Gość: kaśka IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 17:08 Witam! Gdzie w Lodynie można kupić jakąs oryginalną biżuterię. Bransoletkę, może naszyjnik. Mój facet to straszna sierotka, nie wiem gdzie go wysłać. Będę wdzięczna. pzdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: zakupy w Londynie IP: *.duna.pl 23.08.03, 23:12 kurcze,za bardzo mi akurat teraz nic nie przychodzi do głowy-jedynie:jeśli lubisz oryginalne,ale niekoniecznie markowe rzeczy,to wygoń go np. na Portobello Rd. (od stacji metra Notting Hill Gate lub jeszcze lepiej od Landbroke Grove).pełno jest różnych takich rzeczy w China Town (obok Soho i Covent Garden) i w ogóle na Oxford Street lub w okolicach Knight's Bridge.jeśli chcesz coś takiego 'lekkiego' lub kiczowatego (ale nie w złym tego słowa znaczeniu;)) ) to niech goni do Top Shopu (przy Oxford Circus). po cos drogiego może iść do Selfridges.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: zakupy w Londynie IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 12:53 dzięki mag :)) Odpowiedz Link Zgłoś