gerbera17 25.03.08, 11:17 Aptekarz polecał mi tabletki FACE OK na wykwity skórne - trądzik, krosty. Jest to suplement diety - pudełko na 30 dni. Czy któraś z Was miała te pigułki? Czy jesteście z nich zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.jun Re: face ok? mieliście? 25.03.08, 16:18 też jestem ciekawa. a tak od siebie: łykam teraz skyrzpovite i wyciąg z drożdży (15 tabletek dziennie), chyba pomaga, bo nie wyskakują;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: face ok? mieliście? 25.03.08, 16:18 aha, i czytałam gdzies, że dobra jest SILICA. Odpowiedz Link Zgłoś
burzana Re: face ok? mieliście? 26.03.08, 11:04 Ja nie miałam. Ale czytałam w jednym z pism kolorowych, chyba w Urodzie na kwiecień, że WRESZCIE wynaleziono coś skutecznego... takich reklam to już widziałam wiele. Hmmm. Z drugiej strony jak cena jest do przyjęcia, to czemu nie spróbować? Tym bardziej, że aptekarz poleca. Też chcę to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana191 Re: face ok? mieliście? 26.03.08, 11:42 Wszedzie o tym pisza...ale co z tego kupilam dalam prawie 40zl a nie jak pisza ze po 30 jest....coz max zazywa sie po 2 tabl....bralam to mimo wszystko...mimo tego ze po 1,5 tyg od brania mialam taki wysyp ze cos :/ ale coz ponoc to dobry objaw oczyszczania organizmu...bralam dalej ale nie schodzilo...i tak przez miesiac jak to stosowalam...skonczyly sie i buzia tez mi sie poprawila, od tej pory nie biore juz bo nie widze sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gerbera17 Re: face ok? mieliście? 26.03.08, 12:35 znalazłam tu www.forumdermatologiczne.pl/forum/vt,10,21,37856 pare informacji od forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: face ok? mieliście? 28.03.08, 21:12 tak, 15 dziennie. jest napisane, że od 3 do 5, 3 razy dziennie, a że mam masakryczną twarz to biore 5 x 3 = 15 hm? co za zdziwienie? to tylko drożdże. Odpowiedz Link Zgłoś