ada296 27.09.03, 22:10 pomóżcie pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: didi Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 00:06 ja uzywalam wielu kremow biothermu, na poczatku swietne dopoki ci sie skora nie przyzwyczai ale to dzieje sie dopiero (u mnie np)przy 3 opakowaniu polecam d-stress lub krem pod oczy do cery wrazliwej (moze nawet bardziej niz ten pierwszy) cena troche wysoka ok 150 zl, ale wg mnie sie oplaca zwlaszcza ze to wystarczy ci na 3-4 miesiace pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 00:09 pomylilam sie i zamiast Hydradetox wpisalm destress (ktorego zreszta nie polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 28.09.03, 09:25 Kup sobie zwykły żel Flos Leku ze świetlikiem i babką lancetowatą w aptece za jakieś 5 zł. Gwatantuję poprawę. esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=23320&f=onet_pasaz Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! 28.09.03, 10:19 Popieram odpowiedź tangerines. Stosowałam na wieczór i rano i naprawdę warto. Czasami tańsze środki sa najlepsze. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! 28.09.03, 14:19 a ja nie polecam Hydradetoxu. nic nie robi, tylko szczypie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 00:22 a mnie nie szczypal (to pewnie kwestia wrazliwosci oczu, ja akurat nie mam z tym problemu choc cere mam wyjatkowo wrazliwa), za to szybko usowal opuchlizne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! 29.09.03, 14:36 A ja nie polecam Flos leku, miałam i z babką lancet. i herbatą, owszem łagodzi podrażnienia spowodowane zmęczeniem oczu ale worków nie likwiduje;(( Ja polecam Ci krem Lierac'a, jeżeli oczywiście nie jest to dla Ciebie wielki wydatek, bo kremik jestchyba 10ml, a kosztuje 68zł - pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee... Re: KREM NA WORKI POD OCZAMI !!!!!! IP: *.ring.gisz.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:16 Polecam krem pod oczy z Avene, skuteczny i niedrogi a rezultaty natychmiastowe (ok 38 zl.) Odpowiedz Link Zgłoś