virtualka 01.10.03, 19:04 Poszukuje dobrego i niedrogiego nabłyszczacza do włosów, najlepiej w spreyu,gdyż mam przetuszczające włosy.Czy możecie mi coś polecić razem z przybliżoną ceną? Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: Nabłyszczacz do włosów IP: 80.54.38.* 01.10.03, 19:18 Tydzien temu kupiłam w salonie fryzjerskim "Gloss control" Loreal.Jest to nablyszczacz w sprayu z serii " tecni.art " Nie polecam!!!Nieznacznie nablyszcza, za to ma w sobie mnóstwo alkoholu,tworzy na wlosach skorupe, cos jak lakier do wlosow w nadmiarze;-/ I znowu w głupi sposób wywalilam w bloto 40 zeta;-/A za ta kase miałabym fajną , profesionalna odzywkę...Dodam, że nabłyszczacz ten obciążai natłuszcza wlosy;-// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 20:29 kupiłam kiedys, rany jaka firma? To chyba Goldwell czy jakos tak, granatowa butelka, w sprayu, malutka nasadka.Bardzo fajna rzecz, piekny połysk i zapach, stosowac z umiarem, dałam jakies 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: Nabłyszczacz do włosów IP: 213.17.171.* 02.10.03, 08:20 polecam nabłyszczacz firmy Kadus do nabycia w salonach fryzjerskich jest super nie obciąża i nie skleja włosów polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.acn.pl / *.acn.pl 02.10.03, 10:05 Ja używam nabłyszczacza Londa Gloss Spray. Kosztuje chyba 17 zł. Nie natłuszcza i nie obciąża. Mam rzadkie włosy ze skłonnoscią do przetłuszczania i tylko on mi odpowiada. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
virtualka Re: Nabłyszczacz do włosów 02.10.03, 16:09 Bardzo dziękuje za odpowiedzi.Na pewno coś znajde dla siebie:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 19:26 Super jest "mgiełka... (coś tam)" z Kerastase. Drogie to cholerstwo(ok.70 zł) ale efekt piorunujący, wszyscy pytają co robię, że mam tak błyszczące włosy. Nie przetłuszcza włosów i ogólnie uwielbiam ją ale chyba znalazłam coś jeszcze lepszego. Mój ukochany fryzjer popsikał mi ostatnio włosy nabłyszczaczem z Matrixa i byłam w szoku, włosy miałam jak lalka a teraz... szukam go jak wariatka już drugi tydzień. Jakby któraś z Was jakimś cudem wiedziała gdzie znajdę w Poznaniu toto to będę wdzięczna... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.pop.e-wro.net.pl 04.10.03, 18:12 Oriflame, w saszetce krem nablyszczajacy di wlosow pozbawionych polysku, 25 ml 5,90 tel. 795 87 91 jesli jestes z wroclawia, a jesli nie, mozesz sie zapisac do klubu i wtedy kosztuje on ok. 4,60 jest bardzo fajny i widac efekt od razu, ja tez mam matowe wlosy, bo czesto farbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Nabłyszczacz do włosów 07.10.03, 13:39 polecam gloss Welli (opakowanie srebrne z zielonym) ok 200 ml - b. wydajny i ladnie nablyszcza bez usztywniania - efekt widoczny nawet na jasnych wlosach. Nie polecam nablyszczacza l'oreala -juz go ktos odradzal - mam takie same wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś