Gość: Beta IP: *.adcom.pl 21.09.03, 11:26 Albo nie umiem szukać, albo są same nędzne. Poza tym mało ich jakoś.(w porównaniu np z Krakowem) A może się mylę? Dacie mi jakieś namiary? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myshen82 Re: secondhandy w Poznaniu 22.09.03, 11:33 ja mam taki sam problem - podejrzewam że moze ich byc troche np. na Jezycach i na wildzie ale nie jestem do konca pewna, bo nie sprawdzalam - brak czasu. jest jeden na Polwiejskiej - sa tam glownie spodnie, plaszcze skorzane i rozne rodzaje zakietow (niektore bardzo fajne) i marynarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanna Re: secondhandy w Poznaniu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.09.03, 12:48 no i ja tez nic nie moge znalezc:( Mieszkam na Wildzie, codziennie jestem na Jezycach i jeszcze nic mi nie wpadlo w oko... Ten na Polwiejskiej to zadna rewelacja i ma dosc wysokie ceny, ale rzeczywiscie jest dobry jezeli ktos szuka np. skorzanej kurtki. Moze jednak znajdzie sie ktos, kto wie cos wiecej na temat secondnadow w pozaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś