Dodaj do ulubionych

Mydła naturalne

28.09.08, 12:04
Jakie polecacie? Chciałam kupić porządne mydło, które nawilża/leczy
podrażnienia, może być tak do 50 zł.
Obserwuj wątek
    • elfia4 Re: Mydła naturalne 28.09.08, 13:15
      www.biolander.com/
      www.ekosens.pl/sklep/
      Z ekosensu miałam mydła, ale tymiankowe, czy bazowe, one raczej nie natłuszczają, ale tez nie przesuszają, pachną delikatnie ziołowo.
      Z biolandera klasykiem jest mydło czarne alep, które swietnie oczyszcza, nadaje się do twarzy, ale jeśli ma to być mydło nawilżajace poszukaj wsród delikatniejszych mydeł, moze takie różane? www.biolander.com/index.php?main_page=product_info&products_id=883
      Przy okazji powinno ładnie pachnieć. Szukaj mydeł na bazie oliwy z oliwek, z shea, olejem kokosowym czy sezamowym, one są najbardziej tłuste.
      W mydlarniach z bajecznie kolorowymi mydlami czytaj składy, bo to często drozsze wersje drogeryjnych mydeł, tyle, że wyglądają ładniej niż prosta kostka.
      Są jeszcze polecane często mydła organique, ale nie miałam z nimi styczności.
      Możesz też spróbować mydeł w płynie czy żeli z serii dermokosmetyków, albo dziecięcych jak hipp, bubchen czy babydream.
      Wiecej nie piszę, bo zawsze kiedy zaglądam na stronę biolandera, mam ochotę kupić przynajmniej kilogram róznych mydeł...
    • elfia4 Re: Mydła naturalne 28.09.08, 13:22
      Jeszcze tylko jeden link:) To jedno z najpopularniejszych mydeł dla skóry z problemami www.biolander.com/index.php?main_page=product_info&products_id=621
      • dona_lukrecja Re: Mydła naturalne 28.09.08, 14:30
        Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka