azalya 04.07.08, 15:45 Taki ktorego macie najwiecej, w roznych kolorach, smakach i zapachach i ciagle moglybyscie kupowac kolejne :)) Ja mam bzika na punkcie szminek i blyszczykow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lafirynda33 Re: Wasz ulubiony kosmetyk 04.07.08, 15:49 Ja tez blyszczyki i cienie do powiek Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
miranda.hobbes Re: Wasz ulubiony kosmetyk 04.07.08, 20:07 najwięcej mam tuszy do rzęs - w tej chwili 4 - 3 czarne i jeden fioletowy poza tym błyszczyki i pomadki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Wasz ulubiony kosmetyk 04.07.08, 20:31 Jestem miminalistka kosmetyczna ale zawsze mam kilka rodzajow zeli pod prysznic, kazdy o innym zapachu, w zaleznosci od nastroju. Z tego samego powodu mam kilka flakonikow perfum. Pozostale kosmetyki mam przewaznie po jednej sztuce i kupuje, gdy mi sie cos konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Wasz ulubiony kosmetyk 04.07.08, 20:58 uwielbiałam błyszczyki. kiedyś...:-)bo od czasu jak znalazłam najnajanjpiekniejszą na świecie szminkę to błyszczyki zeszły na dalszy plan:-) poza tym lubię róże do policzków i nie wiem jak kiedyś mogłam sie obyć bez tego kosmetyku! Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: Wasz ulubiony kosmetyk 04.07.08, 23:14 Balsamy do ciała i perfumy. Zawsze mam po kilka sztuk i ciągle kupuję nowe. Do bye-bye: Co to za najnajnajpiękniejsza szminka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Wasz ulubiony kosmetyk 05.07.08, 01:24 Chyba tusz. Mam teraz czarny, brazowy, brazowo-metaliczny, fioletowy i elektrycznie niebieski. Mysle o zakupie zielonego. Poza tym szampony/odzywki, ale to wzgledy praktyczne, potrzebuje 3-4 roznych i uzywam ich w zaleznosci od stanu wlosow i oczekiwanego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Wasz ulubiony kosmetyk 05.07.08, 10:29 napisz proszę co to za odżywki? zależy mi na efekcie wygładzenia. może masz jakiś hit;-) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Wasz ulubiony kosmetyk 06.07.08, 00:55 Ja raczej lubie jak mi sie wlosy kreca. Najbardziej wygladzone sa po jedwabiu Farouka, chociaz nakladam tylko na konce, kiedy mi sie wydaja suche. Odpowiedz Link Zgłoś
taled Re: Wasz ulubiony kosmetyk 07.07.08, 09:10 Keepersmaid, a jakiej firmy masz te wszystkie kolory tuszy? Ja tez lubie sobie zaszalec tuszem. Teraz mam niebieski z Gosha, kiedys mialam turkosowy tez z Gosha (obydwa bardzo fajne), niedawno skonczyl mi sie zielony z Arteco (ale tego nie polecam szczegolnie, bo szybko wysechl) Fioletowy tez kiedys mialam z Loreala zdaje sie, ale teraz juz bardzo dawno nie widzialam fioletowego z zadnej firmy :( No i na czym polega efekt brazowo-metalicznego tuszu?? A elektrycznie niebieski?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Wasz ulubiony kosmetyk 05.07.08, 10:52 Błyszczyki i szminki!!! mam fioła na tym punkcie! mam system nagród że jak coś mi dobrze pójdzie to lubię sobie jeszcze poprawić nastrój kolejnym specyfikiem do ust :) nic mi tak humoru nie poprawa jak nty błyszczyk ;) no moe poza moimi kotami ;) hehe bye-bye - co to za szmineczka ta najnajnaj? :) podziel się odkryciem!! :) pzdrawiam wszystkie babki addicted to... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wasz ulubiony kosmetyk 05.07.08, 11:54 chyba nie mam takiego kosmetyku, ktorego mialabym jeden rodzaj/jedną sztukę ale najwiecej ma chyba balsamów i kremow do ciała-kilkanaście poza tym kilkadziesiąt cieni, szminek, błyszczykow... no i perfumy ale to nie kosmetyki wiec sie nie liczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_kwiatek Re: Wasz ulubiony kosmetyk 05.07.08, 14:51 Ja uwielbiam balsamy do ciała, oczywiście to które ładnie pachną. Kupuje też dużo szamponów i odżywek do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Re: Wasz ulubiony kosmetyk :) 05.07.08, 20:50 Niewiem no...żel pod prysznic :),body splash jak sobie przypomnę co jeszcze to dopiszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanowazz Re: Wasz ulubiony kosmetyk 05.07.08, 22:26 1. Balsamy - przynajmniej 4-5. Antycellulit, wyszczuplacz, do uwodzenia [jakiś ładnie pachnący;), do pracy (odświeżający, chłodzący itp.), oczywiście brązujący, z drobinkami złota (na wieczór). No i jeszcze jakiś, jeśli polubię zapach. 2. Cienie do powiek - fiolety, brąze, złoto, rozświetlacze 3. maseczki w saszetkach. jak tylko widzę jakąś, wypróbowuję. Odpowiedz Link Zgłoś
una_gemma Re: Wasz ulubiony kosmetyk 06.07.08, 10:29 Cienie do powiek :) Najwięcej Artdeco. Odpowiedz Link Zgłoś