aga_marc_amy 16.06.08, 10:43 Napiszcie proszę jak często karzystacie z takich zabiegów jak: *manicure *pedicure *koloryzacja *strzyżenie *mikrodermabrazja ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mata811 Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 10:57 *manicure - wykonuje sama - krótkie paznokcie, maluję co trzy dni jasnym lakierem. *pedicure - wykonuję sama co tydzień, czasami w sezonie letnim ide do kosmetyczki; *koloryzacja - włosy farbuje u fryzjera co dwa miesiące *strzyżenie - grzywka co dwa tygiodnie, włosy co trzy miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 10:59 *mikrodermabrazja - robiłam raz w życiu- sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 11:59 1) co tydzień 2) co dwa 3) co miesiąc 4) ja wyżej 5) wcale;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 12:44 1) 2 razy, a takto robie sama, nie stac mnie 2) 1 raz- a takto sama, nie stac mnie 3) chyba 2 razy pasemka, w odstepie moze roku- dwa. jak mi sie zachce to sama sobie robie.nie stac mnie 4) do 3-4 na rok, podcinam 1-2 cm, ost raz chyba w lutym bylam 5) a co to jest?... nie wiem,.... ale nie chodze do gabinetow zeby sie wypindrzyc, maseczkami, laserami,itp. bywam jedynie na hennie Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 odnosnie koloryzacji 16.06.08, 12:48 to kupuje farby i sie farbuje w domu, albo ktos mu ufarbuje. zwykle rzadko(blond wlosy, rok temu- lipiec, pasemka dopiero styczen,czyli pol roku pozniej), z odrostami nic nie robie. sa poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 13:02 Manicure sama co tydzień, raz na jakiś czas albo przed większą imprezą ide do manicurzystki, pedicure sama raz na 2 tygodnie sama a raz lub 2 razy do roku w salonie, koloryzacja co 2 miesiące sama w domu, strzyżenie 3 razy do roku tylko końcówki bo noszę długie włosy. Mikrodermambrazja nie strosowana przezemnie jeszcze ale na oczyszczanie i peeling kawitacyjny chodzę 2-3 razy do roku Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 14:43 Manicure i pedicure robię sama. Włosy farbuję raz w miesiącu u fryzjerki (przyjeżdża do mnie do domu ;)). Przy okazji odświeżam ich linię i podcinam końcówki. Z mikrodermabrazji nie korzystałam, od czasu do czasu sama pielęgnuję skórę twarzy domowymi sposobami (peeling i maseczka). Jednak baaardzo chętnie chodziłabym do salonów urody na te wszystkie zabiegi ale niestety nie mam czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_marc_amy Re: Jak dbacie o siebie? 16.06.08, 14:57 :) Dzięki za odpowiedzi chciałam zobaczyć jak to u was wygląda:) ja tak: *manicure co 1,5-2tyg zależy od potrzeb w salonie *pedicure raz na 3 tyg w salonie *koloryzacja z podcięciem co 2 msc *mikro raz na 2-3msc zależy od potrzeb (ocenia moja kosmetyczka) czasem zamiast ide na peeling z ampułka bądź kwasy Odpowiedz Link Zgłoś
mamastiflera87 Re: Jak dbacie o siebie? 01.07.08, 20:52 manicure-robie sama, jakies 2 razy w roku u kosmetyczki. pedicure-zawsze sama koloryzacja-co 3 miesiace strzyzenie-nie czesciej jak raz w roku mikrodermabrazja-co 2 miesiace po 2 zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Re: Jak dbacie o siebie? 05.07.08, 21:11 Nie korzystam z tego w salonach :) Manicure,pedicure robię sama(jak umiem ;D) mikroderma coś tam nie robię a do fryzjera to jak zobaczę ze coś siem złego z włosami dzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caline-czka Re: Jak dbacie o siebie? 05.07.08, 22:09 manicure pedicure henna koloryzacja i podcinanie włosów raz w roku oczyszczanie skóry Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: Jak dbacie o siebie? 05.07.08, 22:32 - Manicure - mniej więcej dwa razy w tygodniu piłuję i lakieruję jakimś neutralnym kolorem - Pedicure - mniej więcej raz w tygodniu jak wyżej - Koloryzacja - jak mi się chce :) Nie muszę jeszcze farbować włosów, lubię swój kolor, więc raczej rzadko, ze dwa razy do roku - Strzyżenie - mniej więcej raz na 3 miesiące - mikro - nie robię. Ale chodzę mniej więcej raz na 2 miesiące na oczyszczanie Odpowiedz Link Zgłoś