Gość: solvej IP: *.ppp.get2net.dk 21.10.03, 19:16 co sadzicie drogie forumowiczki o tym zapachu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:01 ladny, swiezy, ale u mnie wyjatkowo nietrawaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
ad_s Re: Aqua di Gio Armaniego 21.10.03, 21:13 Obecnie to mój ulubiony zapach na lato, no i przeważnie do pracy (bo Roma - mój przebój wszechczasów - stanowczo nie pasuje do zwykłego dnia pracy). Świeży, lekki, ale wyrazisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:14 Roma to zapach jakies firmy? armani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hke Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.net.autocom.pl 21.10.03, 21:34 Roma jest Laury Biagiotti. Piekna, ale mnie po niej zawsze gardlo boli... :( Odpowiedz Link Zgłoś
tofu9 Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 00:42 Wg mnie to urzekajaco piekny zapach na pare miesiecy.Pozniej przechodzi w straszne nudziarstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ad_s Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 12:45 Gość portalu: hke napisał(a): > Roma jest Laury Biagiotti. Piekna, ale mnie po niej zawsze gardlo boli... :( hke... Co z tym bólem gardła... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 22.10.03, 13:30 A ja zawsze wymiotuję, gdy poczuję Angel i też nie umiem tego wytłumaczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
hke Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 14:11 > hke... Co z tym bólem gardła... Dlaczego? No boli i już :), tak drapie. Moze dlatego, że Romy używam głównie w zimie, żeby sie "ogrzać" i akurat się kiedyś podziębiłam, a potem to juz jakoś tak psychosomatycznie, ale stoi i nie używam, bo mnie gardło boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
elf Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 18:02 A ja BARDZO BARDZO lubię Acqua di Gio, wręcz to mój ulubiony zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solvej Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.ppp.get2net.dk 22.10.03, 19:52 no to sie ciesze ze zapach jest ok ,wlasnie dostalam go w prezencie ,podobal mi sie ale zawsze milo jest uslyszec opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś