Dodaj do ulubionych

Tonik doskonały

IP: *.if.uj.edu.pl 06.10.03, 09:28
Końcę właśnie tonik Bio-Camille z YR i chciałabym spróbować czegoś innego.
Cerę mam właściwie bez problemów, mieszaną z tendencją do przesuszania.
Byłabyym niezmiernie wdzięczna za wasze rady i opinie na temat "toników
doskonałych".
Pozdrawiam z zachmurzonego i bardzo już jesiennego Krakowa,
Pine
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Tonik doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 10:01
      Uzywałam róznych róznistych prócz tych z górnej półki bo nie wiem czy warto
      wywalac duzo kasy na tonik własnie.Nie zauwazyłąm wielkich róznic w działaniu,
      moze to ze niektóre sie lepia co je dyskwaklifikuje.
      Moim hitem od paru miesiecy jest Dax Cosmetics Minerały, ten oceaniczny zapach
      bardzo mi pasuje bo dziala odswiezajaco.Wiem jednak ze niektórym wybitnie
      zapach nie odpowiada, musiałabyc powachac. Ale super nawilza, odswieza i sie
      nie lepi(tez mam mieszana cere).
    • dziuunia Re: Tonik doskonały 06.10.03, 10:09
      A mnie najbardziej pasuje L'Oreal Hydra Confort.Też mam cerę mieszaną ale w
      większości jednak suchą i ten tonik dobrze się spisuje-nawilża i łagodzi.Ma
      konsystencję lekko żelową co dla niektórych może nie być zaletą(trzeba uważać
      żeby nie spłynął z wacika) ale ja się już przyzwyczaiłam.
      • Gość: kiwi Re: Tonik doskonały IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 06.10.03, 14:18
        Lubiłam tonik Hydra Confory, ale jeszcze w wersji płynnej, te żelowe jakoś mi
        nie pasują. Dobry jest też AA Oligovital, ale twarz troszkę się po nim klei.
        Testowałam i testuję mnóstwo toników do suchej i normalnej cery i z podkulonym
        ogonem wracam zawsze do Bio Calmille poczciwego YR.
    • Gość: marta Re: Tonik doskonały IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 14:52
      U mnie doskonale sie sprawdza Visibly Refined Neutrogeny. Nie wysusza skóry,
      ale za to naprawdę przeciwdziała "niespodziankom" Zużywam juz chyba 4 butelkę i
      nadal jest OK. latem uzywałam tonik w sprayu Dermika Spa, o którym tez mam
      dobre zdanie,
    • Gość: Pine Re: Tonik doskonały IP: *.if.uj.edu.pl 07.10.03, 11:27
      Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi czy może raczej podpowiedzi co kupić i
      na co zwrócić uwagę.
      Pozdrawiam,
      Pine
    • yagienka Re: Tonik doskonały 08.10.03, 16:10
      ja lubię tonik Nivea Youngv i Eris z serii 24h.
    • Gość: justa Re: Tonik doskonały IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 14:40
      polecam tonik relaksujący z serii Sopot Ziaji oraz z Avonu, bezalkoholowy, a
      jeśli bardzo Ci się przetłuszcza twarz, to ten do cery tłustej.
      • Gość: cinka Re: Tonik doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 19:28
        ale ten alkoholowy do cery mieszanej i tlustej z avonu raczej dla ciebie sie
        nie nadaje. mam podobna cere i strasznie mi przesuszal i zaczerwienial twarz.
        teraz nie uzywam zadnego toniku i wydaje sie ze obchodze sie bez niego rownie
        dobrze.
    • coralin Re: Tonik doskonały 09.10.03, 18:59
      A ja lubię tonik Eris z czerwonym winem i cytryną. To chyba jedyny tonik
      (oprócz antybakteryjnych stosowanych czasem, kiedyś) którego działanie
      zauważam. Po umyciu twarzy reguluje ph i ja to czuję. Wspaniale oświeża.
      • Gość: bajsarka Re: Tonik doskonały IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 19:36
        Ja nie lubie Erisu, twarz sie lepi po tych tonikach.
        Za to polecam toniki Ziaji, np. nagietkowy.

• coralin Re: Tonik doskonały 09.10.03, 19:41
          Gość portalu: bajsarka napisał(a):

> Ja nie lubie Erisu, twarz sie lepi po tych tonikach.
          >

Ja Erisu też nie lubię (kremy fatalnie wpływaja na moją cerę), ale krem do stóp
          i właśnie ten konkretnie jeden tonik ( żaden inny, bo Eris ma przeróżne) z
          czerwonym winem i cytryną jest dla mnie kapitalny. O i jeszcze żel do higieny
          intymnej:)
          • Gość: bajsarka Re: Tonik doskonały IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 19:49
            To musze sama sie przekonac :-) Jak wyglada opakowanie bo nie chce mi sie
            czytac co zawiera (len ze mnie)?

• coralin Re: Tonik doskonały 09.10.03, 20:00
              Jest w serii ForteInter i to Tonik wzmacniający, a zawiera jak pisałam:) wyciąg
              z czerwonego wina i cytryny. Kosztuje ok.25 zł i jest w plastikowej butelce.
              Kiedyś był w eleganckiej , szklanej z rozpylaczem i kosztował ok 40.
    • Gość: Lenka Re: Tonik doskonały IP: *.chello.pl 09.10.03, 20:09
      Ja lubie tonik antyrodnikowy firmy Idea 25 z serii Citrobiotic.
      Jest on w butelce z dozownikiem i ma forme pianki.
      Bardzo dobrze odswieza,nawilza twarz.Jest niezwykle przyjemny w uzyciu- ma
      przyjemny cytrusowy zapach,nie trzeba uzywac do niego wacikow,mozna go
      aplikowac palcami.Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka