cuchara 20.03.08, 19:00 - damskie Czy ktoś orientuje się, gdzie w Warszawie mogę dostać te perfumy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag-az Re: Lanvin Oxygene 22.03.08, 20:08 Są sephorze i chyba widziała w rosmanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 eeeeeeeeee w perfumerii??????????????? 22.03.08, 20:57 cuchara napisała: > - damskie > Czy ktoś orientuje się, gdzie w Warszawie mogę dostać te perfumy? Odpowiedz Link Zgłoś
cuchara Re: eeeeeeeeee ale w której? 23.03.08, 09:35 Eeeeeee lipcowa, uważasz, ze błyszczysz, co nie? To wskaż, w której perfumerii konkretnie, albo lepiej nie wypowiadaj sie już więcej. Od dłuższego czasu rozglądam się, pytalam w Sephorze na Nowym Świecie i centrach hndlowych, Douglasie, Marionnaud, nie mają. Do Ag-az: jak byś mogła podpowiedzieć, w której Sephorze dokladnie...no i spróbuję w Rossmanie. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: eeeeeeeeee w perfumerii??????????????? 23.03.08, 13:05 No właśnie wcale nie w perfumerii, bo Oxygene został wycofany z produkcji już jakiś czas temu i dostać go jest cięzko, niektóre perfumerie może jeszcze mają se starych zapasów. Osobiście poszukałabym w perfumeriach netowych, szybciej i wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ag-az Re: eeeeeeeeee w perfumerii??????????????? 24.03.08, 09:17 Ja jestem z Łodzi i rzeczywście są w rosmanie ( byłam wczoraj i z ciekawości zerknęłam ) :-) W sephorze rzeczywiście nie ma więc może je wycofali i tam gdzie są to korzystają z zapasów jak napisała balbina ... No właśnie spróbuj w perfumeriach internetowych! Ale zapach polecam sama ic kiedyś używałam - mają taki inny, niebanalny zapach :-) balbina_alexandra napisała: > No właśnie wcale nie w perfumerii, bo Oxygene został wycofany z produkcji już > jakiś czas temu i dostać go jest cięzko, niektóre perfumerie może jeszcze mają > se starych zapasów. > Osobiście poszukałabym w perfumeriach netowych, szybciej i wygodniej. > > Odpowiedz Link Zgłoś