nutopia Re: 23.00 01.12.05, 23:04 nekroskop88 napisał: > haha wcale bo nie, 23:01 > > haha znow się mylisz bo 23.02 Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:18 kamilar napisał: > nie:) wiesz co ale na tej górce to ch...wo się czeka na autobus....taki durny chodniczek i jak się wysiada to ludzie wcale nie dają przejsć! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:25 Wiem, już się przyzwyczaiłem, ale najgofajowiej jest kiedy czekasz na piątka, podchodzisz do końca przystanku i nagle z nienacka przyjbija do brzegu dziewiątka a piątka za nia, wtedy dopiero jest przebijanie się do piątki. A ludzie stoją jak kołki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:27 kamilar napisał: > Wiem, już się przyzwyczaiłem, ale najgofajowiej jest kiedy czekasz na piątka, > podchodzisz do końca przystanku i nagle z nienacka przyjbija do brzegu > dziewiątka a piątka za nia, wtedy dopiero jest przebijanie się do piątki. A > ludzie stoją jak kołki:/ no właśnie o tym mówię! ponieważ nie mam jeszcze wprawy w tym buszu to mi tak dziś 19 uciekła! po prostu nie przebiłam się, w dodatku dostalam w brzuch od jakieś babki! i ona zdążyła na swój autobus kamilar to był koszmar mówię ci.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:33 Minęła już pierwsza euforia jazdy autobusami. Jeżeli kiedyś zobaczysz jak chudy blondyn klnie na caly głos na tłok w autobusach, ciasnotę, male okna w tych poniemieckich i modli się, żeby wygrać w totka i kupic se volvo to będę ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:35 kamilar napisał: > Minęła już pierwsza euforia jazdy autobusami. Jeżeli kiedyś zobaczysz jak chudy > blondyn klnie na caly głos na tłok w autobusach, ciasnotę, male okna w tych > poniemieckich i modli się, żeby wygrać w totka i kupic se volvo to będę ja:) a jak ty kiedyś zobaczysz brunetkę nerwowo trzymającą torebkę, popychaną przez tlum, patrzącą z niedowierzaiem na tłoczący się lud to będę ja! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:38 Po prostu popychaj i patrz na trupy, to jest wojna w której uczestniczę od 3 roku życia, czyli jestem weteranem. Kiedyś, gdy autobusy nie skręcały jeszcze w swobodną i konstytucji było tak fajnie, wsiadałem na dole (przed swobodna) i miałem miejsca siedzące i tylko patzryłem przez szybę jak sie ludzie na przystanku zabijaja Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:42 kamilar napisał: > Po prostu popychaj i patrz na trupy, to jest wojna w której uczestniczę od 3 > roku życia, czyli jestem weteranem. Kiedyś, gdy autobusy nie skręcały jeszcze w > swobodną i konstytucji było tak fajnie, wsiadałem na dole (przed swobodna) i > miałem miejsca siedzące i tylko patzryłem przez szybę jak sie ludzie na > przystanku zabijaja mam nadzieję ze się nauczę bo dziś to mi było normalnie głupi jak się nie mogła m dostać do autobusu! jak wsiadam pod stokroką w 9 (na swobodnej) to jest wszystko ok ludzie wychodzą i wchodzą jak można było pozwolić by tyle autobusów zatrzymywało się w takim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:45 Można było rozdzielić, np tak, żeby 5,11,19 zatrzymywały się np na Berlinga przed skrzyzowaniem, al to też nie miałoby sensu, bo wtedy musiałabyś chodzić z przystanku na przystanek. Czasami też czeka się np. albo na 18 albo na 11. Można też było zrobić bliżej cerkwi, ale to by było za daleko od dziesięcin Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:48 kamilar napisał: > Można było rozdzielić, np tak, żeby 5,11,19 zatrzymywały się np na Berlinga > przed skrzyzowaniem, al to też nie miałoby sensu, bo wtedy musiałabyś chodzić z > przystanku na przystanek. Czasami też czeka się np. albo na 18 albo na 11. > Można też było zrobić bliżej cerkwi, ale to by było za daleko od dziesięcin a nie sądzisz że gdyby tam zrobić większą zatoczkę to już byłoby lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:49 O tym też myslałem ale tam przecież domy są, do jednego to już teraz ludzie prawie zaglądać mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:59 kamilar napisał: > O tym też myslałem ale tam przecież domy są, do jednego to już teraz ludzie > prawie zaglądać mogą. tam jakieś fryzjery są... Odpowiedz Link Zgłoś