Gość: Alicja IP: *.icpnet.pl 02.11.10, 22:25 Bardzo ciekawa kolekcja, dosyć odważna! Jakich marek lubicie ubrania? Bardziej stawiacie na jakość czy na ilość? H&M, Zara, s.Oliver? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mordka Re: Lanvin dla H&M - lookbook IP: *.promax.media.pl 03.11.10, 09:25 Fakt, kolekcja ciekawa. Połowa mojej szafy to H&M, ale uwielbiam też Orsay, w Reserved też znajdę coś dla siebie, no i Camieau tu też są ładne rzeczy choć trochę drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: Lanvin dla H&M - lookbook IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.11.10, 16:07 Boskie sukienki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe w jakich miastach będą ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lanvin dla H&M - lookbook IP: 46.112.32.* 03.11.10, 16:51 dajcie spokój, w tym to tylko do cyrku jedyna sensowna kolekcja dla H&M, to był Jimmy Choo, reszta nie nadaje się do noszenia;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lanvin dla H&M - lookbook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 17:23 badziew!! w tym nie da sie chodzic po ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Lanvin dla H&M - lookbook 04.11.10, 15:00 Aniu - te ubrania nie są raczej odpowiednie codzienne wyjścia. Zaprojektowano ją zapewne z myślą o wieczornych imprezach, Sylwestrze czy karnawale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Lanvin dla H&M - lookbook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 20:35 No właśnie, kolekcja bardziej na wieczorne wyjścia Ja szukam sukienki na swoją osiemnastkę. Parę sukienek przypadło mi do gustu, lecz cena już nie bardzo... Ale patrząc na ogólną kolekcje H&M'u muszę przyznać, że maja całkiem ciekawe sukienki. Tylko jak z jakością? Mam dwie sukienki z H&M'u i póki co nie zauważyłam niczego podejrzanego, ale różnie to bywa W kwestii ulubionych sklepów: kiedyś był to Stradivarius, ale ostatnio ich ubrania wysoką jakością nie grzeszą, a ceny mają straszne; teraz stawiam na Promod, bo mają naprawdę ładne i dobre gatunkowo rzeczy, szkoda tylko, że ceny są aż za wysokie... Jednak na wyprzedaży można poszaleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lanvin dla H&M - lookbook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:58 gdzie mozna zobaczyc ceny tych ubran? Odpowiedz Link Zgłoś