Dodaj do ulubionych

CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM???????????

IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.09.03, 16:07
Jakie znacie lakiery, pianki, żele i inne cuda, które dodają objętości
cienkim włosom???
Obserwuj wątek
    • Gość: cinka Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 20:19
      prostym i nie niszczacym wlosow sposobem jest suszenie ich glowa w dol.
      najlepiej naturalnie [tj nie suszarka] :)
      • Gość: Edy Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 02.10.03, 16:08
        zdecydowanie pianka L oreala taka z akladu fryzjerskiego, mocna za 45 zl, alb
        odruga -podnoszaca wlosy ui nasady- polecam
    • Gość: Marta_Szczecin Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 30.09.03, 01:05
      Najlepszy przynajmniej dla mnie jest płyn Welli 24-godzinna objętość. Jeżeli
      masz cienkie włosy, to-zgadzam się że najlepiej jest suszyć włosy z głową w
      dół, ale dodatkowo spryskaj je właśnie tym płynem, a gwarantuję efekt.
      Ja mam trochę grube włosy, dodatkowo lekko kręcone, więc nie narzekam na ich
      objętość, jednak na specjalne okazje-polecam właśnie Wellę :)
      pozdrawiam:)
    • teegra Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? 05.02.04, 01:25
      Z pewnością serum pogrubiające włosy firmy Nu Skin ,
    • Gość: justa Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 09:20
      serum zwiększające objętość włosów Avonu, po czym suszyć włosy podniesione do
      góry.
      • Gość: Barbara Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.ext.eurgw.xerox.com 06.02.04, 10:08
        Najpierw szampon Volume Intense Lancome, potem Sebastian `Heavy cream` jako
        odzywka (po minucie splukac), nastepnie Volume Intense Fluide Lancome -
        dokladie spryskac wlosy. Najlepiej przed spaniem. Nastepnego dnia wlosy sa
        bardzo puszyste i `duze`. Jako wykonczenie (wlasnie rano) troche `Threads`
        rowniez Sebastian. Mam cienkie i nezbyt duzo wlosy i ta metoda jest dla mnie
        idealna.
        Zycze powodzenia, Barbara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka