Gość: Klara IP: *.pl 29.10.03, 10:43 Cześć. Mam pytanie. Czy można czymś rozjaśnić sobie włosy, ale odrobinę, tak o ton, dwa?? Jeżli znacie jakieś preparaty, to czy mogę prosić o informcję?? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: CZYM ROZJAŚNIĆ WŁOSY?? IP: *.crowley.pl 29.10.03, 16:03 Nikt nie zna takiego środka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: CZYM ROZJAŚNIĆ WŁOSY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:45 jesli zalezy ci na czyms delikatnym i nie niszczacym wlosow to widzialam kiedys takie plukanki z rumianku, ponoc lekko rozjasniajace. nie wiem czy dzialaja, jesli juz to na pewno regularnie stosowane. Odpowiedz Link Zgłoś
anussska Re: CZYM ROZJAŚNIĆ WŁOSY?? 29.10.03, 20:44 glupia sprawa z tym rozjasnianiem odrosty i tak dalej blech jak juz zaczniesz rozjasniac to musisz to robic co miesiac a na koniec i tak sie pofarbujesz na swoj naturalny kolor bo tak Ci wlosy beda wypadac ze Cie to zacznie wkurzac albo ewentualnie obetniesz je na chlopaczka:) rachunek zyskow i strat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: CZYM ROZJAŚNIĆ WŁOSY?? IP: *.acn.pl 29.10.03, 22:36 oj tak zgadzam sie z przedmowczynia, zastanow sie dziesiec razy zanim sobie wlosy rozjasnisz, ja niestety popelnilam ten blad i teraz sie mecze... Odpowiedz Link Zgłoś