Gość: 7:o) IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.09.03, 16:07 Jakie znacie lakiery, pianki, żele i inne cuda, które dodają objętości cienkim włosom??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cinka Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 20:19 prostym i nie niszczacym wlosow sposobem jest suszenie ich glowa w dol. najlepiej naturalnie [tj nie suszarka] :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 02.10.03, 16:08 zdecydowanie pianka L oreala taka z akladu fryzjerskiego, mocna za 45 zl, alb odruga -podnoszaca wlosy ui nasady- polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_Szczecin Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 30.09.03, 01:05 Najlepszy przynajmniej dla mnie jest płyn Welli 24-godzinna objętość. Jeżeli masz cienkie włosy, to-zgadzam się że najlepiej jest suszyć włosy z głową w dół, ale dodatkowo spryskaj je właśnie tym płynem, a gwarantuję efekt. Ja mam trochę grube włosy, dodatkowo lekko kręcone, więc nie narzekam na ich objętość, jednak na specjalne okazje-polecam właśnie Wellę :) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
teegra Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? 05.02.04, 01:25 Z pewnością serum pogrubiające włosy firmy Nu Skin , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 09:20 serum zwiększające objętość włosów Avonu, po czym suszyć włosy podniesione do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: CO DODA OBJĘTOŚCI WŁOSOM??????????? IP: *.ext.eurgw.xerox.com 06.02.04, 10:08 Najpierw szampon Volume Intense Lancome, potem Sebastian `Heavy cream` jako odzywka (po minucie splukac), nastepnie Volume Intense Fluide Lancome - dokladie spryskac wlosy. Najlepiej przed spaniem. Nastepnego dnia wlosy sa bardzo puszyste i `duze`. Jako wykonczenie (wlasnie rano) troche `Threads` rowniez Sebastian. Mam cienkie i nezbyt duzo wlosy i ta metoda jest dla mnie idealna. Zycze powodzenia, Barbara Odpowiedz Link Zgłoś