naila 28.10.03, 12:24 Znacie podkłady firmy GOSH? Maziając nim w sklepie miałam wrażenie niezwykłej delikatności i aksamitu... Jaki on jest naprawdę, jak się trzyma na twarzy, czy nie wysusza??? Poradzcie, czy warto go kupić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naila Re: Podkład GOSH 30.10.03, 08:17 Może jednak któraś z Was stosowała ten podkład? Zauważyłam, że kosmetyki tej firmy są na rynku już długo, ale nie są reklamowane specjalnie i są jakby w cieniu. Co możecie o nich powiedzieć i na które z nich zwrócić uwagę, jeśli w ogóle warto .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madii Re: Podkład GOSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 16:26 Faktycznie, nie są reklamowane w ogóle i ciężko je znaleźć w sklepach (a raczej: bywają w dziwnych sklepach - np. w Lublinie największy wybór w sklepikach na 1 Maja). Od lat używam prefum GOSHa "Nothing". Są świetne. Niestety, mam wrażenie, że GOSH przestał je produkować. W sklepach znajduję tylko post - Nothing: "Next to Nothing" i "Nothing Special". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisia Re: Podkład GOSH IP: *.stat.gov.pl 04.11.03, 08:01 Mam cień do oczu tej firmy i jest ok. Gosh ma dużo różnych kolorów cieni, jak kupowałam ten swój (szary), to miałam do wyboru kilka odcieni szarości. Jakiś rok temu zapłaciłam ok 22 zł za cień pojedyńczy, używam go często i jeszcze mi na długo wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś