.04, 18:04
          nie zdeformuje...ale jak hu...wo wygląda....
          • Gość: Berni Do 18lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:36
            Zanim zaczniesz wypowiadać się na forum, może poćwicz trochę ortografię,
            głuptasku? Co wg. ciebie oznacza: hu...wo? Takie słowo (a domyślam się o jakie
            tutaj chodzi) nie istnieje w języku polskim.
            • 18lipiec Re: Do 18lipiec 20.01.04, 16:16
              Oho następna z małym biustem...
              • Gość: Berni Re: Do 18lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 02:50
                Och skarbie, na podstawie mojej wypowiedzi nie możesz wnioskować o rozmiarze
                mojego biustu. Za to na postawie twojej można wnioskować o rozmiarze twojego
                móżczku - maleńki, bez mikroskopu nie ma szans zobaczyć.
                • Gość: kasia.lomanczyk Re: Do 18lipiec IP: 213.199.221.* 10.04.04, 07:26
                  Podobała mi się uwaga o ortografii w świetle słowa "móżCZku" ;)
      • stachenka Re: Raczej nic nie pomoże 22.01.04, 23:25
        No i mina faceta po zdjęciu takiego "napompowanego" stanika =/
    • Gość: Eurofabrika.com Małe jest piekne !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 07:08
      Nicola
    • Gość: dr.q małe piersi można powiększyć w naturalny sposób IP: *.future-net.pl 20.01.04, 09:31
      qmpl@tlen.pl
      • Gość: Ania Re: małe piersi można powiększyć w naturalny spos IP: 195.245.213.* 20.01.04, 11:32
        W takim razie może podzielisz się tym sposobem ;-)
        • Gość: dr.Q Re: małe piersi można powiększyć w naturalny spos IP: *.future-net.pl 21.01.04, 20:00
          nie ma sprawy, opisz w czym masz problem
          • Gość: Ania Re: małe piersi można powiększyć w naturalny spos IP: 195.245.213.* 22.01.04, 09:53
            Mój problem jest związany z tym wątkiem. A pytanie zadałam odnośnie - jak można
            małe piersi powiększyć w naturalny sposób?

Pozdrawiam.
            • Gość: kaja Re: małe piersi można powiększyć w naturalny spos- IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 09:59
              moze to jest metoda oparta na diecie?
              jezeli tak, to odpuscie sobie...
              nierealna dieta jak na polskie realia
              nawet po zapchaniu sie dokumentnie serkami sojowymi ;]
              nie dziala, niestety ;)
              ale jak ktos chce moge podeslac

• Gość: KINGA ILE KOSZTUJE POWIĘKSZENIE BIUSTU??? IP: *.media4.pl / *.media4.pl 22.01.04, 17:17
      • Gość: Iza Re: ILE KOSZTUJE POWIĘKSZENIE BIUSTU??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 10:28
        8 - 12 tysięcy. Zależy gdzie i zależy jaka wkładka.
    • stachenka Re: małe piersi 22.01.04, 22:55
      Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Cześć
      > sa różne wątki na forum, ale nie ma tego, który mnie najbardziej interesuje.
      > Piszecie dziewczyny o dużych piersiach, gdzie kupić staniki, itp, ale
      > przecież są też kobiety, których natura nie obdarzyła zbyt chojnie.
      >
      > Czy polecana Pani na Grochowskiej posiada też staniki, które "poprawią
      > naturę"?
      >

Z piersiami jak z dziećmi: małe piersi- mały kłopot, duże piersi- duży kłopot.

np.
      Jak chcę kupić sobie stanik, a noszę 75F, to 2/3 sprzedawców patrzy na mnie
      jak na ufo, a 1/3 proponuje coś w stylu 90D. To tak jakby sobie kupić buty,
      które są jednocześnie za krótkie i za szerokie. Rewelka!

Absolutnie nie stać mnie na staniki droższe niż 40zł. Ale kilka lat temu,
      kiedy moja sytuacja finansowa była sporo lepsza i kiedy byłam zdesperowana (bo
      mi urosło, i nosiłam o 3 rozmiary za mały), przymierzyłam kilka 75 wówczas E z
      Triumpha. Wszystkie miały zdecydowanie za krótkie ramiączka.
      • Gość: Asia Re: małe piersi IP: 195.245.213.* 23.01.04, 09:30
        A dla mnie nawet 70 A ma za dużą miseczkę.
        • Gość: stachenka Re: małe piersi IP: *.umcs.lublin.pl 23.01.04, 12:12
          Na Twoim miejscu z radością wyrzuciłabym wszystkie staniki.
    • Gość: malamarta Re: małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 00:18
      ja tez mam male piersi, powiedzialabym nawet bardzo male, staniki 70a bywaja za
      duze... gdybym byla drobna i chuda to moze by to jeszcze jakos wygladalo, ale
      ja jestem calkiem przy sobie (165cm - 56kg) i zupelnie mi sie to nie podoba.
      boje sie chudnac, bo wtedy mi juz nic chyba nie zostanie ;-) moze mam jakies
      problemy z hormonami? ostatnio zdarzyly mi sie 2 3-miesieczne przerwy w
      miesiaczce, myslicie ze jakbym przeszla jakas terapie hormonalna to uroslyby
      troche? dodam jeszcze ze ani moja siostra ani moja mama w moim wieku(17 lat)
      nie mialy duzych piersi, ale tak malych tez nie.. czy jest dla mnie jakas
      nadzieja???
      • Gość: Kinia Re: małe piersi IP: *.ists.pl / 193.25.0.* 24.01.04, 11:11
        Wiesz mysle ze powinnas zglosic sie do dobrego endokrynologa lub ginekologa-
        endokrynokoga.Zrobic badania i wszystko sie wyjasni.Niestety male piersi to
        czesto po prostu geny a nie zaburzenia hormonalne.Pozdrawiam
    • Gość: Libertine Re: małe piersi IP: *.tele2.pl 24.01.04, 13:01
      to ja nastepna ktora sie zapisuje do klubu, nie lubie staników push up, nosze
      tylko z fiszbinami i usztywniane, wtedy najlepiej wszystko wyglada, jakbym
      zdjęła np. do bluzki taki stanik - raz z biustem 75C, nastepnego z jakims 75A -
      chyba wiecie o co mi chodzi.. dlatego nie nosze push up.
      duzy biust W OGOLE mi sie nie podoba, u nikogo. klopot... i jakos to tak
      wyglada...
      ale bez stanika tez nie uwielbiam chodzic, bo jakis dziwny kształt wtedy maja.
      poza tym - mojemu "facetowi" ((okreslenie b. mocno naciągane)) spodobały sie
      takie jak mam 75B i zechciał je dotykac. im sie wszystko podoba co kobiece bo
      oni po prostu tego nie maja.
      jak mowie - ja sie sobie b. podobam, sama w sobie ale ostatnio jeszcze bardziej
      przez niego wlasnie.
      i swiat sie nie konczy na biuscie, przez ludzie nie bedą cie nie lubic za to ze
      takowy masz mały, nie? wiec czym sie przejmowac..
      i jak wlasnie ktos ma taki problem i jednoczesnie mowi ze jej facetowi sie
      podobają to w ogole nie wiem w czym problem.
    • erkataka Re: małe piersi 24.01.04, 14:42
      też mam małe piersi (75A),jak byłam młodsza to znczy pare lat temu miałam z
      tego powodu kompleksy,ale teraz sie smieje z tego i za nic w świecie nie
      zamieniłabym ich na jakis balony.jak wiesz -małe jest piękne,i to jest
      prawda,poza tym na długo zostaną jędrne i piękne,a tak poza tym mój chłopak je
      uwielbia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka