dona_lukrecja 28.09.08, 12:04 Jakie polecacie? Chciałam kupić porządne mydło, które nawilża/leczy podrażnienia, może być tak do 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfia4 Re: Mydła naturalne 28.09.08, 13:15 www.biolander.com/ www.ekosens.pl/sklep/ Z ekosensu miałam mydła, ale tymiankowe, czy bazowe, one raczej nie natłuszczają, ale tez nie przesuszają, pachną delikatnie ziołowo. Z biolandera klasykiem jest mydło czarne alep, które swietnie oczyszcza, nadaje się do twarzy, ale jeśli ma to być mydło nawilżajace poszukaj wsród delikatniejszych mydeł, moze takie różane? www.biolander.com/index.php?main_page=product_info&products_id=883 Przy okazji powinno ładnie pachnieć. Szukaj mydeł na bazie oliwy z oliwek, z shea, olejem kokosowym czy sezamowym, one są najbardziej tłuste. W mydlarniach z bajecznie kolorowymi mydlami czytaj składy, bo to często drozsze wersje drogeryjnych mydeł, tyle, że wyglądają ładniej niż prosta kostka. Są jeszcze polecane często mydła organique, ale nie miałam z nimi styczności. Możesz też spróbować mydeł w płynie czy żeli z serii dermokosmetyków, albo dziecięcych jak hipp, bubchen czy babydream. Wiecej nie piszę, bo zawsze kiedy zaglądam na stronę biolandera, mam ochotę kupić przynajmniej kilogram róznych mydeł... Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Mydła naturalne 28.09.08, 13:22 Jeszcze tylko jeden link:) To jedno z najpopularniejszych mydeł dla skóry z problemami www.biolander.com/index.php?main_page=product_info&products_id=621 Odpowiedz Link Zgłoś