carolla8 12.06.08, 16:38 Polecicie coś skutecznego, co Wam pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 16:43 żadne preparaty witaminowe nie są tak skuteczne jak zdrowa i urozmaicona dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 16:47 zgadza się.Jem warzywa i owoce,ale mimo to potrzebuję czegoś o szybkim działaniu, zanim zostanę łysa. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 16:49 Czyli nie na wszytsko ten preparat - tylko na włosy? Ja polecam Merz doustnie, Seboradin z czarną rzepą zewnętrznie. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 17:01 No włosy to na gwałt,paznokcie też mi się rozdwajają. Merz Special mówisz? Kiedyś brałam ten preparat i to przez długi czas. Moze cos tańszego? Brałam geriavit pharmaton (mogę literki pomylić), ale zupełnie mi nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 17:14 carolla8 napisała: > zgadza się.Jem warzywa i owoce,ale mimo to potrzebuję czegoś o szybkim > działaniu, zanim zostanę łysa. jedzenie owoców i warzyw to nie jest zdrowa dieta Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 17:26 Bylam ciagle zmeczona i spiaca.Pomogl mi preparat Centrum Preformance z ginko biloba i ginseng. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 20:03 Radical Farmony - najlepiej nie tylko suplement diety, ale cała seria - szampon, ampułki do wcierania itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: skuteczny preparat witaminowy 12.06.08, 17:30 Moja znajoma ma świetne włosy po skrzypie. Odpowiedz Link Zgłoś