01.12.05, 23:01
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: 23.00 01.12.05, 23:01
      haha wcale bo nie, 23:01
      • nutopia Re: 23.00 01.12.05, 23:04
        nekroskop88 napisał:

> haha wcale bo nie, 23:01
        >
        >
        haha znow się mylisz bo 23.02
        • kamilar Re: 23.00 01.12.05, 23:22
          A wdzale bo ie, bo między 23:24 a 23:22
          • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:12
            wszyscy śpicie?
            • kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:13
              nie:)
              • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:18
                kamilar napisał:

> nie:)

wiesz co ale na tej górce to ch...wo się czeka na autobus....taki durny
                chodniczek i jak się wysiada to ludzie wcale nie dają przejsć!
                • kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:25
                  Wiem, już się przyzwyczaiłem, ale najgofajowiej jest kiedy czekasz na piątka,
                  podchodzisz do końca przystanku i nagle z nienacka przyjbija do brzegu
                  dziewiątka a piątka za nia, wtedy dopiero jest przebijanie się do piątki. A
                  ludzie stoją jak kołki:/
                  • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:27
                    kamilar napisał:

> Wiem, już się przyzwyczaiłem, ale najgofajowiej jest kiedy czekasz na piątka,
                    > podchodzisz do końca przystanku i nagle z nienacka przyjbija do brzegu
                    > dziewiątka a piątka za nia, wtedy dopiero jest przebijanie się do piątki. A
                    > ludzie stoją jak kołki:/

no właśnie o tym mówię! ponieważ nie mam jeszcze wprawy w tym buszu to mi tak
                    dziś 19 uciekła! po prostu nie przebiłam się, w dodatku dostalam w brzuch od
                    jakieś babki! i ona zdążyła na swój autobus
                    kamilar to był koszmar mówię ci....
    • kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:33
      Minęła już pierwsza euforia jazdy autobusami. Jeżeli kiedyś zobaczysz jak chudy
      blondyn klnie na caly głos na tłok w autobusach, ciasnotę, male okna w tych
      poniemieckich i modli się, żeby wygrać w totka i kupic se volvo to będę ja:)
      • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:35
        kamilar napisał:

> Minęła już pierwsza euforia jazdy autobusami. Jeżeli kiedyś zobaczysz jak
        chudy
        > blondyn klnie na caly głos na tłok w autobusach, ciasnotę, male okna w tych
        > poniemieckich i modli się, żeby wygrać w totka i kupic se volvo to będę ja:)

a jak ty kiedyś zobaczysz brunetkę nerwowo trzymającą torebkę, popychaną przez
        tlum, patrzącą z niedowierzaiem na tłoczący się lud to będę ja!
        • kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:38
          Po prostu popychaj i patrz na trupy, to jest wojna w której uczestniczę od 3
          roku życia, czyli jestem weteranem. Kiedyś, gdy autobusy nie skręcały jeszcze w
          swobodną i konstytucji było tak fajnie, wsiadałem na dole (przed swobodna) i
          miałem miejsca siedzące i tylko patzryłem przez szybę jak sie ludzie na
          przystanku zabijaja
          • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:42
            kamilar napisał:

> Po prostu popychaj i patrz na trupy, to jest wojna w której uczestniczę od 3
            > roku życia, czyli jestem weteranem. Kiedyś, gdy autobusy nie skręcały jeszcze
            w
            > swobodną i konstytucji było tak fajnie, wsiadałem na dole (przed swobodna) i
            > miałem miejsca siedzące i tylko patzryłem przez szybę jak sie ludzie na
            > przystanku zabijaja

mam nadzieję ze się nauczę bo dziś to mi było normalnie głupi jak się nie mogła
            m dostać do autobusu!
            jak wsiadam pod stokroką w 9 (na swobodnej) to jest wszystko ok
            ludzie wychodzą i wchodzą
            jak można było pozwolić by tyle autobusów zatrzymywało się w takim miejscu?
            • kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:45
              Można było rozdzielić, np tak, żeby 5,11,19 zatrzymywały się np na Berlinga
              przed skrzyzowaniem, al to też nie miałoby sensu, bo wtedy musiałabyś chodzić z
              przystanku na przystanek. Czasami też czeka się np. albo na 18 albo na 11.
              Można też było zrobić bliżej cerkwi, ale to by było za daleko od dziesięcin
              • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:48
                kamilar napisał:

> Można było rozdzielić, np tak, żeby 5,11,19 zatrzymywały się np na Berlinga
                > przed skrzyzowaniem, al to też nie miałoby sensu, bo wtedy musiałabyś chodzić
                z
                > przystanku na przystanek. Czasami też czeka się np. albo na 18 albo na 11.
                > Można też było zrobić bliżej cerkwi, ale to by było za daleko od dziesięcin

a nie sądzisz że gdyby tam zrobić większą zatoczkę to już byłoby lepiej?
                • kamilar Re: 23.00 02.12.05, 23:49
                  O tym też myslałem ale tam przecież domy są, do jednego to już teraz ludzie
                  prawie zaglądać mogą.
                  • nutopia Re: 23.00 02.12.05, 23:59
                    kamilar napisał:

> O tym też myslałem ale tam przecież domy są, do jednego to już teraz ludzie
                    > prawie zaglądać mogą.

tam jakieś fryzjery są...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka