Dodaj do ulubionych

Aqua di Gio Armaniego

IP: *.ppp.get2net.dk 21.10.03, 19:16
co sadzicie drogie forumowiczki o tym zapachu?
Obserwuj wątek
    • Gość: plum1000 Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:01
      ladny, swiezy, ale u mnie wyjatkowo nietrawaly..
    • ad_s Re: Aqua di Gio Armaniego 21.10.03, 21:13
      Obecnie to mój ulubiony zapach na lato, no i przeważnie do pracy (bo Roma - mój
      przebój wszechczasów - stanowczo nie pasuje do zwykłego dnia pracy). Świeży,
      lekki, ale wyrazisty.
      • Gość: plum1000 Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:14
        Roma to zapach jakies firmy? armani?
        • Gość: hke Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.net.autocom.pl 21.10.03, 21:34
          Roma jest Laury Biagiotti. Piekna, ale mnie po niej zawsze gardlo boli... :(
          • tofu9 Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 00:42
            Wg mnie to urzekajaco piekny zapach na pare miesiecy.Pozniej przechodzi w
            straszne nudziarstwo:)
          • ad_s Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 12:45
            Gość portalu: hke napisał(a):

> Roma jest Laury Biagiotti. Piekna, ale mnie po niej zawsze gardlo boli... :(
            hke... Co z tym bólem gardła... Dlaczego?
            • Gość: kiwi Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 22.10.03, 13:30
              A ja zawsze wymiotuję, gdy poczuję Angel i też nie umiem tego wytłumaczyć :(
            • hke Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 14:11

> hke... Co z tym bólem gardła... Dlaczego?
              No boli i już :), tak drapie. Moze dlatego, że Romy używam głównie w zimie,
              żeby sie "ogrzać" i akurat się kiedyś podziębiłam, a potem to juz jakoś tak
              psychosomatycznie, ale stoi i nie używam, bo mnie gardło boli :(
              • elf Re: Aqua di Gio Armaniego 22.10.03, 18:02
                A ja BARDZO BARDZO lubię Acqua di Gio, wręcz to mój ulubiony zapach:)
                • Gość: solvej Re: Aqua di Gio Armaniego IP: *.ppp.get2net.dk 22.10.03, 19:52
                  no to sie ciesze ze zapach jest ok ,wlasnie dostalam go w prezencie ,podobal mi
                  sie ale zawsze milo jest uslyszec opinie innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka