Dodaj do ulubionych

tabletki odchudzające

04.09.08, 15:19
jakie tabletki polecacie?
na allegro jest mnóstwo preperatów nie wiem które wybrać.
z jakich byłyscie zadowolone, prosze o szczere propozycje
Obserwuj wątek
    • paulinaa Re: tabletki odchudzające 04.09.08, 15:30
      tylkoty0 napisała:

> jakie tabletki polecacie?

żadnych
    • elektra270 Re: tabletki odchudzające 04.09.08, 16:20
      Ja stosowałam meridie i jestem bardzo zadowolona:)) jest tylko mały problem z jej zdobyciem ponieważ w aptekach jest ona sprzedawana tylko na receptę jednak na szczeście są apteki które sprzedawają ją bez żadnych problemów:)) trzeba tylko dobrze poszukać;p a i meridia15 kosztuje ok80zł a ta którą się bierze na początek tyli meridia 10 jest troszeczkę tańsza;p
      • sleepysheep Re: tabletki odchudzające 04.09.08, 19:46
        Co to za społeczeństwo, które uważa, że zna sie na medycynie lepiej od lekarzy i
        samo się chce leczyć. Czasem ręce mi opadają. Skoro jakiś lek jest na receptę to
        widać są jakieś tego powody i nie każdy po taki medykament powinien sięgać. Jak
        chcesz się dziewczyno naprawdę odchudzić, to zmień dietę (co jesz i jak często
        jesz), dodaj do tego trochę ruchu i po sprawie. Chyba, że masz jakieś problemy w
        tym zakresie, to wtedy udaj się do specjalisty (dietetyk się nazywa), bo praca
        nad własnym ciałem to nie zabawa i każde działanie ma jakieś swoje konsekwencje,
        a ciało ma się jedno i służyć ma nam ono do śmierci...chyba w naszym interesie
        jest, żeby służyło jak najlepiej. Więc jeśli nie musisz, to nie zaśmiecaj sobie
        organizmu jakiś śmiesznymi specyfikami, które w większości działają jak zwykłe
        placebo (bo te działające są najczęściej na receptę, a o tym napisałam już wyżej).
        • paulinaa Re: tabletki odchudzające 04.09.08, 20:28
          podpisuje sie rekami i nogami :)
      • miriam_73 Re: tabletki odchudzające 05.09.08, 13:59
        Meridia to nie są "tabletki na odchudzanie", które mozna/ należy brać ot tak
        sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest LEK, który stosuje się ze ścisłych
        wskazań medycznych i WYŁĄCZNIE pod kontrola lekarską. Może dawac bardzo poważne
        efekty uboczne i pod ŻADYM POZOREM NIE WOLNO go stosowac na własną rękę!!!!!!!!!!
    • koma77 Re: tabletki odchudzające 04.09.08, 21:15
      Wypróbowałam mnóstwo takich cudownych tabletek-nie polecam nic!! No cóż, teraz jestem mądrzejsza:/
    • triskele Re: tabletki odchudzające 05.09.08, 11:46
      dziewczyno, prestań się wygłupiać z tabletkami. odpowiednia dieta i uprawianie
      sportu daje efekt na CAŁE ŻYCIE, a nie tylko na chwilę. znajoma brała te
      tabletki, schudła owszem, ale tylko na miesiąc. efekt jojo był powalający. jest
      grubasza niż była i ma problemy ze zdrowiem.
      czemu niektóre baby są takie głupie?? (i leniwe).
      • kolciag [...] 05.09.08, 15:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • nritchie Re: tabletki odchudzające 05.09.08, 14:47
      ja myslalam, ze tylko Amerykanie wierza w cudowne tabletki, po zazyciu ktorych
      30 kilo ot tak sobie wyparowuje :) przy czym dalej mozna zajadac sie tlustymi
      kotletami

jest tylko jedna metoda, w dodatku bezbolesna - przestaw sie na zdrowe
      odzywianie (co wcale nie znaczy, ze masz jesc wylacznie warzywa i owoce)

sniadanie - kanapki zamien na miske owsianki z suszonymi owocami, mozesz posypac
      cynamonem lub wiorkami kokosowymi wg uznania (pycha!) najlepiej gdybys w ogole
      wykluczyla chleb z diety, z wyjatkiem razowego od czasu do czasu.
      obiad - zapomnij o babcinych kotletach czy ziemniakach. nie tak trudno jest
      zamienic kluchy i schaboszczaki na brazowy ryz z warzywami i piersia indyka, ew.
      innym chudym miesem. w dodatku syci na dlugo. w ogole przestaw sie na spozywanie
      kasz, najwartosciowsza jest gryczana.
      kolacja - jesli kladziesz sie spac po polnocy, zapomnij o radach typu "nic nie
      jesc po 18tej/20tej". nie bedziesz mogla zasnac od ssania w zoladku. proponuje
      lekka kolacje o 20, nawet 21. moze to byc np.bulion z warzywami, jakies chude mieso.

pij duzo wody, ale nie naraz, tylko przez caly dzien miej przed soba szklanke i
      popijaj od czasu do czasu, nawet gdy nie bedziesz czula jeszcze pragnienia.
      lekarze mowia, ze gdy je czujemy jestesmy juz w 5% odwodnieni, a odwodnienie to
      chyba najwiekszy wrog odchudzania.

gwarantuje ci, ze jesli bedziesz jadla zdrowe wartosciowe posilki umiejetnie
      rozlozone w ciagu dnia, nie bedziesz miala ochoty podjadac miedzy nimi. mowie to
      ja - byla wielka wielbicielka slodyczy, ktorej teraz robi sie mdlo na ich widok :)

• paulinaa Re: tabletki odchudzające 05.09.08, 17:09
        a od kiedy niejedzenie chleba jest elementem zdrowej diety?
        • nritchie Re: tabletki odchudzające 05.09.08, 19:18
          byc moze zle sie wyrazilam. chodzilo mi o to, ze chleb z bialej, bezwartosciowej
          maki mozna sobie darowac. razowy jest jak najbardziej w porzadku, ale tez lepiej
          z nim nie przesadzac - jezeli chce sie schudnac.
          • alessia27 Re: tabletki odchudzające 05.09.08, 21:46
            Meridia to nic innego jak amfetamina ktora
            dostaniesz na kazdym rogu za groszowe sprawy
            bez recepty1

♥ Macius 10.05.2002
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka