anuleta 27.08.03, 14:01 czy wiecie gdzie mozna kupić w Warszawie pomadki ochronne Johnoson&Johnoson bebe?Będę bardzo wdzięczna za informacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: primcia Re: pomadki ochronne Johnson bebe IP: *.chello.pl 27.08.03, 14:13 Ja kupilam w Leclercu na bielanach, ale widzialam tez w galerii centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: pomadki ochronne Johnson bebe 27.08.03, 14:55 Leclerc na Ursynowie także Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: pomadki ochronne Johnson bebe IP: *.acn.pl 27.08.03, 15:15 W Galerii Mokotow w drogerii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avril_Lavigne Re: pomadki ochronne Johnson bebe IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 18:13 dobre są Oerapolu i Nivei a o firmie (dżonsons bejbi) nie wiem. Kupuję tylko z niej szampon rumiankowy - jest wspaniały, same wypróbujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: pomadki ochronne Johnson bebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 18:26 sa w carrefourze na dworcu wilenskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: pomadki ochronne Johnson bebe IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 06.09.03, 21:15 i co myslicie o tych pomadkach?sa lepsze niz Nivea? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: pomadki ochronne Johnson bebe IP: *.chello.pl 07.09.03, 00:02 Ja mialam pomadke bebe rozana, bardzo fajna. Ladnie pachnie, troche jak balsam do ust Tisane, nawilza tez dobrze, lekko nablyszcza. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: pomadki ochronne Johnson bebe 06.09.03, 21:59 W Rossmannie jest promocja, do toniku przeciwko wagrom Clean&Clear dostajesz gratis pomadke bebe perlowa. Tonik kosztuje 10 zl i jest dosc dobry. Sama pomadke nie dalej jak wczoraj widzialam w Auchan w Gdansku, koszt chyba okolo 5 zl, w wersji perlowej i zwyklej. Moim zdaniem te pomadki sa bez porownania lepsze niz Nivea. Dobrze nawilzaja i nie rozplywaja sie w kieszeni, a Nivea jest okropnie sucha. Odpowiedz Link Zgłoś