mrzodkiewicz 04.03.08, 16:30 znacie jakis tanszy zamiennik? uważam ten kosmetyk za boski ale nie stać mnie już na niego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: Estee Lauder Idealist 04.03.08, 16:53 Jakiś czas temu zamieniłam Idealist...na produkt Avonu - serum rozświetlające Planet Spa. Nigdy wcześniej nie używałam ich kosmetyków, ale to serum dostałam od szwagierki i chyba przez dłuższy czas się z nim nie rozstanę. Wbrew zapewnieniom producenta nie rozświetla, a wygładza i to bardzo przyzwoicie, poza tym delikatnie matuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzodkiewicz Re: Estee Lauder Idealist 04.03.08, 20:02 Dziękuję, sprawdziłam w internetowym katalogu cenę, jest znacznie przystępniejsza niż Idealista :) Chyba zamówię u kogoś, mam nadzieję że da fajny efekt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Estee Lauder Idealist 04.03.08, 22:45 Total Turnaround Clinique ma bardzo podobny skład Polecam też 2 ciekawe artykuły o Idealist www.wizaz.pl/basia_idealist_total_turnaround.php www.wizaz.pl/basia_idealist_odpowiedniki.php Sama się zastanawiam nad kupnem tego cuda, ale nadal się waham. Możesz napisać jak długo trzeba czekać na efekty i czy rzeczywiście są takie spaektakularne? Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: Estee Lauder Idealist 04.03.08, 23:27 Witam :-)) Jade, zużywam juz 3-cią buteleczkę nowej wersji-fakt, fantastycznie DORAŹNIE wygładza, daje doskonałą bazę dla podkładu, a nawilżacz bosko się na nim trzyma, ale nie zauważyłam kompletnie żadnych trwałych efektów niestety :-(((.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś