Dodaj do ulubionych

problem z "wasikiem"

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 17:05
heja
mam problem z lekkim "wasikiem" nad gorna warga
najgorsze ze ma ciemny kolor (jestem ciemna brunetka)
co z tym zrobic? nie bede sie przeciez golic :))
poradzcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: problem z "wasikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 20:00
      Plasterki z woskiem pomogą.
      • Gość: cinka Re: problem z "wasikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 20:47
        mysle ze lepszym wyjsciem bedzie laser - na takim malym skrawku powinien byc
        relatywnie niedrogi, no i spokoj na dluugie lata...
        • Gość: Jenniferka Re: problem z "wasikiem" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 22:29
          Jaka jest cena takiego zabiegu?
          • Gość: cinka Re: problem z "wasikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:35
            nie wiem dokladnie, ale za lydki dziewczyny placily ok 1000 zl. wasik nie
            powinien kosztowac wiecej niz 300 zl tak mi sie wydaje [no ale moze tylko tak
            mi sie wydaje].
      • Gość: jenniferka Re: problem z "wasikiem" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 22:29
        Masz na mysli plasterki, ktore mozna kupic w drogerii?
        • Gość: lola Re: problem z "wasikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:46
          Dokładnie, specjalne plasterki na twarz, ja uzywam Tanita czy jakos tak, pare
          złotych kosztuja, rozgrzewa sie toto w rekach , nakłada i mocno odrywa, potem
          smaruje chusteczka z oliwka(jest w opakowaniu).Nie mam jakiegos wielkiego
          wasa, ale i tak mi przeszkadzało.trzeba powtarzac co tydzien te operacje.I nie
          wolno potem smarowac od razu kremem, bo moga zostac takie slady, suche(raz mi
          sie zdarzyło).
          wiem ze mozna tez smarowac woda utleniona, az sie rozjasnia i wykrusza, ale ja
          nie mam cierpliwosci, poza tym od słonca sciemnieja znowu.
          • naila Re: problem z 'wasikiem' 20.10.03, 08:20
            > wiem ze mozna tez smarowac woda utleniona, az sie rozjasnia i wykrusza, ale
            ja
            > nie mam cierpliwosci, poza tym od słonca sciemnieja znowu.

Od słońca, to włosy się chyba raczej rozjaśniają?!

Sally Hansen ma preparaty do rozjaśniania włosów na nogach i wąsików.
            Sama nie stosowałam, ale słyszałam pozytywne opinie...
            • nanan1 Re: problem z 'wasikiem' 20.10.03, 09:18
              sally hansen ma tez krem depilacyjny specjalnie do tych okolic
            • elisa_day sally hansen polecam. 20.10.03, 13:41
              ja stosuje rozjasniacz sally hansen Hair Cream Bleach czy jakos tak, jest do
              włosów na twarzy lub w wiekszym opakowaniu do calego ciala ale to chyba to samo
              i sie opłaca pare razy bardziej. jestem b. zadowolona. powtarza sie co tydzien
              ale rczej rzadziej
          • Gość: Bona Re: problem z "wasikiem" IP: 212.14.38.* 20.10.03, 12:13
            Przez jaki czas utrzymuje sie efekt po tych plasterkach?
            • Gość: lola Re: problem z "wasikiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:43
              Uzywam raz na tydzien, czasem rzadziej
          • Gość: J. Re: problem z 'wasikiem' IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.03, 13:28
            chyba sie rozjasnia sie a nie sciemnieja??????
            • Gość: lola Re: problem z 'wasikiem' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:42
              No własnie nie wiem, słyszałam ze przy rozjasnianiu ich nie mozna sie
              opalac.Moze chodzi o to ze słonce pobudza wzrost?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka