Dodaj do ulubionych

zapach dla 14-latki

25.08.03, 13:31
Proszę o radę jaką wodę toaletową można kupić 14-latce. Córka marzy o GLOW
J.Lopez ale czy to nie jest zapach "za poważny" dla niej.
Obserwuj wątek
    • Gość: primcia Re: zapach dla 14-latki IP: *.chello.pl 25.08.03, 15:54
      Moze ktoras z owocowych wod Yves Rocher - jest malinowa, kokosowa, waniliowa,
      truskawkowa i jezynowa. Ja je bardzo lubie, Glow j.lo tez mam, ale rzeczywiscie
      jest to zapach dla doroslej kobiety.
      • Gość: kiwi Re: zapach dla 14-latki IP: *.kprm.gov.pl 25.08.03, 16:02
        Szczerze mówiąc, 14-latka powinna pachnieć mydłem, ewentualnie delikatnym
        dezodorantem. Dzisiejszej młodzieży całkiem poprzewracało się w głowach. Nie
        wiem jednak, czy bardziej nastolatkom, czy ich matkom.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ert Re: zapach dla 14-latki IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 25.08.03, 19:34
          a ty wez sie w glowe stuknij.

noa fleur jest ladne-rozowe opakowanie z taka perelka w srodku.
          • bum4 Re: zapach dla 14-latki 25.08.03, 19:41
            Gość portalu: ert napisał(a):

> a ty wez sie w glowe stuknij.
            >
            > noa fleur jest ladne-rozowe opakowanie z taka perelka w srodku.

Dla 14-latki? No ja uwazam ze Noa fleur jest troszke za powazna. Jednakze
            uwazam rowniez, iz przesada jest mowienie ze dziewczyna w wieku 14-stu lat
            powinna pachniec tylko mydlem ewentualnie delikatnym dezodorantem.
            Jezeli bedzie odpowiednio dawkowac dany zapach to w zasadzie mozna jej
            sprezentowac.
            Mnie osobiscie Glow sie nie podoba, ale moze np. Clinique happy? Mily, swiezy
            i dyskretny.

Ola
        • Gość: ja Re: zapach dla 14-latki IP: *.skandia.de 26.08.03, 11:40
          zgadzam sie dezodorant jest wystarczajacy dla tak mlodej damy... po co pchac
          dziecko w doroslosc na sile, "bo jej sie marzy..." Rodzice nie przesadzajcie!!!
    • bum4 Re: zapach dla 14-latki 25.08.03, 19:53
      Albo polecam CK One, to byly moje pierwsze perfumy, dostalam jako nastolatka:)

Nie wiem tylko czy jest jeszcze w sprzedazy ta wersja. Opakowanie bylo biale,
      z matowego szkla.

Ola
      • Gość: oliwka Re: zapach dla 14-latki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 20:28
        A może Laure? Bardzo ładne perfumy, lub Iternity? Mam oba te, i wydaje mi sie,
        że są takie "delikatne" :) Pasuja dla młodych kobietek, ja przynajmniej
        kupiłabym je napewno dla swojej córki.

Oliwak - pozdrawiam
        • Gość: lenya Re: zapach dla 14-latki IP: *.lublin.mm.pl 25.08.03, 20:41
          - Green Tea Elizabeth Arden (bardzo świezy i delikatny)
          - L'eau par Kenzo

a moze Coty? Tansze :) Pret-a-porter itd.
        • kalamburka_89 Re: zapach dla 14-latki 25.08.03, 20:47
          A może "Green Tea" E. Arden? To taki delikatny, cytrynowy zapach. Tylko, że
          bardzo nietrwały. Ja ostatnio używam żelu pod prysznic i balsamu
          Avonu "Naturals" o "smaku" Soczystego Melona i wszyscy się pytają czym pachnę.
          I nie używam żadnej wody, żeby nie "zagłuszyć" ślicznego słodkiego (ale nie
          mdłego) zapachu melona, który zresztą długo się utrzymuje. Pozdrawiam.
          • Gość: oliwka Re: zapach dla 14-latki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:44
            O właśnie -Pret-a-porter- tez świetne perfumy ;)
        • Gość: paszczak13 Re: zapach dla 14-latki IP: *.crowley.pl 26.08.03, 13:26
          Czy masz na myśli Laurę firmy Biagotti czy może jakiś inny, o którym nie
          słyszałam?
          • Gość: oliwka Re: zapach dla 14-latki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 18:45
            Gość portalu: paszczak13 napisał(a):

> Czy masz na myśli Laurę firmy Biagotti czy może jakiś inny, o którym nie
            > słyszałam?

Tak, mam na mysli Laure firmy Biagotti, żadnych innych o takiej nazwe nie
            znam ;) Pozdrawiam/oliwka
      • Gość: Karina252 Re: zapach dla 14-latki IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 20:44
        bum4 napisała:

> Albo polecam CK One, to byly moje pierwsze perfumy, dostalam jako nastolatka:)
        >
        > Nie wiem tylko czy jest jeszcze w sprzedazy ta wersja. Opakowanie bylo biale,
        > z matowego szkla.
        >
        > Ola

Jest jeszcze!!!!!Wiem bo używam. Mówcie co chcecie, ale ja się perfumowałam
        mając 14 lat! Teraz już nie używam, ale nadal podoba mi się wykrzyknik czarny
        oraz chanson różowy. W sam raz dla nastolatki.
    • diab.lica Re: zapach dla 14-latki 26.08.03, 12:09
      ja bym jej kupila ten zapach o jakim marzy.
      moze za dorosly, ale co z tego?
    • Gość: isa Re: zapach dla 14-latki IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 26.08.03, 12:12
      a ja myśle, że dla 14-latki wystarczające będą wody toaletowe Oriflame'a.
    • Gość: S. Re: zapach dla 14-latki IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 26.08.03, 13:15
      Firma AVON ma wsród swoich zapachów kilka, które pasują dla 14-latki .Niektóre
      z nich są właśnie świeże, delikatne.
      • Gość: ania Re: zapach dla 14-latki IP: 212.244.242.* 26.08.03, 13:35
        moja znajoma 15latka używaTommy Hilfinger'a Girls.........podobają się jej też
        Happy Cliniq'a
      • Gość: Tuptus Re: zapach dla 14-latki IP: *.usc.es 26.08.03, 18:10
        Popieram, Avon ma pare niezlych, nie ma co kupowac nastolatce markowych
        drogich perfum. Pamietam pierwsze na jakie mnie bylo stac po "bazarowych"
        podrobach jako nastolatke - Celebre.
        • Gość: S. Re: zapach dla 14-latki IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 26.08.03, 18:26
          Rzeczywiscie masz rację, zapach Celebre jest akurat też kiedys miałam te
          perfumy. Z tego co pamiętam woda toalet. orchidea/mimoza tez jest delikatna i
          bardzo ładna
    • Gość: dixi Re: zapach dla 14-latki IP: *.net / 192.168.9.* 26.08.03, 21:12
      od wczoraj chodzi za mna zapach wody bambusowej Yves Rochera; osobiscie
      uwielbiam takie "trawiaste" zapachy, dotychczas latem używalam roznych wersji
      zapachow "zielonoherbacianych", a tu taki bambus...;) 14 lat skonczylam dawno,
      ale miom zdaniem dla 14-latki bardzo pasują takie aromaty; i polecam;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka