kaisa100 07.04.08, 15:34 Poleccie jakis dobry! Mam przesuszona skore no i chcialabym powstrzymac zmarszczki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.queen Re: krem pod oczy 07.04.08, 16:09 Po wielu testach wybrałam Advanced Night Repair Estee Lauder. Używam juz kilka lat z doskonałym skutkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
serwetka7 Re: krem pod oczy 08.04.08, 07:54 Możesz wyprobować Lancome Primordiale Optimum pod oczy, Biotherm Biosensitive (dla wrażliwej skóry), dobry jest Shiseidio Benefince (mogłam przekręcić). Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: krem pod oczy 08.04.08, 08:05 W innym watku czytalam,ze kremy Nivea wypadly najlepiej przy testowaniu roznych marek,lepiej niz wyzej wymienione drogie marki.Ja wlasnie kupilam Nivea,masz wybor do roznych rodzajow skory jak i do grup wiekowych. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: krem pod oczy 08.04.08, 08:12 Ps.podsylam link.Zobatrz post Justy_79 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=76022780&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
serwetka7 Re: krem pod oczy 08.04.08, 10:51 Nie należy tak brać dosłownie testów ogólnych tylko testować na sobie, ponieważ każdy inaczej reaguje na sobie. U mnie nie sprawdziły się kremy Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: krem pod oczy 08.04.08, 12:47 serwetka7 napisala>Nie należy tak brać dosłownie testów ogólnych tylko testować na sobie, ponieważ każdy inaczej reaguje na sobie. U mnie nie sprawdziły się kremy Nivea. Ja na razie testuje - do twarzy kupilam Nivea,a pod oczy Channel. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: krem pod oczy 08.04.08, 11:03 Zależy ile masz lat. Ja mam 26 i uzywam śmiesznie taniego a dobrego kremu Ziaja Kozie Mleko pod oczy. Cudownie nawilża. Jestem od niego uzależniona wszędze go noszę :) w torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
wk-m Re: krem pod oczy 09.04.08, 14:11 do suchej skóry rewelacyjny jest Eliksir Synesis www.synesis.pl/sklep/product_info.php/products_id/28 zawera 21 aktywnych naturalnych składników i jest bez konserwantów. Więc mogą go używać nawet alergicy oraz kobiety w ciąży i kosztuje nie całe 60 zł (starcza na ok 4-5 m-cy) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: krem pod oczy 09.04.08, 15:30 Z tego co pamietam to Shiseido byl rewelacyjny ale tylko w wyczyszczeniu mojego portfela, to samo Clinique All About Eyes, wcale nie lepsze niz Garnier Ultra Lift, albo i gorsze. nie wiem co ci polecic, nie wierze ze cos zniweluje zmarchy ani je powstrzyma. Chyba janwazniejsze to zeby krem mial filtr sloneczny na dzien, a na noc retinol, tak samo zreszta jak i na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: krem pod oczy 09.04.08, 19:19 Moje ostatnie odkrycie to Tołpa Optimum, rewelacyjny krem, który bardzo mi przypomina AAE Clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: krem pod oczy 10.04.08, 09:27 krem pod oczy - Tołpa, ktry był wspomniany chyba chodzi o krem pod oczy nawilżająco-kojący, który poprawia mirkucyrkulacje powietrza, działa p/obrzękom,i p/cieniom pod oczyma, dodatkowo działa p/zmarszczkom mimicznym,z tej serii jest rowniez k.p/o p/zm.:) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: krem pod oczy 10.04.08, 09:32 Chodziło mi o krem pod oczy przeciwzmarszczkowy, tego używam i ten polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: krem pod oczy 10.04.08, 09:37 :) Cena ok.18zl. pojemnosc 15ml. Krem w słoiczku:) Odpowiedz Link Zgłoś