paszczak13 25.08.03, 13:31 Proszę o radę jaką wodę toaletową można kupić 14-latce. Córka marzy o GLOW J.Lopez ale czy to nie jest zapach "za poważny" dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: primcia Re: zapach dla 14-latki IP: *.chello.pl 25.08.03, 15:54 Moze ktoras z owocowych wod Yves Rocher - jest malinowa, kokosowa, waniliowa, truskawkowa i jezynowa. Ja je bardzo lubie, Glow j.lo tez mam, ale rzeczywiscie jest to zapach dla doroslej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: zapach dla 14-latki IP: *.kprm.gov.pl 25.08.03, 16:02 Szczerze mówiąc, 14-latka powinna pachnieć mydłem, ewentualnie delikatnym dezodorantem. Dzisiejszej młodzieży całkiem poprzewracało się w głowach. Nie wiem jednak, czy bardziej nastolatkom, czy ich matkom. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: zapach dla 14-latki IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 25.08.03, 19:34 a ty wez sie w glowe stuknij. noa fleur jest ladne-rozowe opakowanie z taka perelka w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: zapach dla 14-latki 25.08.03, 19:41 Gość portalu: ert napisał(a): > a ty wez sie w glowe stuknij. > > noa fleur jest ladne-rozowe opakowanie z taka perelka w srodku. Dla 14-latki? No ja uwazam ze Noa fleur jest troszke za powazna. Jednakze uwazam rowniez, iz przesada jest mowienie ze dziewczyna w wieku 14-stu lat powinna pachniec tylko mydlem ewentualnie delikatnym dezodorantem. Jezeli bedzie odpowiednio dawkowac dany zapach to w zasadzie mozna jej sprezentowac. Mnie osobiscie Glow sie nie podoba, ale moze np. Clinique happy? Mily, swiezy i dyskretny. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zapach dla 14-latki IP: *.skandia.de 26.08.03, 11:40 zgadzam sie dezodorant jest wystarczajacy dla tak mlodej damy... po co pchac dziecko w doroslosc na sile, "bo jej sie marzy..." Rodzice nie przesadzajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: zapach dla 14-latki 25.08.03, 19:53 Albo polecam CK One, to byly moje pierwsze perfumy, dostalam jako nastolatka:) Nie wiem tylko czy jest jeszcze w sprzedazy ta wersja. Opakowanie bylo biale, z matowego szkla. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: zapach dla 14-latki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 20:28 A może Laure? Bardzo ładne perfumy, lub Iternity? Mam oba te, i wydaje mi sie, że są takie "delikatne" :) Pasuja dla młodych kobietek, ja przynajmniej kupiłabym je napewno dla swojej córki. Oliwak - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenya Re: zapach dla 14-latki IP: *.lublin.mm.pl 25.08.03, 20:41 - Green Tea Elizabeth Arden (bardzo świezy i delikatny) - L'eau par Kenzo a moze Coty? Tansze :) Pret-a-porter itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: zapach dla 14-latki 25.08.03, 20:47 A może "Green Tea" E. Arden? To taki delikatny, cytrynowy zapach. Tylko, że bardzo nietrwały. Ja ostatnio używam żelu pod prysznic i balsamu Avonu "Naturals" o "smaku" Soczystego Melona i wszyscy się pytają czym pachnę. I nie używam żadnej wody, żeby nie "zagłuszyć" ślicznego słodkiego (ale nie mdłego) zapachu melona, który zresztą długo się utrzymuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: zapach dla 14-latki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:44 O właśnie -Pret-a-porter- tez świetne perfumy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczak13 Re: zapach dla 14-latki IP: *.crowley.pl 26.08.03, 13:26 Czy masz na myśli Laurę firmy Biagotti czy może jakiś inny, o którym nie słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: zapach dla 14-latki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 18:45 Gość portalu: paszczak13 napisał(a): > Czy masz na myśli Laurę firmy Biagotti czy może jakiś inny, o którym nie > słyszałam? Tak, mam na mysli Laure firmy Biagotti, żadnych innych o takiej nazwe nie znam ;) Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina252 Re: zapach dla 14-latki IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 20:44 bum4 napisała: > Albo polecam CK One, to byly moje pierwsze perfumy, dostalam jako nastolatka:) > > Nie wiem tylko czy jest jeszcze w sprzedazy ta wersja. Opakowanie bylo biale, > z matowego szkla. > > Ola Jest jeszcze!!!!!Wiem bo używam. Mówcie co chcecie, ale ja się perfumowałam mając 14 lat! Teraz już nie używam, ale nadal podoba mi się wykrzyknik czarny oraz chanson różowy. W sam raz dla nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: zapach dla 14-latki 26.08.03, 12:09 ja bym jej kupila ten zapach o jakim marzy. moze za dorosly, ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: zapach dla 14-latki IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 26.08.03, 12:12 a ja myśle, że dla 14-latki wystarczające będą wody toaletowe Oriflame'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zapach dla 14-latki IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 26.08.03, 13:15 Firma AVON ma wsród swoich zapachów kilka, które pasują dla 14-latki .Niektóre z nich są właśnie świeże, delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zapach dla 14-latki IP: 212.244.242.* 26.08.03, 13:35 moja znajoma 15latka używaTommy Hilfinger'a Girls.........podobają się jej też Happy Cliniq'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuptus Re: zapach dla 14-latki IP: *.usc.es 26.08.03, 18:10 Popieram, Avon ma pare niezlych, nie ma co kupowac nastolatce markowych drogich perfum. Pamietam pierwsze na jakie mnie bylo stac po "bazarowych" podrobach jako nastolatke - Celebre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zapach dla 14-latki IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 26.08.03, 18:26 Rzeczywiscie masz rację, zapach Celebre jest akurat też kiedys miałam te perfumy. Z tego co pamiętam woda toalet. orchidea/mimoza tez jest delikatna i bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: zapach dla 14-latki IP: *.net / 192.168.9.* 26.08.03, 21:12 od wczoraj chodzi za mna zapach wody bambusowej Yves Rochera; osobiscie uwielbiam takie "trawiaste" zapachy, dotychczas latem używalam roznych wersji zapachow "zielonoherbacianych", a tu taki bambus...;) 14 lat skonczylam dawno, ale miom zdaniem dla 14-latki bardzo pasują takie aromaty; i polecam; Odpowiedz Link Zgłoś