Gość: sonka IP: *.root.pl 26.08.03, 21:27 Troche za duzo zjadlam... Zle sie z tym czuje. Co robicie jak tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: Co robicie gdy sie objecie? 26.08.03, 21:29 Gość portalu: sonka napisał(a): > Troche za duzo zjadlam... Zle sie z tym czuje. > > Co robicie jak tak macie? Spicie..w ramionach ukochanego..pomaga:) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
vaunti Re: Co robicie gdy sie objecie? 26.08.03, 22:13 Ja bym chyba nie potrafiła zasnąć po takim obżarstwie... nawet w ramionach ukochanego. Jedyne co mi przychodzi na myśl to jakieś herbatki przyśpieszające trawienie. Aaaaa potarta marchewka i jabłko w sporej ilości na pewno pomoże. Przeczyści, że hej! Tylko czy po takim obżarstwie da się jeszcze wpakować te marchewki i jabłko ? Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Co robicie gdy sie objecie? 26.08.03, 23:34 vaunti napisała: > Ja bym chyba nie potrafiła zasnąć po takim obżarstwie... nawet w ramionach > ukochanego. > Jedyne co mi przychodzi na myśl to jakieś herbatki przyśpieszające trawienie. > Aaaaa potarta marchewka i jabłko w sporej ilości na pewno pomoże. Przeczyści, > że hej! Tylko czy po takim obżarstwie da się jeszcze wpakować te marchewki i > jabłko ? A ja po jedzeniu zawsze zasypiam hihi ;) To moze zamiast marchewki i jablka to pomarnczka? ;) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: *.sika.com.pl / 10.168.16.* 27.08.03, 08:49 Gość portalu: sonka napisał(a): > Troche za duzo zjadlam... Zle sie z tym czuje. > > Co robicie jak tak macie? rapaholin na przejedzenie i wzdęcia ;( i herbatki odchudzające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: 167.83.9.* 27.08.03, 09:08 Ja biorę Raphaholin lub Boldaloin. Ta leki ziołowe, wspomagające trawienie. Dodatkowo parzę sobie miętę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ysabell Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 10:13 mięta, mięta i jeszcze raz mięta...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: 192.2.1.* 27.08.03, 10:54 Kiedys tez tak mialam ze jak cos mi smakowala to nie patrzylam na konsekwencje tylko najadalam sie jak chomik przed ciezka zima! Potem parzylam herbatke ziolowa, potem juz z 2 torebek na raz a potem mialam takie problemy z przemiana materii, ze sie popukalam w czolo. Doszlam do wniosku, ze przezarcie jest gorsze od niedosytu - po takim przejedzeniu organizm jest po prostu zatruty, ociezaly, nie ma sily i ochoty do zycia. Jak mam cos wyjatkowo dobrego na talerzu a czuje, ze juz zaspokoilam glow to sobie powtarzam kilka razy "Jutro tez jest dzien i moge to zostawic na jutro". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: *.crowley.pl 27.08.03, 10:52 Gość portalu: sonka napisał(a): > Co robicie jak tak macie? Mięta i pu-erh z zieloną :) Senes i kruszyna odpada ze względu na przyjmowane medykamenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 12:48 Mięta lub kieliszek wina. Nie ważne ile zjem, po odrobinie alkoholu zawsze jakoś szybko mi przechodzi odczucie przeżarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura miętę? IP: *.tele2.pl 27.08.03, 13:19 robie sobie miete, tylko zazwyczaj jeszcze ciezej po tym wszystkim mi cokolwiek zmiescic do żołądka, dlatego tez leze, ide do lazienki, ale najczesciej to czekam na nastepny dzien bo wiem ze i tak bede chuda Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Herbatki 27.08.03, 13:53 Robie sobie herbatke mietowa lub czerwona w zwikszonym niz zazwyczaj stezeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 27.08.03, 18:58 Kibelek. Niestety. Jak mam oczywiśce możliwość. Ale to niestety bulimia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Co robicie gdy sie objecie? IP: 80.51.237.* 28.08.03, 10:23 Polecam Zioła Bittnera (tzw. gorycz szwedzką) - łyżeczka na pół szklanki ciepłej wody. Pomaga w trawieniu, działa niemal natychmiast i chroni wątrobę. Świetna sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś