patus1985 15.02.08, 17:19 dziewczyny macie jakies rady co odzywia rzesy? mam oslabione i cienkie. czytalam na ktoryms forum ze olejek rycynowy je odzywia ale jakos nie widze specjalnej roznicy:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patus1985 Re: słabe rzesy 18.02.08, 20:39 Uzywalam ok miesiaca codziennie na wieczor a czasem w ciagu dnia, ale przestalam bo podrazniał mi oczy. Teraz tylko od czasu do czasu natomiast zawsze przed pomalowaniem rzes nakladam odzywke witaminowa lecz to rowniez nie daje skutku:( Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: słabe rzesy 18.02.08, 20:51 Tez stosowałam olejek rycynowy na zlecenie mojej kosmetyczki, efektów też nie zauważyłam. Tyle że ja nie systematyczna byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamillla7 jest sposob 19.02.08, 17:54 TALIKA,polecam.mozna to kupic w estentii np.oczywiscie rzecz dziala doraznie,jak np szampon nadajacy blysk etc.ale skutkuje,ja nie mialam rzes,a dzieki tej odzwyce cos tam mam.tylko kiedy uzywam,no ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
patus1985 :) 20.02.08, 21:10 dzieki kamillla7 za rade!! postaram sie to nabyc i zycze Ci gestych rzes:) Odpowiedz Link Zgłoś