Gość: kasiek IP: hpcache:* 20.08.03, 11:25 Hej, czy ktoś mógłby mi podać namiary do naprawde świetnego fryzjera (fryzjerki)w Płocku - z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: fryzjerzy w Płocku IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 12:07 najlepszy to na międzytorzu. ten salon przenosil sie juz wiele razy w rozne miejsca plocka, zaczynali bardzo dawno temu i są naprawdę dobrzy. chodzila moja mama pożniej ja dołączylam. warto naprawdę podaje Ci telefon 26 36 096 ja jestem wierna pani Renacie, ale dobra jest też p. Tereska daj znać jak wrócisz :) ps jedziesz autobusem 20tką prawie do końca a później to już bliziutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magarett2 Re: fryzjerzy w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 18:30 hej jesli fryzjer w Plocku, to tylko Grzesiek! Facet zna sie na rzeczy! Kiedys mial salon blisko Taygera, obecnie przyjmuje na Gradowskiego 9c. tel: 264-48-82. Zadzwon, bo troche na wizyte sie czeka, ale naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
starlo Re: fryzjerzy w Płocku 24.08.03, 19:44 a fryzjerzy w Auchan? Czy warto tak się strzyc? Odpowiedz Link Zgłoś